Contact

U kunt onderstaand formulier gebruiken om een bericht naar ons te versturen. Heeft u schade of wilt u een wijziging doorgeven? Dan hebben wij meer gegevens van u nodig. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. U leest er alles over in onze privacy verklaring.

Neem contact met mij op per(Vereist)
Bestaande klant van Advidens

Referenties van klanten

5 / 5
Hij heeft waargemaakt wat hij had beloofd. Duidelijke en eerlijke communicatie. Laag drempelig en geen enkele vraag was hem teveel . Super vriendelijk en super behulpzaam. Ontzettend prettige communicatie. We hadden de hoop al een beetje opgegeven wvb oversluiten van de hypotheek en een bouw depot, maar Danny liet ons geloven dat het kon. En daar had hij gelijk in.
Julie
5 / 5
Ben nu voor de tweede keer bij Paul van Dusseldorp als hypotheekadviseur omdat ik het een prettige adviseur is en hij echt de tijd voor je neemt. Ook is hij echt betrokken met jou als persoon wat een vertrouwd gevoel geeft.
Melvin
5 / 5
Uitermate deskundig. Goed financieel onderlegd. Eerst de mens met sociale aspecten en dan de financien. Eerst denken dan stop en vervolgens adviseren en dan handelen
HCD
5 / 5
Wij zijn echt fantastisch geholpen door Danny! Hij is altijd bereikbaar, maakt het onmogelijke mogelijk en legt alles goed uit.
Serena
5 / 5
Goed voorgelicht. Duidelijke uitleg over nieuwe hypotheek
P.G
5 / 5
Deskundige en persoonlijke begeleiding, met oog voor onze specifieke situatie
David
5 / 5
Zoals altijd ontzettend goed geholpen door Danny. Open en eerlijk, bekwaam en duidelijk. Schakelen en communicatie ook altijd kort en prettig.
C.vdN
5 / 5
Fijne eerlijke man die erg kundig is in zijn werk. Vriendelijk en geïnteresseerd.
S.A
5 / 5
Duidelijke uitleg en advies. De hypotheekadviseur weet precies wat er bedoeld wordt met bepaalde vragen en geeft hier goed antwoord op. Ook denkt zij goed mee.
RB
4 / 5
Goede communicatie, duidelijke uitleg en snelle reactie
ivo
WhatsApp Advidens