Waarom kiezen voor Advidens?

Jij wilt een woning kopen, je rentevaste periode loopt af of misschien wil je bekijken wat de perspectieven zijn wanneer je je huidige hypotheek zou oversluiten. In al deze gevallen ga je op zoek naar een goede hypotheekadviseur. Natuurlijk denk je daarbij ook aan de kosten. Bij je bank betaalt je vaak een wat lager bedrag voor het advies, maar daar staat tegenover dat je mogelijkheden beperkt zijn en je dus niet altijd de laagste rente krijgt. Op de lange termijn heb je daardoor veel meer kosten, dan wanneer je kiest voor een onafhankelijk adviseur. Wanneer je kiest voor Advidens, weet je zeker dat je een hypotheek krijgt die echt bij jou past, met de laagst mogelijke rente.Deskundig en 100% onafhankelijk

Waarom Advidens een goede keuze voor jou is, kun je het beste zelf ervaren. Wij geven al ruim 25 jaar financieel advies en kunnen ons beroepen op een grote kennis van zaken. Onze adviseurs zijn zeer deskundig, onze inhoudelijke kennis is altijd up-to-date en ons advies is altijd 100% onafhankelijk. Transparantie en duidelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel en we doen je uiteraard geen valse beloftes. We maken het dus niet mooier dan het is, maar denken in passende oplossingen en zorgen er altijd voor dat je precies de hypotheek krijgt die bij jouw situatie aansluit.

Advidens voor jouw hypotheek

Elke hypotheekaanvraag is uniek. Wat voor jou de beste opties zijn, hoeft voor een ander niet passend te zijn. Daarom zetten wij met jou samen altijd de volgende stappen:

  • We bespreken samen met jou uitgebreid je persoonlijke situatie.
  • We adviseren je welke financiële oplossing bij jouw situatie past.
  • We onderzoeken welke aanbieder bij deze oplossing aansluit.
  • Wanneer je gekozen hebt, zorgen wij ervoor dat je de contracten krijgt.
  • We lichten je in de toekomst in wanneer er belangrijke wijzigingen zijn.

Zijn je situatie of je wensen in de loop der jaren gewijzigd? Wij kunnen tegen een meerprijs regelmatig controleren of je huidige product nog bij jou past. En mocht het onverhoopt mis gaan tussen jou en de de geldverstrekker, dan behartigen we graag je belangen. Wij kunnen je verder ook adviseren over verzekeringen die je bij je hypotheek kunt of moet afsluiten. Uiteraard doen we dit met dezelfde aandacht die we voor je hypotheekaanvraag hebben.

Persoonlijk en betrokken

Je vraagt zich misschien af waarom Advidens zoveel tijd steekt in het onderzoeken van jouw wensen en je huidige omstandigheden. Wij vinden een persoonlijke benadering erg belangrijk. Je gaat immers een financiële verplichting aan die meestal vele jaren zal duren. We realiseren ons dat je bij het afsluiten van een hypotheek niet over één nacht ijs wilt gaan en dat je vele vragen kunt hebben. Wij staan bekend om onze goede communicatie en willen je zo vlot mogelijk antwoord geven op elke vraag die in je opkomt. Hoe eenvoudig of complex jouw situatie ook is, wij luisteren altijd goed naar je verhaal en leggen je op een heldere, betrokken wijze uit waar je aan toe bent.

Wat kan Advidens verder voor jou betekenen?

Advidens ontzorgt jou op financieel gebied. We voorzien jou van betrouwbaar en eerlijk advies, zonder jou als individu uit het oog te verliezen. Jij staat als klant op nummer één en jouw belang staat altijd voorop. Wij bieden jou onafhankelijk advies van a tot z over verzekeringen, leningen en hypotheken, waarbij we samen met jou alle stappen doorlopen. Van informatiegesprek tot aan het regelen van de contracten: wij adviseren en begeleiden jou graag. Daarnaast zijn wij bemiddelaars voor de particuliere en zakelijke producten van RegioBank. Je kunt daardoor al jouw financiën samenbrengen onder één dak. Hierdoor houd jij overzicht en kunnen wij jou sneller van advies op maat voorzien.

Gedegen hypotheekadvies en een goed gesprek

Deskundig, onafhankelijk advies en persoonlijke betrokkenheid, dat is waarom Advidens bij jou past. Heb je eerst nog vragen of wil je dat wij je meteen van gedegen hypotheekadvies voorzien? Wil je weten wat wij op financieel gebied nog meer voor jou kunnen betekenen? Loop gerust binnen in ons mooie kantoor in het centrum van Zutphen of plan een kennismakingsgesprek.

Wij scoren een

9.7

Uit 484 reviews.

Advieskeuze.nl is onafhankelijk.

Referenties van klanten

5 / 5
Adviseur komt goed voorbereid op de afspraak, heeft verstand van zaken en geeft diverse opties. Neemt je goed mee in het proces en met de tooling geeft hij een beeld wat mogelijk is. Er is ook ruimte voor een persoonlijk gesprek, dat geeft dat je op je gemak van alles kunt vragen.
MC
5 / 5
Voor de tweede keer een hypotheek afgesloten via Advidens. Dit keer de lopende hypotheek meegenomen. Goed geïnformeerd en super begeleid in het proces, ook door de overige medewerkers. Wij zijn tevreden.
JP
4 / 5
Erg adequaat handelende adviseur die duidelijk en betrouwbaar is in doen en laten
Hans en Janita
4 / 5
Er werd goed geluisterd en meegedacht. Uitleg was goed en op vervolgvragen werd snel en adequaat op gereageerd. Punt van aandacht misschien dat ik wel een mail kreeg dat de 'Nota van afrekening' correct was, maar misschien dat een mondelinge uitleg soms op zijn plaats is. Misschien zijn er maar weinig klanten die de behoefte hebben om de nota te doorgronden maar biedt wel de mogelijkheid aan.
Tevreden klant
5 / 5
Deskundig en gedreven om voor ons succesvol te zijn. Niet bang om nee te verkopen wanneer nodig.
Tino
4 / 5
Zeer deskundig, werkt iets te veel alleen met de mail, een telefoontje is soms sneller en duidelijker
g.j.kip
5 / 5
Danny legt alles goed uit en geeft ook meerdere opties wat je kunt. Geeft ook wat je wel of beter niet kunt doen.
Ellen
5 / 5
Geweldig in het communiceren en advies geven,hoe het geschied om een hypotheek rond te krijgen,prachtig in 1 woord gezeg
M.I
5 / 5
Paul van Disseldorp is gewoon top; relaxed en eerlijk advies
Ewald
4 / 5
Goed advies en de gewenste uitkomst is uiteindelijk bereikt.
FK
advidens vergaderruimte

Wij horen graag van u

WhatsApp Advidens