BKR hypotheek

Verhoog de kans op een goedgekeurde hypotheek ondanks een BKR-codering. Door ons onafhankelijk hypotheekadvies maken personen met een BKR-codering meer kans op een goedgekeurde hypotheek. Door ons onafhankelijk hypotheekadvies maken personen met een BKR-codering meer kans op een goedgekeurde hypotheek.

Een BKR-codering betekent lang niet altijd dat u geen hypotheek meer kunt afsluiten

Om zeker te zijn dat u de grootste kans maakt op een hypotheek ondanks BKR-codering is het uiterst belangrijk om u door ervaren BKR Hypotheekadviseurs te laten begeleiden.

Vaak wordt er gedacht dat een negatieve BKR-codering meteen betekent dat een hypotheek of een nieuwe lening niet meer mogelijk is. Wellicht heeft u ook al een hypotheekaanvraag gedaan, die dan door de geldverstrekker wegens uw BKR-codering werd afgewezen. Echter is het met de juiste aanpak in vele gevallen wel mogelijk om ook met een BKR-codering een hypotheek of lening te krijgen.

Het aanvragen van een hypotheek met BKR-codering vraagt om een juiste en voorzichtige aanpak

BKRHypotheek.nl van Advidens is gespecialiseerd in hypotheekadvies voor mensen met een BKR-codering. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring met BKR en het aanvragen van een hypotheek. Als ervaren hypotheekadviseurs kennen ze de hypothekenmarkt dan ook als geen ander. Zij weten hoe u een hypotheekaanvraag met BKR het beste opzet en kunnen perfect berekenen welke rentevoet en welke condities van de verschillenden banken en geldverstrekkers het beste bij u past.

Hulp niet alleen bij een nieuwe hypotheek, maar ook bij het oversluiten van uw hypotheek of het aanvragen van een tweede hypotheek

Bij Advidens staat de klant altijd centraal. Wij helpen de klant dus niet alleen aan een goedgekeurde nieuwe hypotheek ondanks BKR-codering, maar zorgen er ook voor dat de maandlasten van deze nieuwe hypotheek bij de financiële situatie passen. Ons advies helpt u dus niet alleen bij het verkrijgen van een hypotheek, maar helpt ook uw financiële situatie over de jaren te verbeteren. Vooral voor personen die te maken hebben met een BKR-codering is dit van groot belang. Trouwens geven wij ook advies over het afsluiten van een tweede hypotheek of een eventuele oversluiting van uw hypotheek om zo bijvoorbeeld uw bestaande maandlasten te verlagen.

Doe vandaag nog de BKR Hypotheektest en kom meteen te weten of u in aanmerking komt voor een nieuwe hypotheek

BKR hypotheek 1

Om zeker te zijn dat u de grootste kans maakt op een hypotheek ondanks BKR-codering is het dus uiterst belangrijk om u door ervaren BKR Hypotheekadviseurs te laten begeleiden. Bezoek onze gespecialiseerde BKR Hypotheek pagina voor meer informatie of neem alvast geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder!

Wilt u meteen weten of u met uw BKR-codering überhaupt kans maakt op een hypotheek, dan kunt u ook de door ons speciaal ontwikkelde BKR Hypotheektest doen. Binnen enkele minuten ontvangt u dan per email de mogelijkheden en de volgende te ondernemen stappen.

Hypotheek Met BKR: De Perfecte Oplossing Voor U

Hypotheek met BKR-registratie? Het is niet onmogelijk, maar wel een uitdaging. Maar wees gerust, bij Advidens zijn wij experts in het aanvragen van een hypotheek met BKR-registratie. In dit artikel leggen we uit hoe we te werk gaan en hoe we u kunnen helpen.

Uw Hypotheek Mogelijkheden met een BKR-registratie

BKR hypotheek 1 5

Bij Advidens begrijpen we dat elke financiële situatie uniek is. Een BKR-registratie hoeft niet noodzakelijkerwijs een einde te betekenen aan uw dromen om een eigen huis te bezitten. Met onze jarenlange ervaring in dit veld, hebben we al vele mensen zoals u geholpen om hun droomhuis te krijgen, ondanks hun BKR-registratie.

Onze Deskundige Aanpak

Wij hebben sinds Januari 2014 ervaring op dit gebied en weten welke banken een hypotheek met BKR-registratie accepteren. We werken uitsluitend met reguliere banken in Nederland die een vergunning hebben van de Nederlandse bank. We hebben keer op keer succes gehad in het regelen van een hypotheek voor onze klanten, zelfs in gevallen waarin andere geldverstrekkers een aanvraag hebben afgewezen.

BKR hypotheek 2

De Rente

Een van de grote voordelen van onze dienstverlening is dat de hypotheek die we voor u regelen, altijd ondergebracht wordt bij een reguliere bank. Dit betekent dat u een hypotheek krijgt tegen een regulier rentetarief, zonder extra toeslagen op de rente. Hoewel het niet altijd de allergoedkoopste bank is, komt het vaak voor dat een bank in de top vijf van de laagste rentelijst de hypotheek wel wil doen.

Uw BKR Overzicht Opvragen

Voordat we beginnen, is het belangrijk om een goed overzicht te hebben van uw BKR-registratie. Als u het huis samen koopt, is het essentieel om een overzicht van beide partijen te hebben. Als u het overzicht naar ons mailt of het formulier invult, kunnen we bij Advidens beoordelen of uw hypotheek met BKR-registratie haalbaar is.

De BKR Hypotheektest

Als u wilt weten wat uw hypotheekmogelijkheden zijn, raden we u aan om de BKR Hypotheektest te doen. Dit is een eenvoudige, maar zeer effectieve tool die u inzicht geeft in uw mogelijkheden om een hypotheek met BKR-registratie te krijgen.

Het kan complex zijn om een hypotheek te verkrijgen met een BKR-notering, maar het is absoluut haalbaar. Bij Advidens hebben we al veel mensen geholpen om hun droomhuis te bemachtigen, ondanks hun BKR-registratie. Met onze uitgebreide ervaring en nauwe banden met diverse banken, kunnen we u helpen om de juiste hypotheek te vinden. Dus waar wacht u nog op? Doe vandaag nog de BKR Hypotheek Test en ontdek wat uw hypotheekmogelijkheden zijn. Bij Advidens helpen we u graag op weg naar uw droomhuis.

Wij scoren een

9.7

Uit 517 reviews.

Advieskeuze.nl is onafhankelijk.

Referenties van klanten

5 / 5
Wij zijn echt fantastisch geholpen door Danny! Hij is altijd bereikbaar, maakt het onmogelijke mogelijk en legt alles goed uit.
Serena
5 / 5
Goed voorgelicht. Duidelijke uitleg over nieuwe hypotheek
P.G
5 / 5
Deskundige en persoonlijke begeleiding, met oog voor onze specifieke situatie
David
5 / 5
Zoals altijd ontzettend goed geholpen door Danny. Open en eerlijk, bekwaam en duidelijk. Schakelen en communicatie ook altijd kort en prettig.
C.vdN
5 / 5
Fijne eerlijke man die erg kundig is in zijn werk. Vriendelijk en geïnteresseerd.
S.A
5 / 5
Duidelijke uitleg en advies. De hypotheekadviseur weet precies wat er bedoeld wordt met bepaalde vragen en geeft hier goed antwoord op. Ook denkt zij goed mee.
RB
4 / 5
Goede communicatie, duidelijke uitleg en snelle reactie
ivo
5 / 5
Zeer betrokken en oprecht geïnteresseerde adviseur met goed oog voor de behoefte van de klant (ik dus)
Lex
4 / 5
Was zeer geduldig met ons. Ondanks dat wij veel vragen hadden nam hij de tijd nam om deze uit te lichten en op te helderen.
AFM
5 / 5
Van Disseldorp heeft het vermogen om zich zeer snel een beeld te vormen van de financiële situatie, kan daar adequaat in adviseren en begeleidt het proces van advies tot en met uitvoering zeer punctueel.Eerlijk gezegd heb ik het zo goed nog weinig meegemaakt in m'n leven. Wat daarbij komt: Paul hanteert de menselijke maat en begeleidt zeer persoonlijk, met begrip en mensenkennis.
Ronald
advidens vergaderruimte

Wij horen graag van u

WhatsApp Advidens