Over ons

Advidens is gespecialiseerd in onafhankelijk advies over hypotheken, kredieten, verzekeringen en financiën. Sinds 2021 bemiddelt het kantoor ook nog exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Handig, want zo regelt u al uw financiële zaken onder één dak.

Arthur
Financieel adviseur

Arthur Janssen

mail blueStuur Arthur een email

danny schuler
Financieel adviseur

Danny Schuler

mail blueStuur Danny een email

hanita oostrom
Financieel adviseur

Hanita Oostrom

mail blueStuur Hanita een email

Paul
Financieel adviseur

Paul van Disseldorp

mail blueStuur Paul een email

Astrid
Relatiemanager
RegioBank Adviseur

Astrid Verheij

mail blueStuur Astrid een email

tom dubbeld
Adviseur Schadeverzekeringen Particulier 

Tom Dubbeld

mail blueStuur Tom een email

leonie wiemer
Administratief medewerker
Regiobank medewerker

Leonie Wiemer

mail blueStuur Leonie een email

lisette heikens
Administratief medewerker Hypotheken

Lisette Heikens

mail blueStuur Lisette een email

Marion
Administratief medewerker Hypotheken

Marion Sikkelbein

mail blueStuur Marion een email

spreekkamer advidens

Goed gesprek

Wat de service van Advidens zo uniek maakt? Dat klanten een vaste adviseur krijgen die hen graag leert kennen tijdens een persoonlijk gesprek op kantoor. Goed doorvragen is hierbij het sleutelwoord, want alleen zo komt de adviseur erachter wat u echt nodig heeft.

Altijd antwoord

De adviseurs van Advidens bieden u dus graag het financiële totaalpakket. Daarom heeft uw adviseur verstand van álle diensten die het kantoor aanbiedt. Handig, want zo is er altijd wel iemand aanwezig die uw vraag kan beantwoorden. En weet hij of zij het antwoord even niet? Dan staat een collega u graag te woord.

Werkwijze op maat

Klanten ontzorgen is het belangrijkste doel van de adviseurs. Daarom bespreken ze graag samen met u welke werkwijze u het fijnst vindt. Zo kunt u bijvoorbeeld afspreken dat u en uw adviseur jaarlijks uw financiële zaken onder de loep nemen. Ontdekt u meteen waarbij Advidens u nog meer kan helpen.

De Erkend Financieel Adviseur. Kwaliteit die stáát in de markt!

De veranderende woningmarkt, arbeidsmarkt en een terugtrekkende overheid, verandert ook de adviesvraag van veel consumenten. Zij hebben over het algemeen behoefte aan financieel overzicht en verwachten van hun financieel adviseur dat hij of zij hen behalve over hun hypotheek, ook kan informeren over de financiële risico’s van zaken als werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, pensionering, gezinsuitbreiding e.d. Adviseurs die zich Erkend Financieel Adviseur mogen noemen hebben wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels. Hierdoor zijn zij uitstekend in staat om aan deze verwachtingen van consumenten te voldoen.

Bij een Erkend Financieel Adviseur en een Erkend Hypotheekadviseur bent u verzekerd van breed financieel advies van hoge kwaliteit. Beide erkend adviseurs zijn gespecialiseerd in hypotheken. Hun kennis is altijd up-to-date. De keurmerken Erkend Financieel Adviseur en Erkend Hypotheekadviseur worden uitgegeven door de SEH, een onafhankelijke stichting, die is opgericht met als doel om u te voorzien van het beste financieel advies en om de vakbekwaamheid van adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden.

advidens over
pand advidens zutphen

Midden in Hartje Zutphen

Ons kantoor is gevestigd middenin Zutphen. U kunt onderstaande gegevens gebruiken om contact met ons op te nemen. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens.

blue woman

Wij horen graag van u

WhatsApp Advidens