Jouw Partner bij het Kopen van een Huis

Bij Advidens begrijpen we dat het kopen van een huis en het regelen van een hypotheek een van de belangrijkste financiële beslissingen in je leven is. Daarom bieden we uitgebreide ondersteuning en advies om je door dit spannende proces te leiden. Onze diensten zijn specifiek ontworpen om je inzicht en controle te geven over je hypotheekkeuzes, met onbeperkte ondersteuning van onze adviseurs, zodat je met vertrouwen je droomhuis kunt kopen.

Bereken Maximale Hypotheek

Voordat je op huizenjacht gaat, is het essentieel om te weten hoeveel je kunt lenen. Advidens biedt een eenvoudige tool waarmee je snel je maximale hypotheek kunt berekenen. Deze handige online tool biedt direct inzicht in je financiële mogelijkheden, zodat je gericht kunt zoeken naar een woning die aan je wensen voldoet en binnen je budget past.

Gratis HypotheekgesprekWe beginnen met een gratis hypotheekgesprek met een van onze adviseurs. Deze sessie biedt je de kans om je financiële situatie te bespreken en de hypotheekopties te ontdekken die het beste bij je passen. Met ons persoonlijk dashboard kun je gemakkelijk je hypotheekmogelijkheden berekenen en overzien.


Plan Jouw Gratis Hypotheekgesprek

Woning Alert ServiceAdvidens biedt je de mogelijkheid om de woning binnen 1 uur nadat een woning te koop wordt gezet door de makelaar direct aangeboden te krijgen in de mail. Nog ruim voordat de woning zichtbaar is op Funda. Reageer je snel dan ben je nooit te laat.


Abonneren op onze service

BiedverzekeringWe beginnen met een gratis hypotheekgesprek met een van onze adviseurs. Deze sessie biedt je de kans om je financiële situatie te bespreken en de hypotheekopties te ontdekken die het beste bij je passen. Met ons persoonlijk dashboard kun je gemakkelijk je hypotheekmogelijkheden berekenen en overzien.


Abonneren op onze service

Waarom Advidens?

Bij Advidens zetten we ons in om je te voorzien van de beste hypotheekadviesdiensten in Nederland. Ons team van deskundige adviseurs staat klaar om je te helpen bij elke stap van het kopen van een huis. Of je nu voor het eerst een huis koopt of op zoek bent naar een nieuwe hypotheek, wij zijn er om je te ondersteunen met advies op maat.

Ben je geïnteresseerd in het verkennen van je hypotheekopties of wil je meer leren over het kopen van een huis? Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis consultatie. Ontdek hoe Advidens je kan helpen om de beste beslissingen te maken voor jouw financiële toekomst.

Stap-voor-stap proces

Stap 1: Maak een afspraak


Begin met een gratis gesprek om je mogelijkheden te bespreken.

Stap 2: Persoonlijk advies


Ontvang advies op maat tijdens een adviessessie.

Stap 3: Offerte aanvragen


Wij helpen je met het aanvragen van een renteaanbod bij de bank.

Stap 4: Documenten indienen


Wij ondersteunen je bij het indienen van de benodigde documenten voor je hypotheek.

Veelgestelde vragen

Je kunt je maximale hypotheek snel en eenvoudig berekenen met onze online tool. Vul enkele basisgegevens in over je financiële situatie, en je krijgt direct een schatting van het bedrag dat je kunt lenen.

Tijdens een gratis hypotheekconsultatie bespreek je jouw financiële situatie en wensen met een van onze adviseurs. Samen bekijken jullie welke hypotheekopties het beste bij jou passen, en krijg je advies op maat voor jouw unieke situatie.

Onze Biedverzekering is een dienst die je in staat stelt om te bieden op een huis zonder financieringsvoorbehoud. Dit betekent dat je een sterke positie hebt in onderhandelingen, omdat verkopers zekerheid hebben dat de financiering rondkomt. Dit kan je kansen om je droomhuis te kopen aanzienlijk vergroten.

Ja, zeker! Wij bieden uitgebreide ondersteuning en advies voor iedereen die een huis wil kopen, inclusief starters op de woningmarkt. Onze adviseurs helpen je graag bij elke stap van het proces.

De tijd die nodig is om een hypotheek te krijgen, kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals je financiële situatie en de snelheid van de hypotheekverstrekker. Onze adviseurs werken efficiënt om het proces zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen.

Ja, bij Advidens staan we ook na het afsluiten van je hypotheek voor je klaar. Of het nu gaat om vragen over je huidige hypotheek of als je overweegt om je hypotheek aan te passen, onze adviseurs zijn er om je te ondersteunen.

Je kunt eenvoudig een afspraak maken voor een gratis hypotheekgesprek door contact met ons op te nemen via onze website. Kies een datum en tijd die jou uitkomt, en een van onze adviseurs zal contact met je opnemen.

Heb je nog meer vragen? Neem gerust contact met ons op. Bij Advidens helpen we je graag verder op weg naar je droomhuis.


Klantbeoordelingen

Onze klanten waarderen onze uitgebreide begeleiding, expertise en de snelle doorlooptijd bij het verkrijgen van een hypotheek. We zijn trots op de positieve feedback en streven ernaar om elke klant de best mogelijke ervaring te bieden.

Wij scoren een

9.7

Uit 517 reviews.

Advieskeuze.nl is onafhankelijk.

Referenties van klanten

5 / 5
Wij zijn echt fantastisch geholpen door Danny! Hij is altijd bereikbaar, maakt het onmogelijke mogelijk en legt alles goed uit.
Serena
5 / 5
Goed voorgelicht. Duidelijke uitleg over nieuwe hypotheek
P.G
5 / 5
Deskundige en persoonlijke begeleiding, met oog voor onze specifieke situatie
David
5 / 5
Zoals altijd ontzettend goed geholpen door Danny. Open en eerlijk, bekwaam en duidelijk. Schakelen en communicatie ook altijd kort en prettig.
C.vdN
5 / 5
Fijne eerlijke man die erg kundig is in zijn werk. Vriendelijk en geïnteresseerd.
S.A
5 / 5
Duidelijke uitleg en advies. De hypotheekadviseur weet precies wat er bedoeld wordt met bepaalde vragen en geeft hier goed antwoord op. Ook denkt zij goed mee.
RB
4 / 5
Goede communicatie, duidelijke uitleg en snelle reactie
ivo
5 / 5
Zeer betrokken en oprecht geïnteresseerde adviseur met goed oog voor de behoefte van de klant (ik dus)
Lex
4 / 5
Was zeer geduldig met ons. Ondanks dat wij veel vragen hadden nam hij de tijd nam om deze uit te lichten en op te helderen.
AFM
5 / 5
Van Disseldorp heeft het vermogen om zich zeer snel een beeld te vormen van de financiële situatie, kan daar adequaat in adviseren en begeleidt het proces van advies tot en met uitvoering zeer punctueel.Eerlijk gezegd heb ik het zo goed nog weinig meegemaakt in m'n leven. Wat daarbij komt: Paul hanteert de menselijke maat en begeleidt zeer persoonlijk, met begrip en mensenkennis.
Ronald
advidens vergaderruimte

Wij horen graag van u

WhatsApp Advidens