Financieel advies nodig? Lees eerst onze downloads

Wanneer je zoekt naar onafhankelijk en gedegen advies over financiële zaken als je hypotheek, pensioen, het opbouwen van vermogen of het afdekken van risico’s, dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in het geven van onafhankelijk advies en zetten onze kennis en expertise graag in om jouw financiële wensen zoveel mogelijk te kunnen realiseren.

Onze werkwijze bij financieel advies

Voordat je ons als adviseur in de arm neemt, geven wij je informatie over wat je van ons mag verwachten, wat wij van jou verwachten, hoe wij met je persoonlijke gegevens omgaan en wat je kunt doen als je onverhoopt een klacht hebt. Lees hiervoor onze vergelijkingskaarten en onze algemene voorwaarden goed door.

  1. Dienstenwijzer Advidens: Dienstenwijzer Advidens en Kredietshop
  2. Overzicht Dienstenpakket: Advidens Dienstenpakketten Overzicht
  3. Tarievenkaart 2023: Advidens Tarievenkaart
  4. Algemene voorwaarden: Algemene voorwaarden Advidens en Kredietshop
  5. Advidens Service Certificaat

Onze vergelijkingskaarten

De vergelijkingskaart is een document dat er bij elke financiële dienstverlener hetzelfde uitziet. Wanneer je gebruik wilt maken van onze diensten, zijn wij verplicht je voor, tijdens of direct na het eerste oriëntatiegesprek kennis te laten nemen van deze vergelijkingskaarten. Hierin staat uitgelegd wat wij jou aanbieden, wat onze werkzaamheden zijn en wat de gemiddelde kosten hiervoor zijn. Daarnaast laten we in dit document zien hoe onafhankelijk wij zijn. Omdat dit document gemiddelde kosten laat zien, geeft het niet weer wat je exact gaat betalen.

Downloads nuttig documenten

Meest recente NHG werkgeversverklaring

Wij scoren een

9.7

Uit 518 reviews.

Advieskeuze.nl is onafhankelijk.

Referenties van klanten

5 / 5
Uitermate deskundig. Goed financieel onderlegd. Eerst de mens met sociale aspecten en dan de financien. Eerst denken dan stop en vervolgens adviseren en dan handelen
HCD
5 / 5
Wij zijn echt fantastisch geholpen door Danny! Hij is altijd bereikbaar, maakt het onmogelijke mogelijk en legt alles goed uit.
Serena
5 / 5
Goed voorgelicht. Duidelijke uitleg over nieuwe hypotheek
P.G
5 / 5
Deskundige en persoonlijke begeleiding, met oog voor onze specifieke situatie
David
5 / 5
Zoals altijd ontzettend goed geholpen door Danny. Open en eerlijk, bekwaam en duidelijk. Schakelen en communicatie ook altijd kort en prettig.
C.vdN
5 / 5
Fijne eerlijke man die erg kundig is in zijn werk. Vriendelijk en geïnteresseerd.
S.A
5 / 5
Duidelijke uitleg en advies. De hypotheekadviseur weet precies wat er bedoeld wordt met bepaalde vragen en geeft hier goed antwoord op. Ook denkt zij goed mee.
RB
4 / 5
Goede communicatie, duidelijke uitleg en snelle reactie
ivo
5 / 5
Zeer betrokken en oprecht geïnteresseerde adviseur met goed oog voor de behoefte van de klant (ik dus)
Lex
4 / 5
Was zeer geduldig met ons. Ondanks dat wij veel vragen hadden nam hij de tijd nam om deze uit te lichten en op te helderen.
AFM
advidens vergaderruimte

Wij horen graag van u

WhatsApp Advidens