Bankieren in Zutphen

Dagelijks adviseren wij klanten over de hypotheek die het beste aansluit op hun persoonlijke situatie. Daarvoor vergelijken we tientallen banken en geldverstrekkers op hypotheekrente én voorwaarden.

Voor bankieren ben je bij Advidens van harte welkom. Wij zijn specialisten in onafhankelijk advies over hypotheken, leningen en verzekeringen. Daarnaast bemiddelen wij exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Wij kunnen jou dus op financieel gebied een volledig pakket bieden, zodat alles overzichtelijk is voor jou als klant. Wij willen dat jij weet wie jouw geldzaken regelt, dus ook op het gebied van bancaire producten staat voor ons persoonlijk, betrokken contact op één.

Particulier bankieren

Bankieren is iets dat je misschien wel elke dag doet. Je checkt je saldo, doet overboekingen en houdt je inkomsten en uitgaven in de gaten. Bankieren is dus een van de belangrijkste financiële zaken in jouw dagelijks bestaan. Daarom is het belangrijk dat je overzicht hebt, duidelijke afspraken kunt maken en bij vragen eerlijk en vlot antwoord krijgt. En, misschien wel het belangrijkste, je wilt gezien worden als mens en niet als nummer. Advidens bemiddelt voor RegioBank in de volgende mogelijkheden:

  • Particuliere betaalrekeningen
  • Rood staan op je betaalrekening
  • Particuliere spaarrekeningen
  • Beleggingsrekeningen

Je kunt deze zaken natuurlijk zelfstandig regelen, maar wanneer jij liever je bankzaken eerst met een betrokken expert bespreekt, dan kan dat natuurlijk ook.

Zakelijk bankieren

Zakelijk bankieren kun je nu ook regelen via Advidens. Onze zelfstandig adviseurs zijn zelf ondernemer en kennen dus het klappen van de zweep. Juist wanneer je een bedrijf hebt, hou je graag overzicht. Daarom bieden wij jou als ondernemer het complete plaatje aan. Naast onafhankelijk advies over bedrijfshypotheken, leningen en verzekeringen, kun je bij ons terecht voor de volgende zakelijke bankproducten van RegioBank Zutphen:

  • Zakelijke betaalrekening
  • Zakelijk sparen
  • Rood staan op je zakelijke betaalrekening
  • Zakelijke leningen
  • Het regelen van een aanvullend pensioen
  • Een betaalautomaat voor je klanten

Van hypotheken tot bankrekeningen: Advidens kan jou voorzien van advies over alle financiële keuzes waar je als ondernemer voor komt te staan.

Neem contact op voor een persoonlijk gesprek.

Zowel voor particuliere als zakelijke klanten staan wij klaar. Wij willen weten wie onze klanten zijn, zodat we jou van het best passende advies kunnen voorzien. Wij hebben jouw belang altijd voorop staan, als het gaat om jouw persoonlijke of zakelijke financiën. Wil je graag meer weten over particulier of zakelijk bankieren in Zutphen? Neem contact op voor een afspraak, of kom ons bezoeken in ons kantoor in het hartje van de stad.

Wij scoren een

9.7

Uit 517 reviews.

Advieskeuze.nl is onafhankelijk.

Referenties van klanten

5 / 5
Wij zijn echt fantastisch geholpen door Danny! Hij is altijd bereikbaar, maakt het onmogelijke mogelijk en legt alles goed uit.
Serena
5 / 5
Goed voorgelicht. Duidelijke uitleg over nieuwe hypotheek
P.G
5 / 5
Deskundige en persoonlijke begeleiding, met oog voor onze specifieke situatie
David
5 / 5
Zoals altijd ontzettend goed geholpen door Danny. Open en eerlijk, bekwaam en duidelijk. Schakelen en communicatie ook altijd kort en prettig.
C.vdN
5 / 5
Fijne eerlijke man die erg kundig is in zijn werk. Vriendelijk en geïnteresseerd.
S.A
5 / 5
Duidelijke uitleg en advies. De hypotheekadviseur weet precies wat er bedoeld wordt met bepaalde vragen en geeft hier goed antwoord op. Ook denkt zij goed mee.
RB
4 / 5
Goede communicatie, duidelijke uitleg en snelle reactie
ivo
5 / 5
Zeer betrokken en oprecht geïnteresseerde adviseur met goed oog voor de behoefte van de klant (ik dus)
Lex
4 / 5
Was zeer geduldig met ons. Ondanks dat wij veel vragen hadden nam hij de tijd nam om deze uit te lichten en op te helderen.
AFM
5 / 5
Van Disseldorp heeft het vermogen om zich zeer snel een beeld te vormen van de financiële situatie, kan daar adequaat in adviseren en begeleidt het proces van advies tot en met uitvoering zeer punctueel.Eerlijk gezegd heb ik het zo goed nog weinig meegemaakt in m'n leven. Wat daarbij komt: Paul hanteert de menselijke maat en begeleidt zeer persoonlijk, met begrip en mensenkennis.
Ronald
advidens vergaderruimte

Wij horen graag van u

WhatsApp Advidens