Geld lenen

Geld lenen kan soms noodzakelijk zijn. Het kan zijn dat je een huis wilt kopen of verduurzamen, misschien wil je je verouderde keuken verbouwen of heb je dringend een andere auto nodig. Ben je ondernemer en heb je geld nodig om te investeren in bedrijfsmiddelen of kom je tekort om die ene leverancier op tijd te betalen? Ook dan kan het zijn dat je een lening wilt afsluiten. Of je nou particulier of zakelijk wilt lenen: Advidens is de adviseur in Zutphen die jou van transparant en onafhankelijk advies voorziet.

Particulier geld lenen

Wil je geld lenen of wil je je bestaande leningen of kredieten oversluiten? Advidens adviseert jou graag over de volgende particuliere leningen:

  • Persoonlijke lening
  • Doorlopend krediet
  • Duurzaamheidslening
  • Hypotheek

Ook wanneer je relatie ten einde is geraakt en je graag je leningen wilt verdelen, kunnen wij jou correct en betrokken advies geven.

Zakelijk geld lenen

Als ondernemer kun je om verschillende redenen een lening of krediet willen afsluiten. Misschien heb je geld nodig om te kunnen starten of moet je investeren om te kunnen groeien. Ook wanneer het even wat minder gaat kan het zijn dat je een lening nodig hebt. Wil je kijken of je lopende kredieten nog passend zijn bij je bedrijf? Advidens bekijkt samen met jou wat jij zakelijk kunt lenen en wat verstandig is voor jouw bedrijf. Denk hierbij aan advies over:

  • Bedrijfshypotheek
  • Rekening courant (werkkapitaal)
  • Vaste lening
  • Financial lease voor een bestelbus en/of werkmateriaal

Wanneer jij zakelijk geld wilt lenen, dan helpt Advidens jou graag. We bekijken de financiële situatie van je bedrijf, onderzoeken welke leningen voor jou aan te raden zijn is en geven persoonlijk, maar helder advies.

Neem contact op voor betrouwbaar advies

Of je nu als particulier geld wilt lenen of als ondernemer. Wij vinden het als financieel expert belangrijk dat jij waar voor je geld krijgt. We ontzorgen jou, door oprechte interesse in jou en/of je bedrijf te tonen. Doordat wij weten wat jij nodig hebt, kunnen wij je van het meest passende advies voorzien. Van onderzoek tot aan het aanleveren van de contracten, wij staan voor je klaar. Wil jij geld lenen in Zutphen? Neem dan vooral contact op voor een kennismakingsgesprek.

geld lenen kost geld

Wij scoren een

9.9

Uit 421 reviews.

Advieskeuze.nl is onafhankelijk.

Referenties van klanten

5 / 5
Duidelijke uitleg, goede communicatie, zeer vlotte reactie, goed advies passend bij mijn persoonlijke situatie
WB
5 / 5
Danny denkt mee, zoekt voor de klant de voordeligste oplossing. Hij communiceert duidelijk en het contact is altijd prettig. We hebben ook voor onze hypotheek en eerdere kredieten van de diensten van Advies gebruik gemaakt tot volle tevredenheid.
KKR
5 / 5
Altijd betrokken bij de klant en zeer kundig advies en handelen
Daniëlle
5 / 5
Hij heeft ons super goed geholpen en geadviseerd ben er heel tevreden over
Funda
5 / 5
Kennis van zaken en neemt de prive situatie mee in het gesprek voordat hij advies geeft
Eric
5 / 5
Staat klaar bij vragen, duidelijke uitleg waarom en geeft ook mogelijkheid tot eigen keuzes
J
5 / 5
Adviseur was zeer duidelijk en luisterde goed naar de wensen die we hadden
Rene Rutter
5 / 5
Grondig, duidelijk, zeer gedreven en altijd oplossingsgericht
JP_Arnhem
4 / 5
Professioneel en vriendelijk Prima en snel geholpen
Anoniem
5 / 5
Danny is een betrokken hypotheekadviseur die het beste voor zijn klant wil
ESK
advidens vergaderruimte

Wij horen graag van u

WhatsApp Advidens