Zakelijk bankieren

Voor zakelijk bankieren in Zutphen ben je bij Advidens aan het goede adres. Wij bemiddelen sinds 2021 exclusief voor RegioBank, waardoor wij jou een volledige financiële lijn kunnen bieden. Als ondernemer wil jij je bankzaken graag regelen bij een bank die betrokken is, bij een adviseur die jou begrijpt. Wij bieden jou precies dat. Jouw persoonlijke adviseur is zelf ondernemer, kent jouw bedrijf en is op de hoogte van wat er lokaal allemaal speelt. Zoals jij betrokken wilt zijn bij jouw klanten, zo willen wij als jouw adviseur betrokken zijn bij jou.

RegioBank en jouw onderneming

Bij Advidens kun je onafhankelijk advies krijgen over onder andere je zakelijke hypotheek, je zakelijke verzekeringen en natuurlijk over zakelijke kredieten. Wil je nou graag al je financiële zaken onder één dak samenbrengen, dan staan de adviseurs van Advidens voor jou klaar. Wij bemiddelen voor RegioBank in de volgende zakelijke mogelijkheden:

  • Zakelijke bankrekening
  • Zakelijke spaarrekening
  • Rood staan op je zakelijke rekening
  • Zakelijk lenen
  • Het opbouwen van pensioen
  • Pinautomaat

Zakelijk betalen

Ben je zzp’er of valt jouw onderneming onder het midden- en kleinbedrijf? Dan past de MKB rekening van RegioBank perfect bij jou. Je krijgt voor een vast bedrag per maand een zakelijke bankrekening en een betaalpas krijgt én je krijgt toegang tot Mijn RegioBank Zakelijk. Uiteraard kun je je betaalpakket eenvoudig uitbreiden met bijvoorbeeld een zakelijk krediet of een zakelijke spaarrekening.

Zakelijk sparen

Je weet nooit wat de toekomst brengt, ook als ondernemer niet. Daarom is het verstandig altijd een buffer te hebben wanneer het financieel wat moeilijker gaat. RegioBank biedt zakelijke spaarrekeningen aan voor zzp’ers, het MKB en voor stichtingen. Je bepaalt zelf welke bedragen je spaart en wat je flexibel en vast wegzet. Ook wanneer je wilt sparen voor je pensioen, is dit mogelijk via RegioBank.

Rood staan

Soms kan het noodzakelijk zijn om rood te kunnen staan op je zakelijke betaalrekening. Je kunt dan flexibel geld opnemen en terugstorten. De kredietlimiet is gekoppeld aan een zakelijke betaalrekening van de RegioBank. Je kunt een rekening courantkrediet het beste aanvragen via je zelfstandig adviseur. Deze kan jou ook voorzien van passende informatie en bekijkt samen met jou of een zakelijk krediet bij jouw bedrijf past.

Zakelijk lenen

Bij RegioBank kun je terecht voor verschillende vormen van zakelijk lenen. Voor het kopen of verbouwen van een bedrijfspand kun je een bedrijfshypotheek aanvragen. Je kunt een vaste lening afsluiten voor een eenmalige investering of misschien wil je veel flexibiliteit qua betalingen en is een rekening courantkrediet passend voor jouw bedrijf. Neem voor een persoonlijk advies contact op met een van onze zelfstandige adviseurs.

Pensioen

Ook als ondernemer is het verstandig pensioen op te bouwen. Je kunt bij RegioBank eenvoudig sparen of beleggen voor de toekomst, met de Aanvullend Pensioen Opbouwrekening. Er bestaat geen verplichting om periodiek te sparen of te beleggen, wat jou precies de flexibiliteit geeft die je nodig hebt. Welke opties voor jou van belang zijn, kun je het beste bespreken met jouw zelfstandig adviseur.

Pinnen? Ja, graag!

Wil jij graag dat je klanten bij jou makkelijk en veilig kunnen betalen? Heb jij een zakelijke betaalrekening bij RegioBank? Dan kun je via CCV een betaalautomaat en bijbehorend abonnement aanvragen. Waarna je de betaalautomaat hebt geïnstalleerd, kunnen jouw klanten veilig en snel met pin of contactloos betalen. Als zakelijke klant van RegioBank, ontvang jij 20% korting op de aanschafprijs van een betaalautomaat.

Zakelijk bankieren in Zutphen

Wil je graag meer informatie over zakelijk bankieren? Onze zelfstandige adviseurs in Zutphen beantwoorden al jouw vragen. Wij ontzorgen jou als ondernemer graag, door op persoonlijke wijze te bekijken wat bij jou en je bedrijf past en wat jouw mogelijkheden zijn. Wij kunnen je zakelijke financiën van a tot z voor jou bekijken, je van advies voorzien en je helpen met het afsluiten van de juiste contracten. Neem gerust contact op om een afspraak met een van onze experts te maken.

Wij scoren een

9.9

Uit 421 reviews.

Advieskeuze.nl is onafhankelijk.

Referenties van klanten

5 / 5
Duidelijke uitleg, goede communicatie, zeer vlotte reactie, goed advies passend bij mijn persoonlijke situatie
WB
5 / 5
Danny denkt mee, zoekt voor de klant de voordeligste oplossing. Hij communiceert duidelijk en het contact is altijd prettig. We hebben ook voor onze hypotheek en eerdere kredieten van de diensten van Advies gebruik gemaakt tot volle tevredenheid.
KKR
5 / 5
Altijd betrokken bij de klant en zeer kundig advies en handelen
Daniëlle
5 / 5
Hij heeft ons super goed geholpen en geadviseerd ben er heel tevreden over
Funda
5 / 5
Kennis van zaken en neemt de prive situatie mee in het gesprek voordat hij advies geeft
Eric
5 / 5
Staat klaar bij vragen, duidelijke uitleg waarom en geeft ook mogelijkheid tot eigen keuzes
J
5 / 5
Adviseur was zeer duidelijk en luisterde goed naar de wensen die we hadden
Rene Rutter
5 / 5
Grondig, duidelijk, zeer gedreven en altijd oplossingsgericht
JP_Arnhem
4 / 5
Professioneel en vriendelijk Prima en snel geholpen
Anoniem
5 / 5
Danny is een betrokken hypotheekadviseur die het beste voor zijn klant wil
ESK
advidens vergaderruimte

Wij horen graag van u

WhatsApp Advidens