Particulier bankieren

Voor particulier bankieren in Zutphen ben je bij Advidens aan het goede adres. Door onze samenwerking met RegioBank, kunnen wij jou en je familie alles bieden wat met jouw persoonlijke financiën te maken heeft. We kunnen je van onafhankelijk advies voorzien over onder andere je hypotheek of je verzekeringen, maar ook voor al jouw particuliere bankzaken ben je van harte welkom.

Wat biedt RegioBank?

RegioBank is de bank die alles kan bieden wat een grote bank biedt, zonder het gevoel van een benaderbare, kleine bank uit het oog te verliezen. Wij kunnen jou helpen met het afsluiten van de volgende producten:

  • Particuliere betaalrekeningen
  • RegioBank roodstand
  • Particuliere spaarrekeningen
  • Beleggingsrekening

Jouw zelfstandig adviseur vertelt je graag alles wat je wilt weten over bovenstaande mogelijkheden. Wil je graag een betaalrekening voor jou alleen, een gezamenlijke rekening of wil je een kinderrekening openen, zodat jouw kind kan leren omgaan met geld? Wij vertellen je wat de verschillende rekeningen inhouden en wat de extra opties zijn. Ook wanneer je wilt overstappen van een andere bank, zijn we je graag van dienst.

Betalen

Bij RegioBank zijn de mogelijkheden voor een betaalrekening duidelijk: ben je jonger dan 18? Dan is er voor jou de Jongerenbetaalrekening. Ben je 18 jaar of ouder? Dan kies je voor de Plus Betalen betaalrekening. Wanneer je samen met je partner een betaalrekening wilt hebben, dan is er natuurlijk de mogelijkheid een en/of rekening te openen. Onze jongste klanten leren we graag met geld omgaan met ons speciale JongWijs pakket, waarbij kinderen vanaf 8 jaar een eigen betaalrekening kunnen krijgen.

Rood staan

Je salaris is nog niet gestort, maar die ene rekening gaat er wel af: soms heb je tijdelijk wat meer geld nodig. Met een kredietlimiet kun je flexibel geld opnemen en terugstorten. Wij bekijken met jou wat je maximaal rood zou kunnen staan op je betaalrekening. We kijken naar je inkomsten en uitgaven, of je geregistreerd bent bij het BKR en of je nog andere kredietlimieten hebt. Op basis daarvan berekenen we jouw maximale roodstand. Een kredietlimiet bij RegioBank mag niet hoger zijn dan €2500.

Sparen

Spaargeld achter de hand hebben geeft een gerust gevoel. RegioBank biedt diverse spaarrekeningen. De meest gekozen rekening is de Spaar-op-maat Vrij spaarrekening, waarbij je kunt sparen en opnemen wanneer het jou uitkomt. Wil je daarnaast een afgesproken periode spaargeld vastzetten? Dan is depositosparen wellicht iets voor jou. Sparen voor de toekomst van je (klein)kind doe je het beste met een Zilvervlootrekening en wil je je kind juist bijbrengen hoe sparen werkt? Leer hem of haar spelenderwijs omgaan met geld met de JongWijs spaarrekening.

Beleggen

Sparen voor de studie van je kind of voor een appeltje voor de dorst wanneer je met pensioen gaat? Beleggen kan dan voor jou als particulier een interessante optie zijn. Je kunt via RegioBank al vanaf €20,– starten met beleggen. Wel moet je je geld over langere periode kunnen missen, wil beleggen voor jou rendabel zijn. Denk je dat beleggen iets voor jou is en wil je graag meer informatie over de risico’s en de kosten? Onze zelfstandig adviseurs vertellen jou graag wat beleggen jou kan opleveren.

Bankieren in Zutphen: loop gewoon even binnen bij RegioBank

Wanneer je graag al jouw financiën onder een dak hebt, kiest voor een betrokken benadering door een financieel adviseur die jou kent, dan helpen wij jou graag. Je mag gerust ons kantoor in hartje Zutphen binnenlopen om een rekening te openen of al je vragen te stellen. Wil je liever eerst een afspraak maken? Dat kan. Neem vandaag nog contact op voor een kennismakingsgesprek met jouw zelfstandig adviseur. De koffie staat klaar.

Wij scoren een

9.6

Uit 503 reviews.

Advieskeuze.nl is onafhankelijk.

Referenties van klanten

5 / 5
Meedenken en een open en eerlijke communicatie is de basis van Paul. Na velen contacten gehad te hebben met meerdere adviseurs zijn wij nooit tevreden geweest over het fenomeen hypotheekadviseur. Totdat wij een paar jaar geleden Paul hebben leren kennen. Paul bouwt in een kort tijdsbestek een zeer prettige professionele relatie op. Paul is niet opdringerig en vind het ook belangrijk dat wij (klant) ons prettig voelen bij hem en het bedrijf. De persoonlijke klik is daardoor ook makkelijk te maken omdat er altijd ruimte is voor een elke emotie. De bereikbaarheid van Paul en de overige collega’s is geweldig, het blijven communiceren en alle afspraken nakomen met het welbekende “welkom” gevoel.
Jasper
5 / 5
Danny denkt goed mee met je wensen. Denkt ook na over toekomstige situatie.
Ronald
5 / 5
Duidelijk en open gesprek, uitgebreid werd er gekeken naar de mogelijkheden.
arthur
5 / 5
De Hypotheekaanvraag was erg complex gezien het feit dat ik lang ondernemer ben met meerdere BV's . Maar volledig geadviseerd en ontzorgt via Advidens met zeer vriendelijke en actieve goede communicatie via het team , die professioneel en zeer vakkundig zijn . Met daarnaast persoonlijke en vakkundige aandacht van Paul gedurende het hele succesvolle Hypotheek-traject ! Team Advidens bedankt en Paul Disseldorp in het bijzonder! 🙂
Rudy
5 / 5
Meneer Danny Schuler is zeer deskundig en heeft ons goed geholpen met het oversluiten van onze hypotheek! We zijn hem zeer dankbaar over de wijze hoe hij dit voor ons heeft gedaan. Vanaf het begin heeft hij ons gerust gesteld en het voelde meteen goed aan. Wij zullen zeker weten familie en vrienden adviseren hem te benaderen voor hulp!
Familie Thijm
5 / 5
Paul nam de tijd om alles goed uit te leggen. Daarna werd de aanvraag snel geregeld. Er werd ook snel en fijn gereageerd op vragen.
Esther
4 / 5
Goed, vriendelijk en deskundig contact zowel op kantoor, via de telefoon en email.
Anoniem
5 / 5
Zeer fijne en deskundige adviseur. Persoonlijk en gewoon heel menselijk, geen poespas.
FP
5 / 5
Paul legt alles goed uit en is behulpzaam. Verder verloopt communicatie met hem, zowel persoonlijk als via mail/telefoon, prettig. We voelden ons prima geholpen!
Corné Vugts
5 / 5
De hele hypotheekaanvraag was rondom een bijzondere situatie, ondanks alle tegenslagen en hobbels in de weg is het toch gelukt om de boel voor elkaar te krijgen.
SK
advidens vergaderruimte

Wij horen graag van u

WhatsApp Advidens