Zakelijk bankieren

Voor zakelijk bankieren in Zutphen ben je bij Advidens aan het goede adres. Wij bemiddelen sinds 2021 exclusief voor RegioBank, waardoor wij jou een volledige financiële lijn kunnen bieden. Als ondernemer wil jij je bankzaken graag regelen bij een bank die betrokken is, bij een adviseur die jou begrijpt. Wij bieden jou precies dat. Jouw persoonlijke adviseur is zelf ondernemer, kent jouw bedrijf en is op de hoogte van wat er lokaal allemaal speelt. Zoals jij betrokken wilt zijn bij jouw klanten, zo willen wij als jouw adviseur betrokken zijn bij jou.

RegioBank en jouw onderneming

Bij Advidens kun je onafhankelijk advies krijgen over onder andere je zakelijke hypotheek, je zakelijke verzekeringen en natuurlijk over zakelijke kredieten. Wil je nou graag al je financiële zaken onder één dak samenbrengen, dan staan de adviseurs van Advidens voor jou klaar. Wij bemiddelen voor RegioBank in de volgende zakelijke mogelijkheden:

  • Zakelijke bankrekening
  • Zakelijke spaarrekening
  • Rood staan op je zakelijke rekening
  • Zakelijk lenen
  • Het opbouwen van pensioen
  • Pinautomaat

Zakelijk betalen

Zakelijk bankieren 2

Ben je zzp’er of valt jouw onderneming onder het midden- en kleinbedrijf? Dan past de MKB rekening van RegioBank perfect bij jou. Je krijgt voor een vast bedrag per maand een zakelijke bankrekening en een betaalpas krijgt én je krijgt toegang tot Mijn RegioBank Zakelijk. Uiteraard kun je je betaalpakket eenvoudig uitbreiden met bijvoorbeeld een zakelijk krediet of een zakelijke spaarrekening.

Zakelijk sparen

Je weet nooit wat de toekomst brengt, ook als ondernemer niet. Daarom is het verstandig altijd een buffer te hebben wanneer het financieel wat moeilijker gaat. RegioBank biedt zakelijke spaarrekeningen aan voor zzp’ers, het MKB en voor stichtingen. Je bepaalt zelf welke bedragen je spaart en wat je flexibel en vast wegzet. Ook wanneer je wilt sparen voor je pensioen, is dit mogelijk via RegioBank.

Rood staan

Soms kan het noodzakelijk zijn om rood te kunnen staan op je zakelijke betaalrekening. Je kunt dan flexibel geld opnemen en terugstorten. De kredietlimiet is gekoppeld aan een zakelijke betaalrekening van de RegioBank. Je kunt een rekening courant krediet het beste aanvragen via je zelfstandig adviseur. Deze kan jou ook voorzien van passende informatie en bekijkt samen met jou of een zakelijk krediet bij jouw bedrijf past.

Zakelijk lenen

Bij RegioBank kun je terecht voor verschillende vormen van zakelijk lenen. Voor het kopen of verbouwen van een bedrijfspand kun je een bedrijfshypotheek aanvragen. Je kunt een vaste lening afsluiten voor een eenmalige investering of misschien wil je veel flexibiliteit qua betalingen en is een rekening courantkrediet passend voor jouw bedrijf. Neem voor een persoonlijk advies contact op met een van onze zelfstandige adviseurs.

Pensioen

Ook als ondernemer is het verstandig pensioen op te bouwen. Je kunt bij RegioBank eenvoudig sparen of beleggen voor de toekomst, met de Aanvullend Pensioen Opbouwrekening. Er bestaat geen verplichting om periodiek te sparen of te beleggen, wat jou precies de flexibiliteit geeft die je nodig hebt. Welke opties voor jou van belang zijn, kun je het beste bespreken met jouw zelfstandig adviseur.

Pinnen? Ja, graag!

Zakelijk bankieren 3

Wil jij graag dat je klanten bij jou makkelijk en veilig kunnen betalen? Heb jij een zakelijke betaalrekening bij RegioBank? Dan kun je via CCV een betaalautomaat en bijbehorend abonnement aanvragen. Waarna je de betaalautomaat hebt geïnstalleerd, kunnen jouw klanten veilig en snel met pin of contactloos betalen. Als zakelijke klant van RegioBank, ontvang jij 20% korting op de aanschafprijs van een betaalautomaat.

Zakelijk Bankieren bij Advidens: Meer Dan Gewoon Financiële Diensten

Bij Advidens begrijpen we dat elk bedrijf uniek is. Uw bedrijfsdoelstellingen en -behoeften zijn bijzonder voor u en verdienen daarom een speciale aanpak. Daarom bieden we bij Advidens niet alleen traditionele zakelijke bankdiensten aan, maar streven we ernaar een ware partner voor uw bedrijf te zijn.

Persoonlijke benadering in zakelijk bankieren

De wereld van zakelijk bankieren kan vaak koel en afstandelijk zijn, maar niet bij Advidens. Een individuele aanpak is bij ons essentieel in al onze activiteiten. Wanneer u met ons samenwerkt, wordt u niet als een nummer behandeld. U bent onze partner en uw succes is ons succes.

Flexibele Zakelijke Rekeningen

Zakelijke rekeningen zijn een essentieel onderdeel van elke onderneming, groot of klein. Maar niet elke zakelijke rekening past bij elke onderneming. Daarom biedt Advidens flexibele zakelijke rekeningen aan die op maat gemaakt zijn voor uw specifieke behoeften.

Zakelijk Sparen: Een Slimme Investering

We begrijpen dat het opbouwen van een financiële buffer voor uw bedrijf belangrijk is. Onze zakelijke spaarrekeningen bieden aantrekkelijke rentes en volledige flexibiliteit, zodat u kunt sparen op een manier die bij uw bedrijf past.

Leningen op Maat voor Uw Zakelijke Ambities

Zakelijk bankieren 4

Of u nu uw bedrijf wilt uitbreiden, uw assortiment wilt verbreden of een nieuw bedrijfspand wilt kopen, wij hebben de lening voor u. Onze zakelijke leningen zijn ontworpen met flexibiliteit en betaalbaarheid in gedachten, zodat u uw zakelijke dromen kunt realiseren zonder uw cashflow te belasten.

De Kracht van Onze Rekening-Courant Krediet en Bedrijfshypotheek

Bij Advidens begrijpen we dat cashflow koning is. Daarom hebben we producten zoals ons Rekening-courant Krediet en Bedrijfshypotheek ontworpen om u te helpen bij het beheren van uw bedrijfskapitaal en het realiseren van uw zakelijke ambities.

Wat Onze Klanten Zeggen

“Onze ervaring met Advidens is geweldig. Ze zijn professioneel, responsief en behandelen ons niet als een nummer. We zijn erg blij dat we hebben gekozen voor Advidens voor onze zakelijke bank behoeften.” – Ondernemer uit Aalten

“Bij Advidens voelen we ons gewaardeerd en gehoord.” Ze begrijpen onze zakelijke behoeften en zijn altijd bereid om met ons samen te werken om oplossingen te vinden. We kunnen ons geen betere bankpartner wensen.” – Ondernemer uit Haelen

Bij Advidens streven we ernaar om meer te zijn dan alleen een zakelijke bank. We zijn een partner die toegewijd is aan het helpen van uw bedrijf om te groeien en te gedijen. Met onze persoonlijke benadering en flexibele producten, is zakelijk bankieren bij Advidens meer dan gewoon financiële diensten – het is een partnerschap voor succes. Bent u klaar om de volgende stap in uw zakelijke reis met Advidens te zetten? Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken wat we voor u kunnen doen.

Zakelijk bankieren in Zutphen

Wil je graag meer informatie over zakelijk bankieren? Onze zelfstandige adviseurs in Zutphen beantwoorden al jouw vragen. Wij ontzorgen jou als ondernemer graag, door op persoonlijke wijze te bekijken wat bij jou en je bedrijf past en wat jouw mogelijkheden zijn. Wij kunnen je zakelijke financiën van a tot z voor jou bekijken, je van advies voorzien en je helpen met het afsluiten van de juiste contracten. Neem gerust contact op om een afspraak met een van onze experts te maken.

Wij scoren een

9.7

Uit 517 reviews.

Advieskeuze.nl is onafhankelijk.

Referenties van klanten

5 / 5
Wij zijn echt fantastisch geholpen door Danny! Hij is altijd bereikbaar, maakt het onmogelijke mogelijk en legt alles goed uit.
Serena
5 / 5
Goed voorgelicht. Duidelijke uitleg over nieuwe hypotheek
P.G
5 / 5
Deskundige en persoonlijke begeleiding, met oog voor onze specifieke situatie
David
5 / 5
Zoals altijd ontzettend goed geholpen door Danny. Open en eerlijk, bekwaam en duidelijk. Schakelen en communicatie ook altijd kort en prettig.
C.vdN
5 / 5
Fijne eerlijke man die erg kundig is in zijn werk. Vriendelijk en geïnteresseerd.
S.A
5 / 5
Duidelijke uitleg en advies. De hypotheekadviseur weet precies wat er bedoeld wordt met bepaalde vragen en geeft hier goed antwoord op. Ook denkt zij goed mee.
RB
4 / 5
Goede communicatie, duidelijke uitleg en snelle reactie
ivo
5 / 5
Zeer betrokken en oprecht geïnteresseerde adviseur met goed oog voor de behoefte van de klant (ik dus)
Lex
4 / 5
Was zeer geduldig met ons. Ondanks dat wij veel vragen hadden nam hij de tijd nam om deze uit te lichten en op te helderen.
AFM
5 / 5
Van Disseldorp heeft het vermogen om zich zeer snel een beeld te vormen van de financiële situatie, kan daar adequaat in adviseren en begeleidt het proces van advies tot en met uitvoering zeer punctueel.Eerlijk gezegd heb ik het zo goed nog weinig meegemaakt in m'n leven. Wat daarbij komt: Paul hanteert de menselijke maat en begeleidt zeer persoonlijk, met begrip en mensenkennis.
Ronald
advidens vergaderruimte

Wij horen graag van u

WhatsApp Advidens