Woning Alert Service

Advidens biedt je de mogelijkheid om de woning binnen 1 uur nadat een woning te koop wordt gezet door de makelaar direct aangeboden te krijgen in de mail. Nog ruim voordat de woning zichtbaar is op Funda. Reageer je snel dan ben je nooit te laat.

Stille Verkoop

Als financieel adviseurs en vastgoedexperts begrijpen wij de uitdagingen bij het vinden van uw droomhuis. Met onze gespecialiseerde service, gericht op huizen die binnenkort op de markt komen en woningen die niet op Funda staan, brengen wij u een stap dichter bij uw ideale woning.

Huizen in de stille verkoop

Het vinden van een geschikte woning kan een uitdaging zijn, vooral in een competitieve huizenmarkt. Veel mensen zoeken naar huizen op websites zoals Funda, maar er is ook een andere manier om je droomhuis te vinden: de stille verkoop.

Onze Diensten:

Huizen Binnenkort in de Verkoop: 

Ontvang exclusieve informatie over woningen die binnenkort op de markt komen. Deze voorinformatie geeft u een voorsprong bij het plannen van bezichtigingen en het doen van een bod.

Woning Alert Service:

Meld u aan voor onze woning alert service en ontvang real-time updates over woningen die aan uw specifieke wensen voldoen. Zo mist u nooit een kans op de woningmarkt.

Huizen Zoeken die Niet op Funda Staan:

Ons netwerk stelt ons in staat om unieke woningen te vinden die niet op openbare platforms zoals Funda worden vermeld. Dit biedt u toegang tot exclusieve woningen.

Kosten van de Service:

Abonnementskosten: €16,50 per maand.

Met dit abonnement krijgt u volledige toegang tot al onze exclusieve diensten en updates.

Abonneren op onze service

Hoe werkt het:

 • Je meldt je bij Advidens aan voor een gratis account voor jezelf of je kind(eren).
 • Je ontvangt van ons een uitnodiging om een account aan te maken via de mail.
 • Je maakt een account aan met wachtwoord.
 • Hierna maak je een zoekprofiel aan waar, welke soort woning en in welke prijsklasse je een woning zoekt.
 • Wil je meerdere zoekprofielen aanmaken – geen probleem.
 • In jouw account wordt gelijk een inschatting gemaakt wat jouw huidige woning waard is en hoeveel mensen naar jouw huis op zoek zijn.
 • Heb je vragen aan Advidens dan kun je via “stel een vraag” eenvoudig met ons contact leggen.
 • Wil je weten wat je mogelijkheden qua maximaal aankoopbedrag zijn vraag kosteloos jouw Advidens adviseur.

Wat als je een profiel hebt aangemaakt:

 • Je ontvangt aan de hand van jouw zoekprofiel binnen een uur een mail als er een nieuwe woning te koop wordt gezet.
 • Ben je geïnteresseerd in de woning dan bel je direct de verkopend makelaar om een afspraak voor een bezichtiging te maken.
 • Als je een bod wilt uitbrengen zoek je direct contact met jouw Advidens adviseur- om kosteloos jouw mogelijkheden te bekijken.
 • Advidens heeft ook mogelijkheden om te bieden zonder voorbehoud financiering. Vraag Advidens naar de voorwaarden. Hierdoor maak je meer kans dat je bod wordt geaccepteerd.

Veelgestelde Vragen

Onze klanten ontvangen updates zodra wij informatie hebben over nieuwe woningen die aan hun criteria voldoen.

Absoluut, wij moedigen u aan om uw voorkeuren bij te werken zodat onze alerts zo relevant mogelijk zijn.

U kunt zich eenvoudig aanmelden via onze website of door contact op te nemen met ons kantoor.

Stille verkoop betekent dat huizen te koop staan, maar nog niet actief geadverteerd worden op websites zoals Funda. Dit kan verschillende redenen hebben, zoals dat de verkoper nog niet klaar is om de woning te laten zien of dat ze op zoek zijn naar een specifieke koper. Deze huizen zijn vaak alleen bekend bij makelaars en worden niet met het grote publiek gedeeld.

Er zijn voordelen aan het zoeken naar zulke huizen. Ten eerste is er minder concurrentie, omdat ze niet op bekende websites staan. Daardoor heb je meer kans om jouw droomhuis te vinden en hoef je minder te bieden dan bij huizen op Funda. Ook kan je met stille verkoop huizen vinden die binnenkort te koop komen, waardoor je als eerste een bod kunt doen.

Om huizen in de stille verkoop te vinden, kunt u gebruik maken van de diensten van Advidens als serviceprovider. Advidens is gespecialiseerd in het vinden van woningen die nog niet actief geadverteerd worden op websites zoals Funda.

Een aankoopmakelaar helpt bij het vinden van huizen in de stille verkoop en begeleidt het aankoopproces. Ze adviseren over de waarde en onderhandelen over de prijs. Dankzij hun ervaring en kennis van de lokale markt helpen ze bij het maken van de beste beslissing.

Waarom Kiezen voor Ons?

Expertise: Ons team bestaat uit ervaren financiële adviseurs en vastgoedexperts.

Exclusiviteit: Toegang tot woningen die niet breed geadverteerd worden.

Gepersonaliseerde Service: Wij bieden een service op maat, afgestemd op uw specifieke behoeften.

Real-time Updates: Snelle en accurate informatie over nieuwe woningen.

Neem Contact Op

Bent u klaar om uw woningzoektocht naar een hoger niveau te tillen? Neem contact met ons op voor meer informatie of om u aan te melden voor onze services.

Wij scoren een

9.6

Uit 503 reviews.

Advieskeuze.nl is onafhankelijk.

Referenties van klanten

5 / 5
Meedenken en een open en eerlijke communicatie is de basis van Paul. Na velen contacten gehad te hebben met meerdere adviseurs zijn wij nooit tevreden geweest over het fenomeen hypotheekadviseur. Totdat wij een paar jaar geleden Paul hebben leren kennen. Paul bouwt in een kort tijdsbestek een zeer prettige professionele relatie op. Paul is niet opdringerig en vind het ook belangrijk dat wij (klant) ons prettig voelen bij hem en het bedrijf. De persoonlijke klik is daardoor ook makkelijk te maken omdat er altijd ruimte is voor een elke emotie. De bereikbaarheid van Paul en de overige collega’s is geweldig, het blijven communiceren en alle afspraken nakomen met het welbekende “welkom” gevoel.
Jasper
5 / 5
Danny denkt goed mee met je wensen. Denkt ook na over toekomstige situatie.
Ronald
5 / 5
Duidelijk en open gesprek, uitgebreid werd er gekeken naar de mogelijkheden.
arthur
5 / 5
De Hypotheekaanvraag was erg complex gezien het feit dat ik lang ondernemer ben met meerdere BV's . Maar volledig geadviseerd en ontzorgt via Advidens met zeer vriendelijke en actieve goede communicatie via het team , die professioneel en zeer vakkundig zijn . Met daarnaast persoonlijke en vakkundige aandacht van Paul gedurende het hele succesvolle Hypotheek-traject ! Team Advidens bedankt en Paul Disseldorp in het bijzonder! 🙂
Rudy
5 / 5
Meneer Danny Schuler is zeer deskundig en heeft ons goed geholpen met het oversluiten van onze hypotheek! We zijn hem zeer dankbaar over de wijze hoe hij dit voor ons heeft gedaan. Vanaf het begin heeft hij ons gerust gesteld en het voelde meteen goed aan. Wij zullen zeker weten familie en vrienden adviseren hem te benaderen voor hulp!
Familie Thijm
5 / 5
Paul nam de tijd om alles goed uit te leggen. Daarna werd de aanvraag snel geregeld. Er werd ook snel en fijn gereageerd op vragen.
Esther
4 / 5
Goed, vriendelijk en deskundig contact zowel op kantoor, via de telefoon en email.
Anoniem
5 / 5
Zeer fijne en deskundige adviseur. Persoonlijk en gewoon heel menselijk, geen poespas.
FP
5 / 5
Paul legt alles goed uit en is behulpzaam. Verder verloopt communicatie met hem, zowel persoonlijk als via mail/telefoon, prettig. We voelden ons prima geholpen!
Corné Vugts
5 / 5
De hele hypotheekaanvraag was rondom een bijzondere situatie, ondanks alle tegenslagen en hobbels in de weg is het toch gelukt om de boel voor elkaar te krijgen.
SK
advidens vergaderruimte

Wij horen graag van u

WhatsApp Advidens