Particulier bankieren

Voor particulier bankieren in Zutphen ben je bij Advidens aan het goede adres. Door onze samenwerking met RegioBank, kunnen wij jou en je familie alles bieden wat met jouw persoonlijke financiën te maken heeft. We kunnen je van onafhankelijk advies voorzien over onder andere je hypotheek of je verzekeringen, maar ook voor al jouw particuliere bankzaken ben je van harte welkom.

Wat biedt RegioBank?

RegioBank is de bank die alles kan bieden wat een grote bank biedt, zonder het gevoel van een benaderbare, kleine bank uit het oog te verliezen. Wij kunnen jou helpen met het afsluiten van de volgende producten:

  • Particuliere betaalrekeningen
  • RegioBank roodstand
  • Particuliere spaarrekeningen
  • Beleggingsrekening

Jouw zelfstandig adviseur vertelt je graag alles wat je wilt weten over bovenstaande mogelijkheden. Wil je graag een betaalrekening voor jou alleen, een gezamenlijke rekening of wil je een kinderrekening openen, zodat jouw kind kan leren omgaan met geld? Wij vertellen je wat de verschillende rekeningen inhouden en wat de extra opties zijn. Ook wanneer je wilt overstappen van een andere bank, zijn we je graag van dienst.

Betalen

Bij RegioBank zijn de mogelijkheden voor een betaalrekening duidelijk: ben je jonger dan 18? Dan is er voor jou de Jongerenbetaalrekening. Ben je 18 jaar of ouder? Dan kies je voor de Plus Betalen betaalrekening. Wanneer je samen met je partner een betaalrekening wilt hebben, dan is er natuurlijk de mogelijkheid een en/of rekening te openen. Onze jongste klanten leren we graag met geld omgaan met ons speciale JongWijs pakket, waarbij kinderen vanaf 8 jaar een eigen betaalrekening kunnen krijgen.

Rood staan

Je salaris is nog niet gestort, maar die ene rekening gaat er wel af: soms heb je tijdelijk wat meer geld nodig. Met een kredietlimiet kun je flexibel geld opnemen en terugstorten. Wij bekijken met jou wat je maximaal rood zou kunnen staan op je betaalrekening. We kijken naar je inkomsten en uitgaven, of je geregistreerd bent bij het BKR en of je nog andere kredietlimieten hebt. Op basis daarvan berekenen we jouw maximale roodstand. Een kredietlimiet bij RegioBank mag niet hoger zijn dan €2500.

Sparen

Spaargeld achter de hand hebben geeft een gerust gevoel. RegioBank biedt diverse spaarrekeningen. De meest gekozen rekening is de Spaar-op-maat Vrij spaarrekening, waarbij je kunt sparen en opnemen wanneer het jou uitkomt. Wil je daarnaast een afgesproken periode spaargeld vastzetten? Dan is depositosparen wellicht iets voor jou. Sparen voor de toekomst van je (klein)kind doe je het beste met een Zilvervlootrekening en wil je je kind juist bijbrengen hoe sparen werkt? Leer hem of haar spelenderwijs omgaan met geld met de JongWijs spaarrekening.

Beleggen

Sparen voor de studie van je kind of voor een appeltje voor de dorst wanneer je met pensioen gaat? Beleggen kan dan voor jou als particulier een interessante optie zijn. Je kunt via RegioBank al vanaf €20,– starten met beleggen. Wel moet je je geld over langere periode kunnen missen, wil beleggen voor jou rendabel zijn. Denk je dat beleggen iets voor jou is en wil je graag meer informatie over de risico’s en de kosten? Onze zelfstandig adviseurs vertellen jou graag wat beleggen jou kan opleveren.

Bankieren in Zutphen: loop gewoon even binnen bij RegioBank

Wanneer je graag al jouw financiën onder een dak hebt, kiest voor een betrokken benadering door een financieel adviseur die jou kent, dan helpen wij jou graag. Je mag gerust ons kantoor in hartje Zutphen binnenlopen om een rekening te openen of al je vragen te stellen. Wil je liever eerst een afspraak maken? Dat kan. Neem vandaag nog contact op voor een kennismakingsgesprek met jouw zelfstandig adviseur. De koffie staat klaar.

Wij scoren een

9.7

Uit 518 reviews.

Advieskeuze.nl is onafhankelijk.

Referenties van klanten

5 / 5
Uitermate deskundig. Goed financieel onderlegd. Eerst de mens met sociale aspecten en dan de financien. Eerst denken dan stop en vervolgens adviseren en dan handelen
HCD
5 / 5
Wij zijn echt fantastisch geholpen door Danny! Hij is altijd bereikbaar, maakt het onmogelijke mogelijk en legt alles goed uit.
Serena
5 / 5
Goed voorgelicht. Duidelijke uitleg over nieuwe hypotheek
P.G
5 / 5
Deskundige en persoonlijke begeleiding, met oog voor onze specifieke situatie
David
5 / 5
Zoals altijd ontzettend goed geholpen door Danny. Open en eerlijk, bekwaam en duidelijk. Schakelen en communicatie ook altijd kort en prettig.
C.vdN
5 / 5
Fijne eerlijke man die erg kundig is in zijn werk. Vriendelijk en geïnteresseerd.
S.A
5 / 5
Duidelijke uitleg en advies. De hypotheekadviseur weet precies wat er bedoeld wordt met bepaalde vragen en geeft hier goed antwoord op. Ook denkt zij goed mee.
RB
4 / 5
Goede communicatie, duidelijke uitleg en snelle reactie
ivo
5 / 5
Zeer betrokken en oprecht geïnteresseerde adviseur met goed oog voor de behoefte van de klant (ik dus)
Lex
4 / 5
Was zeer geduldig met ons. Ondanks dat wij veel vragen hadden nam hij de tijd nam om deze uit te lichten en op te helderen.
AFM
advidens vergaderruimte

Wij horen graag van u

WhatsApp Advidens