Zakelijke lening

Er zijn verschillende vormen van zakelijk lenen, waarmee je als ondernemer bedrijfsmatige betalingen kunt doen. Zo kun je een zakelijke rekening hebben waar je ook op rood kunt staan, je kunt een bedrijfspand financieren met een bedrijfshypotheek of wellicht kies je ervoor om bedrijfsmiddelen te leasen. Het meest bekend is echter de vaste lening. Bij deze traditionele vorm van financiering leent de geldverstrekker jou een bedrag, dat je in één keer krijgt en dat je binnen een bepaalde tijd terug moet betalen. Je betaalt uiteraard rente over het geleende bedrag.

Waarvoor gebruik je een vaste lening?

Een ondernemer kan verschillende redenen hebben om een vaste lening te overwegen. Zo kan het zijn dat wilt investeren in nieuwe materialen of apparatuur. Misschien wil je graag je bedrijf uitbreiden en heb je daarom extra geld nodig. Wil je een andere zaak overnemen of wil je graag geld kunnen besteden aan het maken van reclame voor je bedrijf? Ook dan kan een zakelijke lening uitkomst bieden. Dit is zomaar een greep uit de vele redenen waarom ondernemers als jij kiezen voor een vaste, zakelijke lening. Wil jij een zakelijke lening afsluiten in Zutphen? Advidens informeert jou graag over de verschillende mogelijkheden.

Hoe vraag ik een zakelijke lening aan?

Wanneer jij een zakelijke lening in Zutphen wilt aanvragen, doe je dat het liefst met een betrokken en eerlijke adviseur. Samen met jou kunnen wij onderzoeken wat jouw financiële mogelijkheden zijn en wat je nodig hebt voor jouw bedrijf. Banken willen uiteraard de zekerheid dat je het geleende bedrag terug kunt betalen, dus je onderneming moet financieel gezond zijn. Het is belangrijk dat je helder hebt waar jij het geld voor nodig hebt en dat je een gedegen ondernemersplan hebt.

Wij bekijken samen met jou:

  • Welk bedrag je wilt lenen
  • Of je een solide plan hebt voor de investering
  • In hoeveel tijd je het geleende bedrag wilt en kunt terugbetalen
  • Of je onderneming financieel in staat is de maandlasten van de lening te dragen

Laat je adviseren wanneer je zakelijk geld wilt lenen

Bij sommige aanbieders kun je snel een zakelijke lening afsluiten. Dit kan natuurlijk aantrekkelijk zijn, maar bedenk wel dat je dan al gauw een veel hogere rente moet betalen of voor verrassingen komt te staan als je de kleine lettertjes leest. Hou er ook rekening mee dat je meer maandelijkse lasten hebt bij een kortere looptijd. Laat je dus bij het afsluiten van een zakelijke lening altijd adviseren door iemand die verstand van zaken heeft. Wij voorzien jou graag van transparant advies, dat gebaseerd is op jouw zakelijke wensen en mogelijkheden. Wij kijken altijd samen met jou welke aanbieder het beste bij jouw onderneming past. Neem contact op om te horen wat wij voor jou kunnen betekenen.

geld lenen kost geld

Wij scoren een

9.6

Uit 503 reviews.

Advieskeuze.nl is onafhankelijk.

Referenties van klanten

5 / 5
Meedenken en een open en eerlijke communicatie is de basis van Paul. Na velen contacten gehad te hebben met meerdere adviseurs zijn wij nooit tevreden geweest over het fenomeen hypotheekadviseur. Totdat wij een paar jaar geleden Paul hebben leren kennen. Paul bouwt in een kort tijdsbestek een zeer prettige professionele relatie op. Paul is niet opdringerig en vind het ook belangrijk dat wij (klant) ons prettig voelen bij hem en het bedrijf. De persoonlijke klik is daardoor ook makkelijk te maken omdat er altijd ruimte is voor een elke emotie. De bereikbaarheid van Paul en de overige collega’s is geweldig, het blijven communiceren en alle afspraken nakomen met het welbekende “welkom” gevoel.
Jasper
5 / 5
Danny denkt goed mee met je wensen. Denkt ook na over toekomstige situatie.
Ronald
5 / 5
Duidelijk en open gesprek, uitgebreid werd er gekeken naar de mogelijkheden.
arthur
5 / 5
De Hypotheekaanvraag was erg complex gezien het feit dat ik lang ondernemer ben met meerdere BV's . Maar volledig geadviseerd en ontzorgt via Advidens met zeer vriendelijke en actieve goede communicatie via het team , die professioneel en zeer vakkundig zijn . Met daarnaast persoonlijke en vakkundige aandacht van Paul gedurende het hele succesvolle Hypotheek-traject ! Team Advidens bedankt en Paul Disseldorp in het bijzonder! 🙂
Rudy
5 / 5
Meneer Danny Schuler is zeer deskundig en heeft ons goed geholpen met het oversluiten van onze hypotheek! We zijn hem zeer dankbaar over de wijze hoe hij dit voor ons heeft gedaan. Vanaf het begin heeft hij ons gerust gesteld en het voelde meteen goed aan. Wij zullen zeker weten familie en vrienden adviseren hem te benaderen voor hulp!
Familie Thijm
5 / 5
Paul nam de tijd om alles goed uit te leggen. Daarna werd de aanvraag snel geregeld. Er werd ook snel en fijn gereageerd op vragen.
Esther
4 / 5
Goed, vriendelijk en deskundig contact zowel op kantoor, via de telefoon en email.
Anoniem
5 / 5
Zeer fijne en deskundige adviseur. Persoonlijk en gewoon heel menselijk, geen poespas.
FP
5 / 5
Paul legt alles goed uit en is behulpzaam. Verder verloopt communicatie met hem, zowel persoonlijk als via mail/telefoon, prettig. We voelden ons prima geholpen!
Corné Vugts
5 / 5
De hele hypotheekaanvraag was rondom een bijzondere situatie, ondanks alle tegenslagen en hobbels in de weg is het toch gelukt om de boel voor elkaar te krijgen.
SK
advidens vergaderruimte

Wij horen graag van u

WhatsApp Advidens