Financieel advies nodig? Lees eerst onze downloads

Wanneer je zoekt naar onafhankelijk en gedegen advies over financiële zaken als je hypotheek, pensioen, het opbouwen van vermogen of het afdekken van risico’s, dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in het geven van onafhankelijk advies en zetten onze kennis en expertise graag in om jouw financiële wensen zoveel mogelijk te kunnen realiseren.

Onze werkwijze bij financieel advies

Voordat je ons als adviseur in de arm neemt, geven wij je informatie over wat je van ons mag verwachten, wat wij van jou verwachten, hoe wij met je persoonlijke gegevens omgaan en wat je kunt doen als je onverhoopt een klacht hebt. Lees hiervoor onze vergelijkingskaarten en onze algemene voorwaarden goed door.

  1. Dienstenwijzer Advidens: Dienstenwijzer Advidens en Kredietshop
  2. Overzicht Dienstenpakket: Advidens Dienstenpakketten Overzicht
  3. Tarievenkaart 2023: Advidens Tarievenkaart
  4. Algemene voorwaarden: Algemene voorwaarden Advidens en Kredietshop
  5. Advidens Service Certificaat

Onze vergelijkingskaarten

De vergelijkingskaart is een document dat er bij elke financiële dienstverlener hetzelfde uitziet. Wanneer je gebruik wilt maken van onze diensten, zijn wij verplicht je voor, tijdens of direct na het eerste oriëntatiegesprek kennis te laten nemen van deze vergelijkingskaarten. Hierin staat uitgelegd wat wij jou aanbieden, wat onze werkzaamheden zijn en wat de gemiddelde kosten hiervoor zijn. Daarnaast laten we in dit document zien hoe onafhankelijk wij zijn. Omdat dit document gemiddelde kosten laat zien, geeft het niet weer wat je exact gaat betalen.

Downloads nuttig documenten

Meest recente NHG werkgeversverklaring

Wij scoren een

9.7

Uit 484 reviews.

Advieskeuze.nl is onafhankelijk.

Referenties van klanten

5 / 5
Adviseur komt goed voorbereid op de afspraak, heeft verstand van zaken en geeft diverse opties. Neemt je goed mee in het proces en met de tooling geeft hij een beeld wat mogelijk is. Er is ook ruimte voor een persoonlijk gesprek, dat geeft dat je op je gemak van alles kunt vragen.
MC
5 / 5
Voor de tweede keer een hypotheek afgesloten via Advidens. Dit keer de lopende hypotheek meegenomen. Goed geïnformeerd en super begeleid in het proces, ook door de overige medewerkers. Wij zijn tevreden.
JP
4 / 5
Erg adequaat handelende adviseur die duidelijk en betrouwbaar is in doen en laten
Hans en Janita
4 / 5
Er werd goed geluisterd en meegedacht. Uitleg was goed en op vervolgvragen werd snel en adequaat op gereageerd. Punt van aandacht misschien dat ik wel een mail kreeg dat de 'Nota van afrekening' correct was, maar misschien dat een mondelinge uitleg soms op zijn plaats is. Misschien zijn er maar weinig klanten die de behoefte hebben om de nota te doorgronden maar biedt wel de mogelijkheid aan.
Tevreden klant
5 / 5
Deskundig en gedreven om voor ons succesvol te zijn. Niet bang om nee te verkopen wanneer nodig.
Tino
4 / 5
Zeer deskundig, werkt iets te veel alleen met de mail, een telefoontje is soms sneller en duidelijker
g.j.kip
5 / 5
Danny legt alles goed uit en geeft ook meerdere opties wat je kunt. Geeft ook wat je wel of beter niet kunt doen.
Ellen
5 / 5
Geweldig in het communiceren en advies geven,hoe het geschied om een hypotheek rond te krijgen,prachtig in 1 woord gezeg
M.I
5 / 5
Paul van Disseldorp is gewoon top; relaxed en eerlijk advies
Ewald
4 / 5
Goed advies en de gewenste uitkomst is uiteindelijk bereikt.
FK
advidens vergaderruimte

Wij horen graag van u

WhatsApp Advidens