Maandlasten hypotheek berekenen

Wanneer je een hypotheek afsluit, betaal je elke maand een termijnbedrag. Deze maandlasten bestaan meestal uit twee delen: aflossing en hypotheekrente. Een hypotheek is een lening en dus is het de bedoeling dat je deze in de loop der tijd afbetaalt. Dit doe je door middel van een maandelijkse aflossing. Daarnaast betaal je elke maand rente over het geleende bedrag; dat noemen we de hypotheekrente. Maar hoe kun je de maandlasten van een hypotheek berekenen?Wat worden mijn maandlasten?

Om vlot inzicht te krijgen in wat jouw gemiddelde maandlasten zouden zijn bij verschillende hypotheekverstrekkers, vul je onze module in. Je krijgt een overzicht in wat je eventuele maandlasten kunnen zijn, maar je kunt ook per hypotheekverstrekker een uitgebreider rapport opvragen. Wil je snel meer informatie, toegespitst op jouw persoonlijke situatie? Plan dan meteen na het berekenen een afspraak in via de module.

Waarom zou ik mijn maandlasten berekenen?

Het is verstandig van te voren te bekijken wat je wilt en kunt missen aan maandlasten. Je doet er goed aan naar je huidige financiën te kijken, maar ook een blik te werpen op je financiële omstandigheden in de toekomst. Wellicht wil je minder gaan werken of misschien verwacht je juist dat er meer geld vrijkomt in de aankomende jaren. Dit kan allemaal van invloed zijn op wat je maandelijks kunt missen.

Laat je informeren door een professional

Wanneer je weet wat je ongeveer wilt en kunt missen en wat je gemiddelde maandlasten zouden kunnen zijn, kun je het beste een afspraak maken met een van onze ervaren adviseurs. Wij kunnen jouw maandlasten van uw hypotheek berekenen en kijken welke hypotheek daar het beste bij past. Neem vandaag nog contact op: wij leggen je graag uit welke opties je precies hebt.

Wij scoren een

9.9

Uit 421 reviews.

Advieskeuze.nl is onafhankelijk.

Referenties van klanten

5 / 5
Duidelijke uitleg, goede communicatie, zeer vlotte reactie, goed advies passend bij mijn persoonlijke situatie
WB
5 / 5
Danny denkt mee, zoekt voor de klant de voordeligste oplossing. Hij communiceert duidelijk en het contact is altijd prettig. We hebben ook voor onze hypotheek en eerdere kredieten van de diensten van Advies gebruik gemaakt tot volle tevredenheid.
KKR
5 / 5
Altijd betrokken bij de klant en zeer kundig advies en handelen
Daniëlle
5 / 5
Hij heeft ons super goed geholpen en geadviseerd ben er heel tevreden over
Funda
5 / 5
Kennis van zaken en neemt de prive situatie mee in het gesprek voordat hij advies geeft
Eric
5 / 5
Staat klaar bij vragen, duidelijke uitleg waarom en geeft ook mogelijkheid tot eigen keuzes
J
5 / 5
Adviseur was zeer duidelijk en luisterde goed naar de wensen die we hadden
Rene Rutter
5 / 5
Grondig, duidelijk, zeer gedreven en altijd oplossingsgericht
JP_Arnhem
4 / 5
Professioneel en vriendelijk Prima en snel geholpen
Anoniem
5 / 5
Danny is een betrokken hypotheekadviseur die het beste voor zijn klant wil
ESK
advidens vergaderruimte

Wij horen graag van u

WhatsApp Advidens