Advidens onafhankelijk adviseur van RegioBank vestiging Zutphen

Advidens geeft al ruim 25 jaar onafhankelijk advies over financiële zaken, zoals hypotheken, verzekeringen en leningen. Doordat wij in 2021 de handen ineen geslagen hebben met RegioBank, kunnen wij jou nu van volledig advies voorzien als het gaat om al jouw financiële zaken. Wij bemiddelen exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Je kunt bij ons dus al jouw financiën van a tot z regelen. Voor gedegen advies en al jouw bankzaken, kun je altijd terecht bij Advidens.

Persoonlijk contact

Waarom RegioBank en Advidens bij elkaar passen? RegioBank is de bank die alles kan bieden wat een grote bank biedt, maar die het belangrijk vindt om betrokken te blijven bij de klant. Bij RegioBank ben je een mens in plaats van een nummer en dat is precies wat Advidens hoog in het vaandel heeft staan. Bij ons krijg je een vaste adviseur, die jou echt wil leren kennen. Door oprechte interesse en goed doorvragen, weet jouw adviseur precies wat jij of jouw onderneming nodig heeft.

De klantvriendelijke bank

RegioBank Zutphen is onderdeel van de Volksbank, waardoor je dus altijd financiële zekerheid hebt. Tegelijkertijd vinden wij het belangrijk om benaderbaar te blijven. Wij willen de bank zijn waar je even naar binnen kunt lopen. RegioBank focust zich op de lokale omgeving, zodat wij altijd weten wat er in jouw buurt speelt. We willen graag weten wie jij bent en door dit persoonlijke contact, weten wij precies wat jij als klant in Zutphen nodig hebt. Of jij nu als particulier bij ons komt of als ondernemer, wij staan voor jou klaar met betrokken en persoonlijk advies. Ons kantoor in Zutphen is gemakkelijk te bereiken, dus kom gerust even kennismaken.

Al je financiën op één plek

De zelfstandig adviseurs van RegioBank Zutphen geven onafhankelijk advies. Zij bemiddelen dus niet enkel in de producten van RegioBank, maar ook in die van andere aanbieders. Jij hebt dus altijd de zekerheid dat je het aanbod krijgt, dat het beste bij jou past. Voor spaar- en betaalproducten bemiddelen wij exclusief voor RegioBank. Doordat wij op de hoogte zijn van al jouw financiën, kunnen wij jou snel voorzien van advies op maat. Jij houdt ondertussen gemakkelijk overzicht, doordat je al je financiën op één plek regelt. Zo ontzorgen wij jou als het gaat om je financiële zaken.

Neem contact op voor jouw bankzaken

Ben jij op zoek naar een bank die betrokken bij jou is? Die persoonlijke interesse in jou heeft en waar je zo even naar binnen kunt lopen? Kom dan eens langs bij het kantoor van Advidens en informeer naar de mogelijkheden van RegioBank Zutphen. We maken graag persoonlijk kennis met jou. Wil je liever een afspraak maken? Dat is natuurlijk ook geen probleem. Neem contact op en plan een geschikt moment met een van onze adviseurs.

Wij scoren een

9.9

Uit 421 reviews.

Advieskeuze.nl is onafhankelijk.

Referenties van klanten

5 / 5
Duidelijke uitleg, goede communicatie, zeer vlotte reactie, goed advies passend bij mijn persoonlijke situatie
WB
5 / 5
Danny denkt mee, zoekt voor de klant de voordeligste oplossing. Hij communiceert duidelijk en het contact is altijd prettig. We hebben ook voor onze hypotheek en eerdere kredieten van de diensten van Advies gebruik gemaakt tot volle tevredenheid.
KKR
5 / 5
Altijd betrokken bij de klant en zeer kundig advies en handelen
Daniëlle
5 / 5
Hij heeft ons super goed geholpen en geadviseerd ben er heel tevreden over
Funda
5 / 5
Kennis van zaken en neemt de prive situatie mee in het gesprek voordat hij advies geeft
Eric
5 / 5
Staat klaar bij vragen, duidelijke uitleg waarom en geeft ook mogelijkheid tot eigen keuzes
J
5 / 5
Adviseur was zeer duidelijk en luisterde goed naar de wensen die we hadden
Rene Rutter
5 / 5
Grondig, duidelijk, zeer gedreven en altijd oplossingsgericht
JP_Arnhem
4 / 5
Professioneel en vriendelijk Prima en snel geholpen
Anoniem
5 / 5
Danny is een betrokken hypotheekadviseur die het beste voor zijn klant wil
ESK
advidens vergaderruimte

Wij horen graag van u

WhatsApp Advidens