Advidens onafhankelijk adviseur van RegioBank vestiging Zutphen

Advidens geeft al ruim 25 jaar onafhankelijk advies over financiële zaken, zoals hypotheken, verzekeringen en leningen. Doordat wij in 2021 de handen ineen geslagen hebben met RegioBank, kunnen wij jou nu van volledig advies voorzien als het gaat om al jouw financiële zaken. Wij bemiddelen exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Je kunt bij ons dus al jouw financiën van a tot z regelen. Voor gedegen advies en al jouw bankzaken, kun je altijd terecht bij Advidens.

Persoonlijk contact

Waarom RegioBank en Advidens bij elkaar passen? RegioBank is de bank die alles kan bieden wat een grote bank biedt, maar die het belangrijk vindt om betrokken te blijven bij de klant. Bij RegioBank ben je een mens in plaats van een nummer en dat is precies wat Advidens hoog in het vaandel heeft staan. Bij ons krijg je een vaste adviseur, die jou echt wil leren kennen. Door oprechte interesse en goed doorvragen, weet jouw adviseur precies wat jij of jouw onderneming nodig heeft.

De klantvriendelijke bank

RegioBank Zutphen is onderdeel van de Volksbank, waardoor je dus altijd financiële zekerheid hebt. Tegelijkertijd vinden wij het belangrijk om benaderbaar te blijven. Wij willen de bank zijn waar je even naar binnen kunt lopen. RegioBank focust zich op de lokale omgeving, zodat wij altijd weten wat er in jouw buurt speelt. We willen graag weten wie jij bent en door dit persoonlijke contact, weten wij precies wat jij als klant in Zutphen nodig hebt. Of jij nu als particulier bij ons komt of als ondernemer, wij staan voor jou klaar met betrokken en persoonlijk advies. Ons kantoor in Zutphen is gemakkelijk te bereiken, dus kom gerust even kennismaken.

Al je financiën op één plek

De zelfstandig adviseurs van RegioBank Zutphen geven onafhankelijk advies. Zij bemiddelen dus niet enkel in de producten van RegioBank, maar ook in die van andere aanbieders. Jij hebt dus altijd de zekerheid dat je het aanbod krijgt, dat het beste bij jou past. Voor spaar- en betaalproducten bemiddelen wij exclusief voor RegioBank. Doordat wij op de hoogte zijn van al jouw financiën, kunnen wij jou snel voorzien van advies op maat. Jij houdt ondertussen gemakkelijk overzicht, doordat je al je financiën op één plek regelt. Zo ontzorgen wij jou als het gaat om je financiële zaken.

Neem contact op voor jouw bankzaken

Ben jij op zoek naar een bank die betrokken bij jou is? Die persoonlijke interesse in jou heeft en waar je zo even naar binnen kunt lopen? Kom dan eens langs bij het kantoor van Advidens en informeer naar de mogelijkheden van RegioBank Zutphen. We maken graag persoonlijk kennis met jou. Wil je liever een afspraak maken? Dat is natuurlijk ook geen probleem. Neem contact op en plan een geschikt moment met een van onze adviseurs.

Wij scoren een

9.7

Uit 513 reviews.

Advieskeuze.nl is onafhankelijk.

Referenties van klanten

5 / 5
Fijne eerlijke man die erg kundig is in zijn werk. Vriendelijk en geïnteresseerd.
S.A
5 / 5
Duidelijke uitleg en advies. De hypotheekadviseur weet precies wat er bedoeld wordt met bepaalde vragen en geeft hier goed antwoord op. Ook denkt zij goed mee.
RB
4 / 5
Goede communicatie, duidelijke uitleg en snelle reactie
ivo
5 / 5
Zeer betrokken en oprecht geïnteresseerde adviseur met goed oog voor de behoefte van de klant (ik dus)
Lex
4 / 5
Was zeer geduldig met ons. Ondanks dat wij veel vragen hadden nam hij de tijd nam om deze uit te lichten en op te helderen.
AFM
5 / 5
Van Disseldorp heeft het vermogen om zich zeer snel een beeld te vormen van de financiële situatie, kan daar adequaat in adviseren en begeleidt het proces van advies tot en met uitvoering zeer punctueel.Eerlijk gezegd heb ik het zo goed nog weinig meegemaakt in m'n leven. Wat daarbij komt: Paul hanteert de menselijke maat en begeleidt zeer persoonlijk, met begrip en mensenkennis.
Ronald
5 / 5
Wij zijn zeer goed geholpen door Danny. Wij zagen eerst geen mogelijkheden om een huis te kunnen kopen ivm bepaalde omstandigheden, maar dee de deskundigheid van Danny is dit toch gelukt.
Simon
5 / 5
Duidelijk verhaal , snelle afhandeling. Geen irreëel beeld
Ruud
5 / 5
Danny heeft op een heel creatieve manier een oplossing voor ons kunnen vinden!
Appeltje Eitje
5 / 5
Danny is een zeer betrokken adviseur die snel reageert en meedenkt.
Maarten
advidens vergaderruimte

Wij horen graag van u

WhatsApp Advidens