Zakelijke verzekeringen

Als ondernemer wil jij alles goed voor elkaar hebben. Je weet wat je kunt en wat je te bieden hebt, je klanten zijn tevreden en alles loopt op rolletjes. Je denkt er misschien niet direct over na, maar ook jouw bedrijf loopt risico’s. Je kunt bijvoorbeeld materiële schade veroorzaken of oplopen, je kunt arbeidsongeschikt raken of je kunt in een conflict terecht komen, waar je niet meer samen uitkomt. Dit zijn maar een handjevol voorbeelden van vervelende situaties, waar je bedrijfsmatig in terecht kunt komen. Wanneer je een bedrijf hebt, is het dus belangrijk je te verdiepen in verschillende verzekeringen. Zoek je een verzekeringsadviseur in Zutphen die jou hiermee kan helpen? Dan ben je bij Advidens aan het juiste adres.

Welke verzekeringen heeft jouw bedrijf nodig?

In Nederland kennen we weinig verplichte verzekeringen. Je hebt een verplichte ziektekostenverzekering nodig en de volksverzekeringen betaal je als ondernemer via de inkomstenbelasting. Bij sommige beroepen is het verplicht een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten en verder heb je uiteraard verzekeringen nodig wanneer je een bedrijfsauto hebt of een bedrijfspand koopt. Het staat je als ondernemer in veel gevallen dus vrij om te kiezen wat je wel of niet wilt verzekeren. Maar welke zakelijke verzekeringen heeft jouw onderneming nou echt nodig? Dat is voor elk bedrijf weer anders, omdat dat onder andere afhangt van jouw bedrijfsvorm, je product of dienst en welke risico’s jij als ondernemer wel of niet kunt of wilt dragen.

Zakelijke verzekeringen vergelijken doe je niet even

Het vergelijken van verzekeringen kan ook voor een ondernemer erg lastig zijn. Er zijn veel verschillende verzekeringen, die je niet allemaal nodig hebt. Of die je juist wel nodig hebt, maar waar je pas achter komt als het leed al geleden is. We geven je graag een overzicht van verzekeringen waar Advidens jou advies over kan geven:

 • Opstalverzekeringen
 • Verzekeringen voor je inventaris / goederen
 • Verzekeringen voor vracht-, bestel- en personenauto’s en werkmaterieel
 • Aansprakelijkheidsverzekeringen
 • Aansprakelijkheidsverzekeringen werknemersaansprakelijkheid
 • Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen
 • Verzekering tegen bedrijfsschade bij brand en overige risico’s
 • Verzekeringen voor verkeer en transport
 • Verzekeringen die dekken bij ziekteverzuim
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen
 • Rechtsbijstandsverzekeringen
 • Verzekeringen die betrekking hebben op je pensioen
 • Diverse andere verzekeringen

Wat voor jouw bedrijf verstandige keuzes zijn op het gebied van verzekeren, onderzoeken wij graag samen met jou.

Duidelijk advies over zakelijke verzekeringen

Advidens geeft al jaren eerlijk en transparant advies aan ondernemers. Ben jij een startende zzp’er die graag wil weten welke zakelijke verzekeringen verstandig zouden zijn? Of wil jij als familiebedrijf met een gevestigde naam checken of jouw verzekeringen nog up-to-date zijn? Wij kijken altijd naar wat nadrukkelijk nodig is voor jouw specifieke onderneming. We bespreken met jou je wensen, de verschillende opties en natuurlijk hoe hoog de kosten zijn. Wij vergelijken als onafhankelijk adviseur veel verschillende aanbieders en lezen voor jou de kleine lettertjes. Daardoor kunnen we voor jou het ideale verzekeringspakket samenstellen, toegespitst op jouw bedrijf.

Kom kennismaken met jouw zakelijke verzekeringsadviseur

Wij begrijpen natuurlijk heel goed dat jij als ondernemer bezig wilt zijn met daar waar je goed in bent. Je wilt je product of dienst aan de man brengen, op de best mogelijke manier. Wij willen jou als ondernemer een stuk zorg uit handen nemen, door op basis van jouw bedrijf en de keuzes die je daarin maakt het ideale verzekeringspakket samen te stellen. Neem vandaag nog contact op; wij maken graag kennis met jou.

Wij scoren een

9.9

Uit 421 reviews.

Advieskeuze.nl is onafhankelijk.

Referenties van klanten

5 / 5
Duidelijke uitleg, goede communicatie, zeer vlotte reactie, goed advies passend bij mijn persoonlijke situatie
WB
5 / 5
Danny denkt mee, zoekt voor de klant de voordeligste oplossing. Hij communiceert duidelijk en het contact is altijd prettig. We hebben ook voor onze hypotheek en eerdere kredieten van de diensten van Advies gebruik gemaakt tot volle tevredenheid.
KKR
5 / 5
Altijd betrokken bij de klant en zeer kundig advies en handelen
Daniëlle
5 / 5
Hij heeft ons super goed geholpen en geadviseerd ben er heel tevreden over
Funda
5 / 5
Kennis van zaken en neemt de prive situatie mee in het gesprek voordat hij advies geeft
Eric
5 / 5
Staat klaar bij vragen, duidelijke uitleg waarom en geeft ook mogelijkheid tot eigen keuzes
J
5 / 5
Adviseur was zeer duidelijk en luisterde goed naar de wensen die we hadden
Rene Rutter
5 / 5
Grondig, duidelijk, zeer gedreven en altijd oplossingsgericht
JP_Arnhem
4 / 5
Professioneel en vriendelijk Prima en snel geholpen
Anoniem
5 / 5
Danny is een betrokken hypotheekadviseur die het beste voor zijn klant wil
ESK
advidens vergaderruimte

Wij horen graag van u

WhatsApp Advidens