Zakelijke verzekeringen

Als ondernemer wil jij alles goed voor elkaar hebben. Je weet wat je kunt en wat je te bieden hebt, je klanten zijn tevreden en alles loopt op rolletjes. Je denkt er misschien niet direct over na, maar ook jouw bedrijf loopt risico’s. Je kunt bijvoorbeeld materiële schade veroorzaken of oplopen, je kunt arbeidsongeschikt raken of je kunt in een conflict terecht komen, waar je niet meer samen uitkomt. Dit zijn maar een handjevol voorbeelden van vervelende situaties, waar je bedrijfsmatig in terecht kunt komen. Wanneer je een bedrijf hebt, is het dus belangrijk je te verdiepen in verschillende verzekeringen. Zoek je een verzekeringsadviseur in Zutphen die jou hiermee kan helpen? Dan ben je bij Advidens aan het juiste adres.

Welke verzekeringen heeft jouw bedrijf nodig?

In Nederland kennen we weinig verplichte verzekeringen. Je hebt een verplichte ziektekostenverzekering nodig en de volksverzekeringen betaal je als ondernemer via de inkomstenbelasting. Bij sommige beroepen is het verplicht een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten en verder heb je uiteraard verzekeringen nodig wanneer je een bedrijfsauto hebt of een bedrijfspand koopt. Het staat je als ondernemer in veel gevallen dus vrij om te kiezen wat je wel of niet wilt verzekeren. Maar welke zakelijke verzekeringen heeft jouw onderneming nou echt nodig? Dat is voor elk bedrijf weer anders, omdat dat onder andere afhangt van jouw bedrijfsvorm, je product of dienst en welke risico’s jij als ondernemer wel of niet kunt of wilt dragen.

Zakelijke verzekeringen vergelijken doe je niet even

Het vergelijken van verzekeringen kan ook voor een ondernemer erg lastig zijn. Er zijn veel verschillende verzekeringen, die je niet allemaal nodig hebt. Of die je juist wel nodig hebt, maar waar je pas achter komt als het leed al geleden is. We geven je graag een overzicht van verzekeringen waar Advidens jou advies over kan geven:

 • Opstalverzekeringen
 • Verzekeringen voor je inventaris / goederen
 • Verzekeringen voor vracht-, bestel- en personenauto’s en werkmaterieel
 • Aansprakelijkheidsverzekeringen
 • Aansprakelijkheidsverzekeringen werknemersaansprakelijkheid
 • Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen
 • Verzekering tegen bedrijfsschade bij brand en overige risico’s
 • Verzekeringen voor verkeer en transport
 • Verzekeringen die dekken bij ziekteverzuim
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen
 • Rechtsbijstandsverzekeringen
 • Verzekeringen die betrekking hebben op je pensioen
 • Diverse andere verzekeringen

Wat voor jouw bedrijf verstandige keuzes zijn op het gebied van verzekeren, onderzoeken wij graag samen met jou.

Duidelijk advies over zakelijke verzekeringen

Advidens geeft al jaren eerlijk en transparant advies aan ondernemers. Ben jij een startende zzp’er die graag wil weten welke zakelijke verzekeringen verstandig zouden zijn? Of wil jij als familiebedrijf met een gevestigde naam checken of jouw verzekeringen nog up-to-date zijn? Wij kijken altijd naar wat nadrukkelijk nodig is voor jouw specifieke onderneming. We bespreken met jou je wensen, de verschillende opties en natuurlijk hoe hoog de kosten zijn. Wij vergelijken als onafhankelijk adviseur veel verschillende aanbieders en lezen voor jou de kleine lettertjes. Daardoor kunnen we voor jou het ideale verzekeringspakket samenstellen, toegespitst op jouw bedrijf.

Kom kennismaken met jouw zakelijke verzekeringsadviseur

Wij begrijpen natuurlijk heel goed dat jij als ondernemer bezig wilt zijn met daar waar je goed in bent. Je wilt je product of dienst aan de man brengen, op de best mogelijke manier. Wij willen jou als ondernemer een stuk zorg uit handen nemen, door op basis van jouw bedrijf en de keuzes die je daarin maakt het ideale verzekeringspakket samen te stellen. Neem vandaag nog contact op; wij maken graag kennis met jou.

Wij scoren een

9.6

Uit 503 reviews.

Advieskeuze.nl is onafhankelijk.

Welke verzekeringen zijn zakelijk verplicht?

Er zijn enkele verzekeringen die zakelijk verplicht kunnen zijn, afhankelijk van de aard van je bedrijf en de sector waarin je actief bent. Een voorbeeld hiervan is de arbeidsongeschiktheidsverzekering voor sommige zelfstandige ondernemers (ZZP’ers). Het is belangrijk om je specifieke situatie te beoordelen om te bepalen welke verzekeringen voor jou verplicht zijn.

Welke verzekering heb je nodig als ZZP’er?

Als ZZP’er kun je verschillende verzekeringen overwegen, zoals een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB), een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, een bedrijfsrechtsbijstandsverzekering en een arbeidsongeschiktheidsverzekering. De keuze hangt af van je beroep en de risico’s die je loopt.

Hoeveel kost een zakelijke verzekering?

De kosten van een zakelijke verzekering hangen af van verschillende factoren, zoals het type verzekering, de dekking, de grootte van je bedrijf en de branche waarin je werkzaam bent. Om een nauwkeurige prijsopgave te krijgen, kun je het beste contact opnemen met Advidens, zodat wij je een op maat gemaakt advies kunnen geven.

Wat kost een verzekering voor een ZZP’er?

De kosten voor een verzekering voor een ZZP’er variëren afhankelijk van het soort verzekering en de benodigde dekking. Verzekeringen zoals aansprakelijkheid, arbeidsongeschiktheid en bedrijfsrechtsbijstand zijn populaire keuzes. 

Welke verzekering kan een ondernemer afsluiten?

Een ondernemer kan verschillende soorten verzekeringen afsluiten, zoals bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, beroepsaansprakelijkheidsverzekering, inventaris- en goederenverzekering, bedrijfsschadeverzekering, en arbeidsongeschiktheidsverzekering. 

Wat kost een WA verzekering voor een ZZP’er?

De kosten voor een WA-verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering) voor een ZZP’er hangen af van de branche waarin je werkt en het risico op schade. Het is belangrijk om een verzekering te kiezen die past bij je werkzaamheden.

Welke 4 verzekeringen kan een ondernemer afsluiten om risico’s te dekken?

Een ondernemer kan verschillende verzekeringen afsluiten om risico’s te dekken, zoals:

 • Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering: dekt schade aan derden.
 • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering: dekt financiële schade door beroepsfouten.
 • Bedrijfsrechtsbijstandsverzekering: biedt juridische hulp bij geschillen.
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekering: biedt inkomen bij arbeidsongeschiktheid.
Welke bedrijfsverzekeringen zijn er?

Er zijn diverse bedrijfsverzekeringen beschikbaar, waaronder:

 • Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.
 • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering.
 • Bedrijfsrechtsbijstandsverzekering.
 • Inventaris- en goederenverzekering.
 • Gebouwenverzekering.
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekering.
Welke verzekeringen zijn verplicht voor een bedrijf?

De verplichte verzekeringen voor een bedrijf kunnen variëren afhankelijk van de bedrijfstak en specifieke situatie. Een voorbeeld van een verplichte verzekering is de werknemersverzekering voor bedrijven met personeel. 

Wat is een bedrijfsverzekering?

Een bedrijfsverzekering is een verzekering die specifiek bedoeld is om de risico’s af te dekken die verbonden zijn aan het runnen van een bedrijf. Dit kan variëren van aansprakelijkheidsrisico’s tot schade aan eigendommen en letselschade.

Referenties van klanten

5 / 5
Meedenken en een open en eerlijke communicatie is de basis van Paul. Na velen contacten gehad te hebben met meerdere adviseurs zijn wij nooit tevreden geweest over het fenomeen hypotheekadviseur. Totdat wij een paar jaar geleden Paul hebben leren kennen. Paul bouwt in een kort tijdsbestek een zeer prettige professionele relatie op. Paul is niet opdringerig en vind het ook belangrijk dat wij (klant) ons prettig voelen bij hem en het bedrijf. De persoonlijke klik is daardoor ook makkelijk te maken omdat er altijd ruimte is voor een elke emotie. De bereikbaarheid van Paul en de overige collega’s is geweldig, het blijven communiceren en alle afspraken nakomen met het welbekende “welkom” gevoel.
Jasper
5 / 5
Danny denkt goed mee met je wensen. Denkt ook na over toekomstige situatie.
Ronald
5 / 5
Duidelijk en open gesprek, uitgebreid werd er gekeken naar de mogelijkheden.
arthur
5 / 5
De Hypotheekaanvraag was erg complex gezien het feit dat ik lang ondernemer ben met meerdere BV's . Maar volledig geadviseerd en ontzorgt via Advidens met zeer vriendelijke en actieve goede communicatie via het team , die professioneel en zeer vakkundig zijn . Met daarnaast persoonlijke en vakkundige aandacht van Paul gedurende het hele succesvolle Hypotheek-traject ! Team Advidens bedankt en Paul Disseldorp in het bijzonder! 🙂
Rudy
5 / 5
Meneer Danny Schuler is zeer deskundig en heeft ons goed geholpen met het oversluiten van onze hypotheek! We zijn hem zeer dankbaar over de wijze hoe hij dit voor ons heeft gedaan. Vanaf het begin heeft hij ons gerust gesteld en het voelde meteen goed aan. Wij zullen zeker weten familie en vrienden adviseren hem te benaderen voor hulp!
Familie Thijm
5 / 5
Paul nam de tijd om alles goed uit te leggen. Daarna werd de aanvraag snel geregeld. Er werd ook snel en fijn gereageerd op vragen.
Esther
4 / 5
Goed, vriendelijk en deskundig contact zowel op kantoor, via de telefoon en email.
Anoniem
5 / 5
Zeer fijne en deskundige adviseur. Persoonlijk en gewoon heel menselijk, geen poespas.
FP
5 / 5
Paul legt alles goed uit en is behulpzaam. Verder verloopt communicatie met hem, zowel persoonlijk als via mail/telefoon, prettig. We voelden ons prima geholpen!
Corné Vugts
5 / 5
De hele hypotheekaanvraag was rondom een bijzondere situatie, ondanks alle tegenslagen en hobbels in de weg is het toch gelukt om de boel voor elkaar te krijgen.
SK
advidens vergaderruimte

Wij horen graag van u

WhatsApp Advidens