Hypotheekadvies voor Verhuizen: Jouw Gids naar een Nieuwe Start

Verhuizen is een spannende tijd vol nieuwe mogelijkheden, maar het brengt ook veel vragen en beslissingen met zich mee, vooral als het gaat om je hypotheek. Bij Advidens begrijpen we dat je behoefte hebt aan duidelijk, onafhankelijk advies dat je helpt de beste keuzes te maken voor jouw situatie. Daarom bieden we uitgebreide ondersteuning en advies voor iedereen die overweegt te verhuizen, met speciale aandacht voor jouw hypotheekmogelijkheden.

Hoe zou ik bewegen?

Verhuizen brengt nieuwe kansen maar ook veel vragen, vooral rondom je hypotheek. Advidens biedt helder, onafhankelijk hypotheekadvies en ondersteuning voor iedereen die overweegt te verhuizen. Hieronder vind je een overzicht van de diensten en ondersteuning die Advidens biedt om jouw verhuisproces zo soepel mogelijk te laten verlopen:

Wat bieden wij aan?

Gratis Consultatie met een Hypotheekadviseur


We beginnen met een gratis consultatie waarin we jouw huidige situatie en wensen bespreken. Onze adviseurs zijn er om al je vragen te beantwoorden en samen met jou de beste route naar jouw nieuwe thuis te plannen.

Persoonlijke Begeleiding


Vanaf het eerste gesprek tot aan de sleuteloverdracht, staan we aan jouw zijde. We bieden persoonlijke begeleiding en zorgen ervoor dat je altijd weet wat de volgende stappen zijn.

Advidens Dashboard


Met ons Advidens Dashboard krijg je toegang tot handige calculaties en kun je gemakkelijk aanpassingen maken aan jouw hypotheekplannen. Dit geeft je de vrijheid om verschillende scenario’s te verkennen vanuit het comfort van je eigen huis.

Wat kunnen jullie persoonlijk voor mij doen?

Meenemen of Oversluiten van je Huidige Hypotheek


We verkennen samen de mogelijkheden om je huidige hypotheek mee te nemen naar je nieuwe woning of te kijken naar de voordelen van het oversluiten van je hypotheek.

Overbruggingshypotheek


Als je nieuwe huis sneller komt dan de verkoop van je oude huis, leggen we je uit hoe een overbruggingshypotheek werkt en of dit een goede optie voor jou is.

Transparantie en Vaste Prijzen


Bij Advidens geloven we in volledige transparantie en hanteren we vaste prijzen voor onze diensten, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Digitale Aanpak en Onafhankelijk Advies


We combineren onze digitale tools met persoonlijk, onafhankelijk advies om je de beste hypotheekoplossingen te bieden die aansluiten bij jouw unieke situatie.

Waarom Advidens?

  • Persoonlijke Aandacht: Jouw wensen en situatie staan centraal in ons advies.
  • Onafhankelijkheid: We zijn niet gebonden aan banken of andere financiële instellingen, wat betekent dat ons advies 100% in jouw belang is.
  • Transparantie: Geen verborgen kosten of verrassingen. Duidelijkheid voorop.

Stap-voor-stap proces

Stap 1: Maak een afspraak


Begin met een gratis gesprek om je mogelijkheden te bespreken.

Stap 2: Persoonlijk advies


Ontvang advies op maat tijdens een adviessessie.

Stap 3: Offerte aanvragen


Wij helpen je met het aanvragen van een renteaanbod bij de bank.

Stap 4: Documenten indienen


Wij ondersteunen je bij het indienen van de benodigde documenten voor je hypotheek.

Veelgestelde Vragen over Verhuizen en Hypotheken

Ja, in veel gevallen is het mogelijk om je huidige hypotheek mee te nemen naar je nieuwe woning. Dit hangt af van de voorwaarden van je huidige hypotheek en de prijs van je nieuwe woning. Tijdens een gratis consultatie kunnen we samen bekijken wat in jouw situatie de beste optie is.

Een overbruggingshypotheek is een tijdelijke lening die je kunt gebruiken als je nieuwe woning al gekocht is, maar de verkoop van je oude woning nog niet is afgerond. Deze hypotheek overbrugt de periode tussen de aankoop van je nieuwe huis en de verkoop van je oude huis. We kunnen je adviseren of een overbruggingshypotheek in jouw situatie zinvol is.

Bij Advidens werken we met vaste prijzen voor onze hypotheekadviesdiensten, zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent. De exacte kosten hangen af van jouw specifieke situatie en wensen. Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte.

De duur van het proces kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals je persoonlijke financiële situatie, de snelheid van het vinden van een nieuwe woning, en de afhandeling van de hypotheekaanvraag. We streven ernaar om het proces zo efficiënt mogelijk te maken en houden je gedurende het hele traject op de hoogte.

Naast hypotheekadvies bieden we bij Advidens ook ondersteuning bij het maken van een sterk bod op een woning. We kunnen je adviseren over hoe je jouw bod aantrekkelijker kunt maken voor verkopers, wat je kansen op de woningmarkt kan vergroten.


Wij scoren een

9.7

Uit 518 reviews.

Advieskeuze.nl is onafhankelijk.

Referenties van klanten

5 / 5
Uitermate deskundig. Goed financieel onderlegd. Eerst de mens met sociale aspecten en dan de financien. Eerst denken dan stop en vervolgens adviseren en dan handelen
HCD
5 / 5
Wij zijn echt fantastisch geholpen door Danny! Hij is altijd bereikbaar, maakt het onmogelijke mogelijk en legt alles goed uit.
Serena
5 / 5
Goed voorgelicht. Duidelijke uitleg over nieuwe hypotheek
P.G
5 / 5
Deskundige en persoonlijke begeleiding, met oog voor onze specifieke situatie
David
5 / 5
Zoals altijd ontzettend goed geholpen door Danny. Open en eerlijk, bekwaam en duidelijk. Schakelen en communicatie ook altijd kort en prettig.
C.vdN
5 / 5
Fijne eerlijke man die erg kundig is in zijn werk. Vriendelijk en geïnteresseerd.
S.A
5 / 5
Duidelijke uitleg en advies. De hypotheekadviseur weet precies wat er bedoeld wordt met bepaalde vragen en geeft hier goed antwoord op. Ook denkt zij goed mee.
RB
4 / 5
Goede communicatie, duidelijke uitleg en snelle reactie
ivo
5 / 5
Zeer betrokken en oprecht geïnteresseerde adviseur met goed oog voor de behoefte van de klant (ik dus)
Lex
4 / 5
Was zeer geduldig met ons. Ondanks dat wij veel vragen hadden nam hij de tijd nam om deze uit te lichten en op te helderen.
AFM
advidens vergaderruimte

Wij horen graag van u

WhatsApp Advidens