Woning Alert Service

Advidens biedt je de mogelijkheid om de woning binnen 1 uur nadat een woning te koop wordt gezet door de makelaar direct aangeboden te krijgen in de mail. Nog ruim voordat de woning zichtbaar is op Funda. Reageer je snel dan ben je nooit te laat.

Stille Verkoop

Als financieel adviseurs en vastgoedexperts begrijpen wij de uitdagingen bij het vinden van uw droomhuis. Met onze gespecialiseerde service, gericht op huizen die binnenkort op de markt komen en woningen die niet op Funda staan, brengen wij u een stap dichter bij uw ideale woning.

Huizen in de stille verkoop

Het vinden van een geschikte woning kan een uitdaging zijn, vooral in een competitieve huizenmarkt. Veel mensen zoeken naar huizen op websites zoals Funda, maar er is ook een andere manier om je droomhuis te vinden: de stille verkoop.

Onze Diensten:

Huizen Binnenkort in de Verkoop: 

Ontvang exclusieve informatie over woningen die binnenkort op de markt komen. Deze voorinformatie geeft u een voorsprong bij het plannen van bezichtigingen en het doen van een bod.

Woning Alert Service:

Meld u aan voor onze woning alert service en ontvang real-time updates over woningen die aan uw specifieke wensen voldoen. Zo mist u nooit een kans op de woningmarkt.

Huizen Zoeken die Niet op Funda Staan:

Ons netwerk stelt ons in staat om unieke woningen te vinden die niet op openbare platforms zoals Funda worden vermeld. Dit biedt u toegang tot exclusieve woningen.

Kosten van de Service:

Abonnementskosten: €16,50 per maand.

Met dit abonnement krijgt u volledige toegang tot al onze exclusieve diensten en updates.

Abonneren op onze service

Hoe werkt het:

 • Je meldt je bij Advidens aan voor een gratis account voor jezelf of je kind(eren).
 • Je ontvangt van ons een uitnodiging om een account aan te maken via de mail.
 • Je maakt een account aan met wachtwoord.
 • Hierna maak je een zoekprofiel aan waar, welke soort woning en in welke prijsklasse je een woning zoekt.
 • Wil je meerdere zoekprofielen aanmaken – geen probleem.
 • In jouw account wordt gelijk een inschatting gemaakt wat jouw huidige woning waard is en hoeveel mensen naar jouw huis op zoek zijn.
 • Heb je vragen aan Advidens dan kun je via “stel een vraag” eenvoudig met ons contact leggen.
 • Wil je weten wat je mogelijkheden qua maximaal aankoopbedrag zijn vraag kosteloos jouw Advidens adviseur.

Wat als je een profiel hebt aangemaakt:

 • Je ontvangt aan de hand van jouw zoekprofiel binnen een uur een mail als er een nieuwe woning te koop wordt gezet.
 • Ben je geïnteresseerd in de woning dan bel je direct de verkopend makelaar om een afspraak voor een bezichtiging te maken.
 • Als je een bod wilt uitbrengen zoek je direct contact met jouw Advidens adviseur- om kosteloos jouw mogelijkheden te bekijken.
 • Advidens heeft ook mogelijkheden om te bieden zonder voorbehoud financiering. Vraag Advidens naar de voorwaarden. Hierdoor maak je meer kans dat je bod wordt geaccepteerd.

Veelgestelde Vragen

Onze klanten ontvangen updates zodra wij informatie hebben over nieuwe woningen die aan hun criteria voldoen.

Absoluut, wij moedigen u aan om uw voorkeuren bij te werken zodat onze alerts zo relevant mogelijk zijn.

U kunt zich eenvoudig aanmelden via onze website of door contact op te nemen met ons kantoor.

Stille verkoop betekent dat huizen te koop staan, maar nog niet actief geadverteerd worden op websites zoals Funda. Dit kan verschillende redenen hebben, zoals dat de verkoper nog niet klaar is om de woning te laten zien of dat ze op zoek zijn naar een specifieke koper. Deze huizen zijn vaak alleen bekend bij makelaars en worden niet met het grote publiek gedeeld.

Er zijn voordelen aan het zoeken naar zulke huizen. Ten eerste is er minder concurrentie, omdat ze niet op bekende websites staan. Daardoor heb je meer kans om jouw droomhuis te vinden en hoef je minder te bieden dan bij huizen op Funda. Ook kan je met stille verkoop huizen vinden die binnenkort te koop komen, waardoor je als eerste een bod kunt doen.

Om huizen in de stille verkoop te vinden, kunt u gebruik maken van de diensten van Advidens als serviceprovider. Advidens is gespecialiseerd in het vinden van woningen die nog niet actief geadverteerd worden op websites zoals Funda.

Een aankoopmakelaar helpt bij het vinden van huizen in de stille verkoop en begeleidt het aankoopproces. Ze adviseren over de waarde en onderhandelen over de prijs. Dankzij hun ervaring en kennis van de lokale markt helpen ze bij het maken van de beste beslissing.

Waarom Kiezen voor Ons?

Expertise: Ons team bestaat uit ervaren financiële adviseurs.

Exclusiviteit: Toegang tot woningen die niet breed geadverteerd worden.

Gepersonaliseerde Service: Wij bieden een service op maat, afgestemd op uw specifieke behoeften.

Real-time Updates: Snelle en accurate informatie over nieuwe woningen.

Neem Contact Op

Bent u klaar om uw woningzoektocht naar een hoger niveau te tillen? Neem contact met ons op voor meer informatie of om u aan te melden voor onze services.

Wij scoren een

9.7

Uit 520 reviews.

Advieskeuze.nl is onafhankelijk.

Referenties van klanten

5 / 5
Hij heeft waargemaakt wat hij had beloofd. Duidelijke en eerlijke communicatie. Laag drempelig en geen enkele vraag was hem teveel . Super vriendelijk en super behulpzaam. Ontzettend prettige communicatie. We hadden de hoop al een beetje opgegeven wvb oversluiten van de hypotheek en een bouw depot, maar Danny liet ons geloven dat het kon. En daar had hij gelijk in.
Julie
5 / 5
Ben nu voor de tweede keer bij Paul van Dusseldorp als hypotheekadviseur omdat ik het een prettige adviseur is en hij echt de tijd voor je neemt. Ook is hij echt betrokken met jou als persoon wat een vertrouwd gevoel geeft.
Melvin
5 / 5
Uitermate deskundig. Goed financieel onderlegd. Eerst de mens met sociale aspecten en dan de financien. Eerst denken dan stop en vervolgens adviseren en dan handelen
HCD
5 / 5
Wij zijn echt fantastisch geholpen door Danny! Hij is altijd bereikbaar, maakt het onmogelijke mogelijk en legt alles goed uit.
Serena
5 / 5
Goed voorgelicht. Duidelijke uitleg over nieuwe hypotheek
P.G
5 / 5
Deskundige en persoonlijke begeleiding, met oog voor onze specifieke situatie
David
5 / 5
Zoals altijd ontzettend goed geholpen door Danny. Open en eerlijk, bekwaam en duidelijk. Schakelen en communicatie ook altijd kort en prettig.
C.vdN
5 / 5
Fijne eerlijke man die erg kundig is in zijn werk. Vriendelijk en geïnteresseerd.
S.A
5 / 5
Duidelijke uitleg en advies. De hypotheekadviseur weet precies wat er bedoeld wordt met bepaalde vragen en geeft hier goed antwoord op. Ook denkt zij goed mee.
RB
4 / 5
Goede communicatie, duidelijke uitleg en snelle reactie
ivo
advidens vergaderruimte

Wij horen graag van u

WhatsApp Advidens