Particuliere verzekeringen

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar voordat je het weet heeft dat ongelukje grote, financiële gevolgen. Natuurlijk kun je je niet tegen alles in het leven indekken, maar veel risico’s kun je uitstekend verzekeren. Als jong gezin kun je soms honderden euro’s besparen, wanneer je de juiste verzekeringen afgesloten hebt. Maar welke verzekeringen moet je nou precies afsluiten? Niet elke verzekering past immers bij jouw persoonlijke situatie. Wij helpen je graag uit te zoeken welke verzekeringen en aanbieders het beste passen bij jou en je wensen.

Heb jij je verzekeringen écht goed geregeld?

Het kan in eerste instantie heel aantrekkelijk te zijn te bekijken welke premie het laagst is, maar ook bij particuliere verzekeringen is goedkoop vaak duurkoop. Je betaalt al snel teveel premie en het kan zomaar zijn dat je ineens voor veel minder verzekerd blijkt te zijn dan je had verwacht. Meestal kom je daar pas achter als het te laat is: je zit middenin een toch al vervelende situatie, waarbij je verzekering ook nog eens moeilijk doet. Uiteindelijk zit je met een financiële strop, terwijl je dacht dat je je verzekeringen goed geregeld had.

Verzekeringen vergelijken is niet eenvoudig

Het loont dus om je particuliere verzekeringen eens goed onder de loep te leggen en verschillende aanbieders te vergelijken. Veel vergelijkingssites doen het overkomen alsof dit een fluitje van een cent is, maar in de praktijk blijkt dit toch minder eenvoudig te zijn. Elke verzekeraar heeft net weer andere voorwaarden, kleine lettertjes en uitsluitingen. Je hebt al snel het gevoel dat je door de bomen het bos niet meer ziet en laat het daarom maar zoals het is. Wij helpen je daarom graag met het samenstellen van het voor jou ideale pakket aan verzekeringen.

Welke particuliere verzekeringen kun je afsluiten?

Particuliere verzekeringen vragen om maatwerk. Gelukkig kan Advidens jou adviseren over een groot aantal verzekeringen. Je kunt hierbij denken aan de volgende verzekeringen:

  • Verzekeringen voor je woonhuis
  • Inboedelverzekering
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Een verzekering voor je caravan of camper
  • Rechtsbijstandsverzekering
  • Verzekeringen voor verschillende voertuigen (auto, fiets, motor)
  • Overlijdensverzekering
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Welke verzekeringen jij nodig hebt en welke aanbieders bij jou passen, zoeken wij graag samen met jou uit.

Onafhankelijk advies bij particuliere verzekeringen

Wij vinden dat schade al genoeg ellende veroorzaakt en adviseren jou graag welke verzekeringen en aanbieders bij jou passen. Op die manier kom je niet voor onverwachte, nare verrassingen te staan, omdat je toevallig iets in de kleine lettertjes niet gezien of goed begrepen hebt. Met het afsluiten van de juiste verzekeringen voorkom je een hoop ellende en extra stress in een toch al vervelende situatie. Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat jouw persoonlijke risico’s verzekerd zijn tegen scherpe prijzen en fatsoenlijke voorwaarden.

Wij scoren een

9.7

Uit 513 reviews.

Advieskeuze.nl is onafhankelijk.

Welke verzekeringen zijn er voor particulieren?

Voor particulieren zijn er diverse soorten verzekeringen beschikbaar, zoals de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP), inboedelverzekering, opstalverzekering, reisverzekering, autoverzekering, en zorgverzekering. Elk van deze verzekeringen dekt specifieke risico’s en biedt bescherming op verschillende gebieden van het dagelijks leven.

Wat is een particuliere verzekering?

Een particuliere verzekering is een verzekering die je als individu of gezin afsluit om jezelf te beschermen tegen financiële risico’s, zoals schade aan eigendommen, persoonlijk letsel of ziektekosten. Deze verzekeringen zijn vrijwillig en je sluit ze af bij een verzekeringsmaatschappij.

Wat is het verschil tussen een particuliere verzekering en een sociale verzekering?

Het belangrijkste verschil tussen een particuliere verzekering en een sociale verzekering is dat sociale verzekeringen verplicht zijn en door de overheid worden geregeld, terwijl je particuliere verzekeringen op vrijwillige basis afsluit. Sociale verzekeringen zijn bedoeld om inkomen en ondersteuning te bieden in gevallen van werkloosheid, ziekte of pensioen, terwijl particuliere verzekeringen een breder scala aan risico’s dekken.

Wat kost een WA verzekering per maand?

De kosten van een WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) verzekering per maand kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals het type voertuig, je leeftijd, en het aantal schadevrije jaren. Gemiddeld kan de premie voor een WA verzekering variëren tussen de €10 en €30 per maand. Voor een exacte berekening kun je contact opnemen met Advidens, die je kan helpen de meest geschikte en voordelige optie voor jouw situatie te vinden.

Kun je 2 verzekeringen hebben?

Ja, het is mogelijk om meer dan één verzekering te hebben. Je kunt bijvoorbeeld zowel een inboedelverzekering als een opstalverzekering hebben, of verschillende soorten levensverzekeringen. Het is echter belangrijk om goed te controleren of de dekkingen elkaar niet overlappen, om onnodige kosten te voorkomen. Advidens kan je hierbij ondersteunen en adviseren.

Wat is een levensverzekering?

Een levensverzekering is een verzekering die uitkeert bij overlijden of na een bepaalde periode. Er zijn verschillende soorten levensverzekeringen, zoals een overlijdensrisicoverzekering die uitkeert bij overlijden binnen de looptijd, en een kapitaal verzekering die uitkeert na afloop van de looptijd of bij overlijden.

Waarin staan de verzekeringsvoorwaarden van particuliere verzekeringen beschreven?

De verzekeringsvoorwaarden van particuliere verzekeringen staan beschreven in de polisvoorwaarden die je ontvangt bij het afsluiten van de verzekering. In deze voorwaarden staan alle rechten en plichten, de dekking van de verzekering, de premie en de procedure bij schade. Het is belangrijk deze voorwaarden zorgvuldig door te lezen en bij vragen of onduidelijkheden contact op te nemen met de verzekeraar of een financieel adviseur zoals Advidens.

Referenties van klanten

5 / 5
Fijne eerlijke man die erg kundig is in zijn werk. Vriendelijk en geïnteresseerd.
S.A
5 / 5
Duidelijke uitleg en advies. De hypotheekadviseur weet precies wat er bedoeld wordt met bepaalde vragen en geeft hier goed antwoord op. Ook denkt zij goed mee.
RB
4 / 5
Goede communicatie, duidelijke uitleg en snelle reactie
ivo
5 / 5
Zeer betrokken en oprecht geïnteresseerde adviseur met goed oog voor de behoefte van de klant (ik dus)
Lex
4 / 5
Was zeer geduldig met ons. Ondanks dat wij veel vragen hadden nam hij de tijd nam om deze uit te lichten en op te helderen.
AFM
5 / 5
Van Disseldorp heeft het vermogen om zich zeer snel een beeld te vormen van de financiële situatie, kan daar adequaat in adviseren en begeleidt het proces van advies tot en met uitvoering zeer punctueel.Eerlijk gezegd heb ik het zo goed nog weinig meegemaakt in m'n leven. Wat daarbij komt: Paul hanteert de menselijke maat en begeleidt zeer persoonlijk, met begrip en mensenkennis.
Ronald
5 / 5
Wij zijn zeer goed geholpen door Danny. Wij zagen eerst geen mogelijkheden om een huis te kunnen kopen ivm bepaalde omstandigheden, maar dee de deskundigheid van Danny is dit toch gelukt.
Simon
5 / 5
Duidelijk verhaal , snelle afhandeling. Geen irreëel beeld
Ruud
5 / 5
Danny heeft op een heel creatieve manier een oplossing voor ons kunnen vinden!
Appeltje Eitje
5 / 5
Danny is een zeer betrokken adviseur die snel reageert en meedenkt.
Maarten
advidens vergaderruimte

Wij horen graag van u

WhatsApp Advidens