Financieel advies nodig? Lees eerst onze downloads

Wanneer je zoekt naar onafhankelijk en gedegen advies over financiële zaken als je hypotheek, pensioen, het opbouwen van vermogen of het afdekken van risico’s, dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in het geven van onafhankelijk advies en zetten onze kennis en expertise graag in om jouw financiële wensen zoveel mogelijk te kunnen realiseren.

Onze werkwijze bij financieel advies

Voordat je ons als adviseur in de arm neemt, geven wij je informatie over wat je van ons mag verwachten, wat wij van jou verwachten, hoe wij met je persoonlijke gegevens omgaan en wat je kunt doen als je onverhoopt een klacht hebt. Lees hiervoor onze vergelijkingskaarten en onze algemene voorwaarden goed door.

  1. Dienstenwijzer Advidens: Dienstenwijzer Advidens en Kredietshop
  2. Overzicht Dienstenpakket: Advidens Dienstenpakketten Overzicht
  3. Tarievenkaart 2023: Advidens Tarievenkaart
  4. Algemene voorwaarden: Algemene voorwaarden Advidens en Kredietshop
  5. Advidens Service Certificaat

Onze vergelijkingskaarten

De vergelijkingskaart is een document dat er bij elke financiële dienstverlener hetzelfde uitziet. Wanneer je gebruik wilt maken van onze diensten, zijn wij verplicht je voor, tijdens of direct na het eerste oriëntatiegesprek kennis te laten nemen van deze vergelijkingskaarten. Hierin staat uitgelegd wat wij jou aanbieden, wat onze werkzaamheden zijn en wat de gemiddelde kosten hiervoor zijn. Daarnaast laten we in dit document zien hoe onafhankelijk wij zijn. Omdat dit document gemiddelde kosten laat zien, geeft het niet weer wat je exact gaat betalen.

Downloads nuttig documenten

Meest recente NHG werkgeversverklaring

Wij scoren een

9.6

Uit 503 reviews.

Advieskeuze.nl is onafhankelijk.

Referenties van klanten

5 / 5
Meedenken en een open en eerlijke communicatie is de basis van Paul. Na velen contacten gehad te hebben met meerdere adviseurs zijn wij nooit tevreden geweest over het fenomeen hypotheekadviseur. Totdat wij een paar jaar geleden Paul hebben leren kennen. Paul bouwt in een kort tijdsbestek een zeer prettige professionele relatie op. Paul is niet opdringerig en vind het ook belangrijk dat wij (klant) ons prettig voelen bij hem en het bedrijf. De persoonlijke klik is daardoor ook makkelijk te maken omdat er altijd ruimte is voor een elke emotie. De bereikbaarheid van Paul en de overige collega’s is geweldig, het blijven communiceren en alle afspraken nakomen met het welbekende “welkom” gevoel.
Jasper
5 / 5
Danny denkt goed mee met je wensen. Denkt ook na over toekomstige situatie.
Ronald
5 / 5
Duidelijk en open gesprek, uitgebreid werd er gekeken naar de mogelijkheden.
arthur
5 / 5
De Hypotheekaanvraag was erg complex gezien het feit dat ik lang ondernemer ben met meerdere BV's . Maar volledig geadviseerd en ontzorgt via Advidens met zeer vriendelijke en actieve goede communicatie via het team , die professioneel en zeer vakkundig zijn . Met daarnaast persoonlijke en vakkundige aandacht van Paul gedurende het hele succesvolle Hypotheek-traject ! Team Advidens bedankt en Paul Disseldorp in het bijzonder! 🙂
Rudy
5 / 5
Meneer Danny Schuler is zeer deskundig en heeft ons goed geholpen met het oversluiten van onze hypotheek! We zijn hem zeer dankbaar over de wijze hoe hij dit voor ons heeft gedaan. Vanaf het begin heeft hij ons gerust gesteld en het voelde meteen goed aan. Wij zullen zeker weten familie en vrienden adviseren hem te benaderen voor hulp!
Familie Thijm
5 / 5
Paul nam de tijd om alles goed uit te leggen. Daarna werd de aanvraag snel geregeld. Er werd ook snel en fijn gereageerd op vragen.
Esther
4 / 5
Goed, vriendelijk en deskundig contact zowel op kantoor, via de telefoon en email.
Anoniem
5 / 5
Zeer fijne en deskundige adviseur. Persoonlijk en gewoon heel menselijk, geen poespas.
FP
5 / 5
Paul legt alles goed uit en is behulpzaam. Verder verloopt communicatie met hem, zowel persoonlijk als via mail/telefoon, prettig. We voelden ons prima geholpen!
Corné Vugts
5 / 5
De hele hypotheekaanvraag was rondom een bijzondere situatie, ondanks alle tegenslagen en hobbels in de weg is het toch gelukt om de boel voor elkaar te krijgen.
SK
advidens vergaderruimte

Wij horen graag van u

WhatsApp Advidens