Leenwensen

stap 1

Heb je al één of meerdere leningen? Dan kan het voordeliger en handiger zijn om deze te combineren met de lening die je nu wilt afsluiten. Als je dat wilt, klik dan hier.

Wat wil je lenen? *

Leendoel *

Welk bedrag wil je lenen? *

€5,000 €125.000

Wat voor soort lening wil je? *

Hoe lang wil je de looptijd laten zijn? *

6 maanden 180 maanden
maanden

Lening vergelijken

Vergelijk en vind de beste lening! Via dit overzicht presenteren we je de voordeligste leningen. Het betreft een vergelijking van banken waarmee we exclusief samenwerken. Je kunt zelf diverse vergelijkingen maken door het bedrag, de looptijd en de leenvorm aan te passen.

Vergelijk nu onze leningen!

  • Deze berekening dient als voorbeeld en biedt geen garanties. We baseren ons hier op de laagste rente die we aan kunnen bieden. Je persoonlijke situatie bepaalt het daadwerkelijke tarief, en dit kan variëren.
  • Voor een Persoonlijke lening varieert de looptijd tussen 6 en 120 maanden. Bij een Doorlopend krediet is de minimale duur 1 maand, terwijl de maximale duur wordt beïnvloed door de rente, extra terugbetalingen en opnames.
  • Het minimale rentepercentage voor een Persoonlijke lening is 6,9% en voor een Doorlopend krediet 8,6%. Voor beide is de hoogst toegestane wettelijke rente 12%.
  • Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze leningen.

Persoonlijke
gegevens

stap 2

Aanvraaggegevens

Geslacht *

Initialen *

Tussenvoegsel

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Geboortedatum *

Nationaliteit *

Familie

Gezinssituatie *

Zijn er kinderen thuis? *

Hoeveel kinderen wonen er thuis? *

Ben je ooit gescheiden? *

Adres

stap 3

Postcode *

Huisnummer *

Toevoeging

Straat

Woonplaats

Sinds wanneer woon je op dit adres? *

Welke woonsituatie is van toepassing? *

Inkomsten
gegevens

stap 4

Vul aanvrager in

Soort inkomen *

Bruto inkomen*

Per*

Datum van indiensttreding *

13e maand

Eindejaarsuitkering

Je ontvangt een resultaat van het oudste jaar *

Heb je een auto?*

Hoeveel betaal je maandelijks voor je private lease?*

Wat is de maandelijkse bijtelling? *

Hoeveel is je eigen bijdrage per maand? *

Voorwaarden

Ben je al klant bij Advidens?*

Heb je een negatieve BKR-code vanwege betalingsachterstanden? *

Samenvatting van je aanvraag

Lening bedrag €5,000

Doel van de lening Auto

Soort lening Persoonlijke lening

Looptijd 6 maanden

Rente vanaf 7,2 %


De genoemde bedragen en percentages zijn indicatief en afhankelijk van goedkeuring door de geldverstrekker(s) en verder onderzoek van je gegevens.

  • De rente is vast
  • De looptijd is maximaal 120 maanden
  • Gedurende de eerste 24 maanden kun je geld opnemen tot aan het limiet
Florian KuijlenburgFlorian Kuijlenburg
07:40 29 Sep 23
Sina Zel taatSina Zel taat
14:19 09 Aug 23
Zeer professionele en ervaren financiële adviseur! We hebben duidelijk advies gekregen en zijn zeer tevreden over onze hypotheek. Het proces liep ook soepel. Onze adviseur stond altijd vrolijk en enthousiast klaar om onze vragen te beantwoorden! Hij gaf ons veel goede tips waardoor we veel minder kosten hoefden te maken.Met Advidens, hadden we een sterke en bekwame financiële adviseur aan onze kant!We raden Advidens zeker aan en gaan in de toekomst weer terug bij hun!
Ed zwaansEd zwaans
09:39 08 Aug 23
Als een lening wilt aanvragen en eerlijk geholpen wilt worden ga dan naar Advidens daar wordt je goed beraden en geholpen
Anne Mulder ProductiesAnne Mulder Producties
09:22 12 Jul 23
Danny van Advidens is zeer deskundig en dacht echt in het belang van ons mee. Hij ontzorgde op ons op elk vlak en stelde ons vooral gerust als we vragen hadden. Het was net alsof het voor hemzelf was zo betrokken was hij bij ons. Naast dat hij zeer betrokken en professioneel was in zijn advies is het ook echt een fijne vent!
Joline FischerJoline Fischer
08:42 28 Jun 23
Ik en mijn vriend zijn ontzettend tevreden over Advidens en in het bijzonder onze hypotheekadviseur Danny. Naast dat hij een hele fijne man in omgang is, is hij erg kundig en behulpzaam. Hij denkt met je mee en is altijd goed bereikbaar als je vragen hebt. Ondanks dat wij ons in een lastige tijd bevonden wegens privé omstandigheden heeft Danny ervoor gezorgd dat wij met een fijn en enthousiast gevoel ons nieuwe huis hebben gekocht. Kortom, een aanrader!
Thom BoeveThom Boeve
19:33 20 Jun 23
Zeer prettige samenwerking. In de oriënterende fase heeft Paul ons goed geholpen en veel geleerd. Toen we vervolgens een huis hadden gevonden heeft Hanita ons uitstekend begeleid in het aankoopproces. Snelle reacties per mail en telefoon. Wij zijn hier nog steeds heel erg tevreden over.
eric boscheric bosch
07:25 15 Jun 23
Dit is de derde keer dat Paul van Disseldorp voor ons de Hypotheek geregeld heeft !Hij is zeer vakkundig en behulpzaam, meedenkend. Teveel om op te noemen !Prima kantoor met vriendelijke mensen.Eventuele volgende keer zeker weer Advidens voor ons.Ps. We hebben hier ook al een aantal jaren onze verzekeringen lopen en ook hier hebben wij goede ervaringen mee !
JLG TJLG T
18:10 22 Apr 23
Plus:Voor de eerste hypotheek door Danny super goed geholpen, heeft enorm geholpen de hypotheek binnen korte termijn geregeld te krijgen.Min:Naast de hypotheek zijn er ook 3 verzekeringen aangeboden, nazorg en evt overzetten rekeningen naar Regiobank.2 van de 3 verzekeringen geaccepteerd en 1 niet. Nazorg niet genomen en rekeningen nog in overweging.Helaas ontvingen wij na doorgeven niet gebruik te maken van aanbod 1 verzekering een nare mail waarin gezegd werd dat het ons enkel om de hypotheek ging en de adviseur zich gebruikt voelde.Dit was voor ons erg teleurstellend en kwam onvriendelijk over.
js_loader

Aanvraag voltooid

Controleer e-mail voor de status van je leningaanvraag.

Wij horen graag van u

WhatsApp Advidens