Zakelijke lening

Er zijn verschillende vormen van zakelijk lenen, waarmee je als ondernemer bedrijfsmatige betalingen kunt doen. Zo kun je een zakelijke rekening hebben waar je ook op rood kunt staan, je kunt een bedrijfspand financieren met een bedrijfshypotheek of wellicht kies je ervoor om bedrijfsmiddelen te leasen. Het meest bekend is echter de vaste lening. Bij deze traditionele vorm van financiering leent de geldverstrekker jou een bedrag, dat je in één keer krijgt en dat je binnen een bepaalde tijd terug moet betalen. Je betaalt uiteraard rente over het geleende bedrag.

Waarvoor gebruik je een vaste lening?

Een ondernemer kan verschillende redenen hebben om een vaste lening te overwegen. Zo kan het zijn dat wilt investeren in nieuwe materialen of apparatuur. Misschien wil je graag je bedrijf uitbreiden en heb je daarom extra geld nodig. Wil je een andere zaak overnemen of wil je graag geld kunnen besteden aan het maken van reclame voor je bedrijf? Ook dan kan een zakelijke lening uitkomst bieden. Dit is zomaar een greep uit de vele redenen waarom ondernemers als jij kiezen voor een vaste, zakelijke lening. Wil jij een zakelijke lening afsluiten in Zutphen? Advidens informeert jou graag over de verschillende mogelijkheden.

Hoe vraag ik een zakelijke lening aan?

Wanneer jij een zakelijke lening in Zutphen wilt aanvragen, doe je dat het liefst met een betrokken en eerlijke adviseur. Samen met jou kunnen wij onderzoeken wat jouw financiële mogelijkheden zijn en wat je nodig hebt voor jouw bedrijf. Banken willen uiteraard de zekerheid dat je het geleende bedrag terug kunt betalen, dus je onderneming moet financieel gezond zijn. Het is belangrijk dat je helder hebt waar jij het geld voor nodig hebt en dat je een gedegen ondernemersplan hebt.

Wij bekijken samen met jou:

  • Welk bedrag je wilt lenen
  • Of je een solide plan hebt voor de investering
  • In hoeveel tijd je het geleende bedrag wilt en kunt terugbetalen
  • Of je onderneming financieel in staat is de maandlasten van de lening te dragen

Laat je adviseren wanneer je zakelijk geld wilt lenen

Bij sommige aanbieders kun je snel een zakelijke lening afsluiten. Dit kan natuurlijk aantrekkelijk zijn, maar bedenk wel dat je dan al gauw een veel hogere rente moet betalen of voor verrassingen komt te staan als je de kleine lettertjes leest. Hou er ook rekening mee dat je meer maandelijkse lasten hebt bij een kortere looptijd. Laat je dus bij het afsluiten van een zakelijke lening altijd adviseren door iemand die verstand van zaken heeft. Wij voorzien jou graag van transparant advies, dat gebaseerd is op jouw zakelijke wensen en mogelijkheden. Wij kijken altijd samen met jou welke aanbieder het beste bij jouw onderneming past. Neem contact op om te horen wat wij voor jou kunnen betekenen.

geld lenen kost geld

Wij scoren een

9.7

Uit 518 reviews.

Advieskeuze.nl is onafhankelijk.

Referenties van klanten

5 / 5
Uitermate deskundig. Goed financieel onderlegd. Eerst de mens met sociale aspecten en dan de financien. Eerst denken dan stop en vervolgens adviseren en dan handelen
HCD
5 / 5
Wij zijn echt fantastisch geholpen door Danny! Hij is altijd bereikbaar, maakt het onmogelijke mogelijk en legt alles goed uit.
Serena
5 / 5
Goed voorgelicht. Duidelijke uitleg over nieuwe hypotheek
P.G
5 / 5
Deskundige en persoonlijke begeleiding, met oog voor onze specifieke situatie
David
5 / 5
Zoals altijd ontzettend goed geholpen door Danny. Open en eerlijk, bekwaam en duidelijk. Schakelen en communicatie ook altijd kort en prettig.
C.vdN
5 / 5
Fijne eerlijke man die erg kundig is in zijn werk. Vriendelijk en geïnteresseerd.
S.A
5 / 5
Duidelijke uitleg en advies. De hypotheekadviseur weet precies wat er bedoeld wordt met bepaalde vragen en geeft hier goed antwoord op. Ook denkt zij goed mee.
RB
4 / 5
Goede communicatie, duidelijke uitleg en snelle reactie
ivo
5 / 5
Zeer betrokken en oprecht geïnteresseerde adviseur met goed oog voor de behoefte van de klant (ik dus)
Lex
4 / 5
Was zeer geduldig met ons. Ondanks dat wij veel vragen hadden nam hij de tijd nam om deze uit te lichten en op te helderen.
AFM
advidens vergaderruimte

Wij horen graag van u

WhatsApp Advidens