Zakelijk geld lenen

Veel ondernemers hebben een of meerdere leningen. Misschien heb je een lening nodig hebt om je bedrijf te kunnen starten of wil je juist investeren in de toekomst, maar heb je geld nodig om deze stappen te kunnen zetten. Het kan soms ook nodig zijn om een lening af te sluiten, omdat de tijden even wat moeilijker zijn. Heb je al lopende leningen, maar wil je graag weten of ze nog up-to-date zijn? In alle gevallen kan Advidens jou van gedegen, zakelijk advies voorzien over je nieuw af te sluiten of lopende leningen.

Advies over zakelijke leningen

Advidens is de financieel adviseur in Zutphen, die jou advies kan geven over onder andere de volgende zakelijke kredieten:

  • Bedrijfshypotheek
  • Rekening courant (werkkapitaal)
  • Vaste lening
  • Financial lease bestelbus
  • Financial lease werkmateriaal

Nadat we samen met jou je financiële situatie onder de loep hebben genomen, kijken we naar wat je mogelijkheden zijn. We bekijken welke vorm van zakelijk geld lenen bij jouw bedrijf en visie past en naar welke geldverstrekkers het beste aansluiten bij jouw wensen en ideeën.

Bedrijfshypotheek

Een bedrijfshypotheek kan een verstandige investering zijn. De maandelijkse kosten kunnen lager zijn dan de gemiddelde huur voor een bedrijfspand. Je kunt daarnaast meestal een gedeelte van de aflossing afschrijven. Bij het aanvragen van een zakelijke hypotheek wordt er gekeken naar je financiële buffer, hoeveel ervaring je hebt als ondernemer en natuurlijk naar je financiële stand van zaken. Of een bedrijfshypotheek voor jou een verstandige investering is, kun je het beste bespreken met een van onze ervaren adviseurs in Zutphen.

Rekening courant

Een rekening courant is een zakelijke bankrekening, maar een waar je een kredietmogelijkheid op zit. Je kunt eenvoudig gezegd dus rood staan op deze rekening en je betaalt dus ook rente over deze roodstand. Een rekening courant wordt vaak gebruikt voor het heen en weer boeken van de wat kleinere bedragen, die doorlopend met elkaar verrekend worden. Wil jij weten of een rekening courant wat voor jouw onderneming is? Wij geven jou passend en eerlijk advies.

Vaste lening

Een vaste lening is een vaststaand bedrag, dat gekoppeld is aan een bepaalde investering. Je moet hierbij denken aan bijvoorbeeld een bedrijfsauto, inventaris of machines die je nodig hebt voor je bedrijf. Je moet het geleende bedrag binnen een afgesproken periode terugbetalen, conform een met de geldverstrekker afgesproken betalingsschema. Over deze lening betaal je rente, die je eventueel voor een bepaalde periode kunt vastzetten. Wanneer jij interesse hebt om een vaste lening af te sluiten, doe je er goed aan je te laten informeren door een van onze onafhankelijke adviseurs.

Financial lease

Bij financial lease leen je een bedrag voor bijvoorbeeld een bestelbus of werkmateriaal. De bus of het werkmateriaal is het onderpand voor de lening, waardoor je je eigen bedrijfskapitaal niet hoeft aan te spreken. De bedrijfswagen of het werkmateriaal staat gelijk op jouw naam, wat fiscale voordelen heeft. Het nadeel is dat je bedrijfsauto of het materiaal dat je gekocht hebt in waarde kan dalen of kapot kan gaan. Ook in die gevallen moet je de lening blijven afbetalen. Het is dus verstandig om te bekijken of deze vorm van zakelijk geld lenen bij jouw bedrijf past. Onze experts staan voor jou klaar.

Financieel advies voor zakelijke leningen

Zoals je ziet is er op het gebied van zakelijk geld lenen veel te overwegen. Omdat jij als ondernemer wel wat beters te doen hebt dan je te verdiepen in de kleine lettertjes, doen wij dat graag voor jou. We onderzoeken de financiële status van jouw bedrijf, bespreken met jou wat je wensen en plannen zijn en kijken welke lening en welke aanbieder daarbij passen. Uiteraard doen we dit altijd met jouw belang in het achterhoofd. Neem contact op voor een onafhankelijk advies, toegespitst op jouw zakelijke wensen en mogelijkheden.

geld lenen kost geld

Wij scoren een

9.7

Uit 484 reviews.

Advieskeuze.nl is onafhankelijk.

Referenties van klanten

5 / 5
Adviseur komt goed voorbereid op de afspraak, heeft verstand van zaken en geeft diverse opties. Neemt je goed mee in het proces en met de tooling geeft hij een beeld wat mogelijk is. Er is ook ruimte voor een persoonlijk gesprek, dat geeft dat je op je gemak van alles kunt vragen.
MC
5 / 5
Voor de tweede keer een hypotheek afgesloten via Advidens. Dit keer de lopende hypotheek meegenomen. Goed geïnformeerd en super begeleid in het proces, ook door de overige medewerkers. Wij zijn tevreden.
JP
4 / 5
Erg adequaat handelende adviseur die duidelijk en betrouwbaar is in doen en laten
Hans en Janita
4 / 5
Er werd goed geluisterd en meegedacht. Uitleg was goed en op vervolgvragen werd snel en adequaat op gereageerd. Punt van aandacht misschien dat ik wel een mail kreeg dat de 'Nota van afrekening' correct was, maar misschien dat een mondelinge uitleg soms op zijn plaats is. Misschien zijn er maar weinig klanten die de behoefte hebben om de nota te doorgronden maar biedt wel de mogelijkheid aan.
Tevreden klant
5 / 5
Deskundig en gedreven om voor ons succesvol te zijn. Niet bang om nee te verkopen wanneer nodig.
Tino
4 / 5
Zeer deskundig, werkt iets te veel alleen met de mail, een telefoontje is soms sneller en duidelijker
g.j.kip
5 / 5
Danny legt alles goed uit en geeft ook meerdere opties wat je kunt. Geeft ook wat je wel of beter niet kunt doen.
Ellen
5 / 5
Geweldig in het communiceren en advies geven,hoe het geschied om een hypotheek rond te krijgen,prachtig in 1 woord gezeg
M.I
5 / 5
Paul van Disseldorp is gewoon top; relaxed en eerlijk advies
Ewald
4 / 5
Goed advies en de gewenste uitkomst is uiteindelijk bereikt.
FK
advidens vergaderruimte

Wij horen graag van u

WhatsApp Advidens