Hypotheek voor expats bij Advidens

Als expat in Nederland kan het vinden van een geschikte hypotheek een uitdagende taak zijn. Bij Advidens begrijpen we dat en bieden we daarom een gespecialiseerde dienstverlening aan die gericht is op jouw unieke behoeften als internationale nieuwkomer. Onze aanpak combineert persoonlijke aandacht met diepgaande kennis van de Nederlandse hypotheekmarkt, zodat je verzekerd bent van de beste deal.

Persoonlijke begeleiding van start tot eind


Tijdens deze sessie bespreken we jouw mogelijkheden en berekeningen, en krijg je toegang tot een persoonlijk dashboard waar je alle informatie overzichtelijk bij elkaar hebt. Onze gecertificeerde hypotheekadviseurs, die vloeiend zijn in meerdere talen waaronder Nederlands, Engels, Frans en Spaans, staan klaar om je door het gehele proces te begeleiden.

Volledig begeleid aanvraagproces


Van offerte tot notaris, onze expat hypotheekexperts begeleiden je door het gehele aanvraagproces. Met Advidens ben je verzekerd van een soepele en efficiënte afhandeling van je hypotheekaanvraag, meestal binnen 13-40 werkdagen.

Digitaal en kostenbesparend


Advidens opereert digitaal, wat niet alleen kosten bespaart maar ook zorgt voor een snelle en efficiënte service. Ons onafhankelijke advies wordt aangeboden tegen een vast, laag tarief. We nemen de tijd om jouw persoonlijke situatie te beoordelen, je financiën te analyseren en je te helpen de beste keuzes te maken voor jouw hypotheek.

Vergelijking van alle banken


We vergelijken alle banken op rentetarieven en voorwaarden om ervoor te zorgen dat je de beste deal krijgt. Ons doel is om een hypotheek te vinden die niet alleen nu voordelig is, maar ook in de toekomst bij je blijft passen.

Transparantie in prijzen


Bij Advidens streven we naar volledige transparantie in onze prijzen. We bieden een vast tarief voor onze diensten, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Daarnaast bieden we een reeks hulpmiddelen en bronnen speciaal voor expats die een huis willen kopen in Nederland.

Waarom een hypotheekadviseur inschakelen?


Hoewel het niet verplicht is om een hypotheekadviseur in te schakelen, is het gezien de complexiteit en het belang van de beslissing wel aan te raden. Een hypotheek is een van de grootste financiële verplichtingen die je aangaat, en het is belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je een beslissing neemt. Bij Advidens zorgen we ervoor dat je volledig op de hoogte bent en de beste keuze maakt voor jouw situatie.

Stap-voor-stap proces

Stap 1: Maak een afspraak


Begin met een gratis gesprek om je mogelijkheden te bespreken.

Stap 2: Persoonlijk advies


Ontvang advies op maat tijdens een adviessessie.

Stap 3: Offerte aanvragen


Wij helpen je met het aanvragen van een renteaanbod bij de bank.

Stap 4: Documenten indienen


Wij ondersteunen je bij het indienen van de benodigde documenten voor je hypotheek.

Meest gestelde vragen over hypotheek voor expat

Ja, expats kunnen in Nederland een hypotheek krijgen. Het proces en de vereisten kunnen variëren afhankelijk van je specifieke situatie, zoals je nationaliteit, verblijfsstatus, en of je inkomen uit Nederland of uit het buitenland komt.

De belangrijkste vereisten voor expats om een hypotheek te krijgen, omvatten doorgaans een geldige verblijfsvergunning, bewijs van stabiel inkomen (uit Nederland of het buitenland), en een goede kredietgeschiedenis. Sommige banken kunnen ook vereisen dat je al een bepaalde periode in Nederland woont of werkt.

Expats kunnen in aanmerking komen voor de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) als ze voldoen aan de standaardvoorwaarden die gelden voor alle aanvragers. Dit omvat onder andere het hebben van een inkomen binnen bepaalde grenzen en het kopen van een woning die onder de NHG-kostengrens valt.

Je verblijfsstatus kan van invloed zijn op je hypotheekaanvraag, aangezien banken verschillende beleidsregels kunnen hebben voor permanente en tijdelijke verblijfsvergunningen. Over het algemeen hebben aanvragers met een permanente verblijfsvergunning of EU-burgerschap toegang tot een breder scala aan hypotheekproducten.

Het proces om als expat een hypotheek aan te vragen begint doorgaans met het verkrijgen van financieel advies om je opties te begrijpen. Vervolgens verzamel je de benodigde documentatie, zoals bewijs van inkomen en verblijfsstatus, en dien je een aanvraag in bij een bank of hypotheekverstrekker. Het is aan te raden om een hypotheekadviseur in te schakelen die ervaring heeft met expatklanten om je door dit proces te begeleiden.


Wij scoren een

9.7

Uit 518 reviews.

Advieskeuze.nl is onafhankelijk.

Referenties van klanten

5 / 5
Uitermate deskundig. Goed financieel onderlegd. Eerst de mens met sociale aspecten en dan de financien. Eerst denken dan stop en vervolgens adviseren en dan handelen
HCD
5 / 5
Wij zijn echt fantastisch geholpen door Danny! Hij is altijd bereikbaar, maakt het onmogelijke mogelijk en legt alles goed uit.
Serena
5 / 5
Goed voorgelicht. Duidelijke uitleg over nieuwe hypotheek
P.G
5 / 5
Deskundige en persoonlijke begeleiding, met oog voor onze specifieke situatie
David
5 / 5
Zoals altijd ontzettend goed geholpen door Danny. Open en eerlijk, bekwaam en duidelijk. Schakelen en communicatie ook altijd kort en prettig.
C.vdN
5 / 5
Fijne eerlijke man die erg kundig is in zijn werk. Vriendelijk en geïnteresseerd.
S.A
5 / 5
Duidelijke uitleg en advies. De hypotheekadviseur weet precies wat er bedoeld wordt met bepaalde vragen en geeft hier goed antwoord op. Ook denkt zij goed mee.
RB
4 / 5
Goede communicatie, duidelijke uitleg en snelle reactie
ivo
5 / 5
Zeer betrokken en oprecht geïnteresseerde adviseur met goed oog voor de behoefte van de klant (ik dus)
Lex
4 / 5
Was zeer geduldig met ons. Ondanks dat wij veel vragen hadden nam hij de tijd nam om deze uit te lichten en op te helderen.
AFM
advidens vergaderruimte

Wij horen graag van u

WhatsApp Advidens