Geld lenen

Geld lenen kan soms noodzakelijk zijn. Het kan zijn dat je een huis wilt kopen of verduurzamen, misschien wil je je verouderde keuken verbouwen of heb je dringend een andere auto nodig. Ben je ondernemer en heb je geld nodig om te investeren in bedrijfsmiddelen of kom je tekort om die ene leverancier op tijd te betalen? Ook dan kan het zijn dat je een lening wilt afsluiten. Of je nou particulier of zakelijk wilt lenen: Advidens is de adviseur in Zutphen die jou van transparant en onafhankelijk advies voorziet.

Particulier geld lenen

Wil je geld lenen of wil je je bestaande leningen of kredieten oversluiten? Advidens adviseert jou graag over de volgende particuliere leningen:

  • Persoonlijke lening
  • Doorlopend krediet
  • Duurzaamheidslening
  • Hypotheek

Ook wanneer je relatie ten einde is geraakt en je graag je leningen wilt verdelen, kunnen wij jou correct en betrokken advies geven.

Zakelijk geld lenen

Als ondernemer kun je om verschillende redenen een lening of krediet willen afsluiten. Misschien heb je geld nodig om te kunnen starten of moet je investeren om te kunnen groeien. Ook wanneer het even wat minder gaat kan het zijn dat je een lening nodig hebt. Wil je kijken of je lopende kredieten nog passend zijn bij je bedrijf? Advidens bekijkt samen met jou wat jij zakelijk kunt lenen en wat verstandig is voor jouw bedrijf. Denk hierbij aan advies over:

  • Bedrijfshypotheek
  • Rekening courant (werkkapitaal)
  • Vaste lening
  • Financial lease voor een bestelbus en/of werkmateriaal

Wanneer jij zakelijk geld wilt lenen, dan helpt Advidens jou graag. We bekijken de financiële situatie van je bedrijf, onderzoeken welke leningen voor jou aan te raden zijn is en geven persoonlijk, maar helder advies.

Geld lenen: waar moet je op letten?

Indien u extra geld nodig heeft, bijvoorbeeld voor een grote aankoop, het aflossen van een schuld of het starten van een eigen bedrijf, kan geld lenen een oplossing zijn. Het is echter van groot belang om uzelf goed te informeren voordat u een lening afsluit. Bij Advidens hebben we specifieke kennis over geld lenen en hebben we adviseurs die u kunnen voorzien van alle informatie over het lenen van geld. In dit artikel geven we een overzicht van belangrijke zaken waarop u moet letten bij het lenen van geld. Zo kunt u weloverwogen beslissingen nemen en voorkomt u financiële verrassingen in de toekomst.

Geld lenen ondanks een BKR-registratie

Het aangaan van een lening kan soms onontkoombaar zijn, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een kostbaar item, het aflossen van schulden of het opstarten van een eigen onderneming. Echter, wanneer u over een negatieve BKR-registratie beschikt, kan het bemoeilijkt worden om een lening te verkrijgen bij een conventionele kredietverstrekker. Gelukkig bestaan er kredietverstrekkers die zich expliciet richten op personen met een BKR-registratie. Houd er echter rekening mee dat de rente bij deze leningen vaak hoger uitvalt.

Advidens is een organisatie die uitgebreide kennis heeft over het aangaan van leningen en daarbij tevens rekening houdt met uw BKR-registratie. Het is cruciaal om welingelicht te zijn alvorens een lening aan te gaan, zeker indien u een negatieve BKR-registratie heeft. Bij Advidens beschikken we over adviseurs die u volledig kunnen informeren over het lenen van geld, ook indien u een negatieve BKR-registratie heeft.

Een BKR-registratie hoeft overigens niet noodzakelijkerwijs een obstakel te vormen bij het aangaan van een lening. Vrijwel iedereen heeft een BKR-registratie, zelfs als u nooit eerder een lening heeft aangegaan. Wanneer u echter een betalingsachterstand heeft opgelopen, verkrijgt u een negatieve BKR-registratie, wat het lenen van geld bemoeilijkt.

Het is dus raadzaam om goed op de hoogte te zijn van uw BKR-score alvorens u een lening aangaat. Bij Advidens kunnen we u assisteren bij het maken van de juiste keuze, ook indien u een negatieve BKR-registratie heeft. Op deze manier kunt u verantwoordelijk geld lenen en voorkomen dat u in financiële moeilijkheden belandt.

Zo bespaar je op de kosten van geld lenen

Het is belangrijk om te beseffen dat geld lenen ook geld kost. Het is daarom zaak dat we op zoek gaan naar manieren om de kosten van het lenen van geld zo laag mogelijk te houden.

Vergelijken rentetarieven

Een van de belangrijkste manieren om geld te besparen bij het lenen van geld is door rentetarieven te vergelijken met verschillende aanbieders. Door verschillende aanbieders te vergelijken, kun je zien welke aanbieder de laagste rente biedt. Een lagere rente betekent dat je minder kosten maakt voor het lenen van het geld.

Onderpand bieden

Een andere manier om de rente laag te houden, is door een onderpand te bieden. Bijvoorbeeld door het afsluiten van een hypotheek, waarbij het huis als onderpand dient. Hierdoor loop je als kredietverstrekker minder risico en kun je een lagere rente krijgen. Ook kun je denken aan een persoonlijke lening waarbij je bijvoorbeeld een auto als onderpand geeft. Let wel op dat je alleen een onderpand biedt als je er zeker van bent dat je aan de aflossingsverplichtingen kunt voldoen.

Boetevrij aflossen

Het kan interessant zijn om te kijken naar de voorwaarden van de lening, zoals de mogelijkheid om boetevrij af te lossen. Boetevrij aflossen betekent dat je de lening geheel of gedeeltelijk kunt aflossen zonder daarvoor extra kosten te maken. Hierdoor kun je de lening eerder aflossen en daarmee besparen op de rentekosten. Let wel op of er andere voorwaarden zijn verbonden aan het boetevrij aflossen, zoals een minimumbedrag of termijn.

Geld lenen particulier

Als je geen lening kunt afsluiten bij een gewone kredietverstrekker, kun je overwegen om geld te lenen bij particulieren. Dit kan bijvoorbeeld via crowdfundingplatforms of via vrienden en familie. Houd er wel rekening mee dat dit soort leningen vaak minder gunstige voorwaarden hebben en dat er ook risico’s aan verbonden zijn, zoals het niet kunnen terugbetalen van de lening.

Zakelijk geld lenen

Als ondernemer kan het nodig zijn om geld te lenen voor bijvoorbeeld de financiering van een nieuw project of de aanschaf van bedrijfsmiddelen. Er zijn verschillende mogelijkheden om zakelijk geld te lenen, zoals een zakelijke lening bij een bank of online-kredietverstrekker, of het aantrekken van investeerders. Het is belangrijk om goed te kijken naar de voorwaarden en kosten van de verschillende opties, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Advidens neemt het proces voor je uit handen

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar advies over geld lenen, ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu als particulier een lening nodig hebt of als ondernemer wilt investeren in je bedrijf, we zijn er om je te helpen. Als financieel expert begrijpen we dat het lenen van geld een grote stap is, en daarom vinden we het belangrijk om je de juiste begeleiding te bieden.

We hebben oprechte interesse in je situatie en/of bedrijf, zodat we precies weten wat je nodig hebt en wat de beste opties voor jou zijn. Door onze expertise en ervaring kunnen we je voorzien van het meest passende advies en helpen we je bij het vinden van de juiste lening voor je doeleinden.

We nemen het hele proces uit handen, van het doen van onderzoek tot het aanleveren van de benodigde contracten. Zo hoef je je nergens zorgen over te maken en kun je vertrouwen op ons vakmanschap en expertise.

Ben je op zoek naar een lening in Zutphen en omgeving? Neem dan vooral contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. We staan klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste lening voor je specifieke behoeften.

Neem contact op voor betrouwbaar advies

Of je nu als particulier geld wilt lenen of als ondernemer. Wij vinden het als financieel expert belangrijk dat jij waar voor je geld krijgt. We ontzorgen jou, door oprechte interesse in jou en/of je bedrijf te tonen. Doordat wij weten wat jij nodig hebt, kunnen wij je van het meest passende advies voorzien. Van onderzoek tot aan het aanleveren van de contracten, wij staan voor je klaar. Wil jij geld lenen in Zutphen? Neem dan vooral contact op voor een kennismakingsgesprek.

geld lenen kost geld

Wij scoren een

9.9

Uit 421 reviews.

Advieskeuze.nl is onafhankelijk.

Referenties van klanten

5 / 5
Duidelijke uitleg, goede communicatie, zeer vlotte reactie, goed advies passend bij mijn persoonlijke situatie
WB
5 / 5
Danny denkt mee, zoekt voor de klant de voordeligste oplossing. Hij communiceert duidelijk en het contact is altijd prettig. We hebben ook voor onze hypotheek en eerdere kredieten van de diensten van Advies gebruik gemaakt tot volle tevredenheid.
KKR
5 / 5
Altijd betrokken bij de klant en zeer kundig advies en handelen
Daniëlle
5 / 5
Hij heeft ons super goed geholpen en geadviseerd ben er heel tevreden over
Funda
5 / 5
Kennis van zaken en neemt de prive situatie mee in het gesprek voordat hij advies geeft
Eric
5 / 5
Staat klaar bij vragen, duidelijke uitleg waarom en geeft ook mogelijkheid tot eigen keuzes
J
5 / 5
Adviseur was zeer duidelijk en luisterde goed naar de wensen die we hadden
Rene Rutter
5 / 5
Grondig, duidelijk, zeer gedreven en altijd oplossingsgericht
JP_Arnhem
4 / 5
Professioneel en vriendelijk Prima en snel geholpen
Anoniem
5 / 5
Danny is een betrokken hypotheekadviseur die het beste voor zijn klant wil
ESK
advidens vergaderruimte

Wij horen graag van u

WhatsApp Advidens