Hypotheek Adviseur: Jouw Gids naar de Perfecte Hypotheek

Bij Advidens begrijpen we dat het vinden van de juiste hypotheek een uitdaging kan zijn. Als ervaren hypotheek adviseur in Zutphen, met meer dan 25 jaar ervaring, bieden we gepersonaliseerd advies dat is afgestemd op jouw individuele behoeften en doelen. Ons doel is om jou te begeleiden naar de financiering die het beste bij jou past, zodat je zonder zorgen je dromen kunt najagen.

Soorten hypotheken

Of je nu een huis wilt kopen, je hypotheek wilt meenemen, oversluiten, verhogen, of je huis wilt verduurzamen, wij staan voor je klaar met onafhankelijk en transparant advies. Ontdek de mogelijkheden:

Huis kopen


Sta je op het punt je droomhuis te kopen? Ontdek hoe wij je kunnen begeleiden bij het vinden van de perfecte hypotheek die past bij jouw nieuwe thuis.

Hypotheek meenemen


Verhuis je, maar wil je je huidige hypotheek behouden? Wij laten je zien hoe je jouw hypotheek kunt meenemen naar je nieuwe woning, met behoud van gunstige voorwaarden.

Huis verduurzamen


Maak je huis energiezuiniger en verhoog je wooncomfort. Wij adviseren je over de verduurzamingshypotheek en hoe je kunt investeren in een groenere toekomst.

Hypotheek verhogen


Extra financiering nodig voor een verbouwing of grote aankoop? Ontdek hoe je jouw hypotheek kunt verhogen en investeer in de waarde van je woning.

Hypotheek oversluiten


Kun je besparen door je hypotheek over te sluiten? Wij analyseren jouw situatie en helpen je te profiteren van lagere rentetarieven en betere voorwaarden.

Ons hypotheekadvies voor financieel succes

Bij Advidens begeleiden we je in drie overzichtelijke stappen naar financieel succes met je hypotheek. Of je nu een nieuwe hypotheek overweegt of je bestaande hypotheek wilt aanpassen, onze adviseurs staan voor je klaar.

Stap 1: Gratis oriënterend gesprek


 • Persoonlijke aandacht: Begin met een oriënterend gesprek waarin een ervaren hypotheekadviseur jouw individuele wensen en mogelijkheden bespreekt.
 • Geen kosten: De kosten van dit eerste gesprek nemen wij voor onze rekening.

Stap 2: Adviesgesprek


 • Diepgaand advies: Klaar om een bod te doen of een hypotheekwijziging te overwegen? Plan een vervolgafspraak voor een compleet hypotheekadvies.
 • Volgende stap: Zet de volgende stap naar financiële zekerheid met ons gedetailleerde advies.

Stap 3: Hypotheek afsluiten


 • Uitgebreid adviesrapport: Na het adviesgesprek ontvang je een uitgebreid adviesrapport met ons advies, zodat je goed geïnformeerd je hypotheek kunt afsluiten.
 • Jouw financieel succes: Met Advidens aan je zijde sluit je jouw hypotheek af met vertrouwen en zekerheid.

Jouw situatie

Elke situatie is uniek. Of je nu een starter bent, doorstromer, te maken hebt met scheiden of uit elkaar gaan, ZZP’er of expat bent, of nog studeert, wij bieden advies op maat:

Starter


Zet je eerste stap op de woningmarkt met vertrouwen. Wij begeleiden starters met advies op maat om de ideale start van hun wooncarrière te realiseren.

Doorstromer


Klaar voor de volgende stap? Ontdek hoe wij doorstromers helpen om hun volgende droomhuis te financieren met de beste hypotheekvoorwaarden.

Scheiden of uit elkaar


Ga je scheiden of uit elkaar en vraag je je af wat de gevolgen zijn voor je hypotheek? Wij bieden duidelijkheid en ondersteuning in deze complexe situatie.

ZZP’er


Als ZZP’er een hypotheek krijgen, kan complex lijken. Wij zijn gespecialiseerd in hypotheekadvies voor zelfstandigen en vinden de oplossing die bij jou past.

Expat


Verhuis je naar Nederland en zoek je een hypotheek? Wij bieden expats gespecialiseerd advies om een passende hypotheek te vinden in een nieuwe omgeving.

Student


Droom je van een eigen woning tijdens of na je studie? Ontdek hoe wij studenten adviseren over de mogelijkheden voor het financieren van hun eerste huis.

Kosten, berekeningen en vergelijkingen

Het is belangrijk om een duidelijk beeld te hebben van de kosten van een hypotheek en hoe deze berekend worden. Wij helpen je met:

Kosten van een hypotheek


Wil je weten met welke kosten je rekening moet houden bij het afsluiten van een hypotheek? Wij bieden inzicht in alle bijkomende kosten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Annuïteitenhypotheek berekenen


Benieuwd naar je maandlasten bij een annuïteitenhypotheek? Gebruik onze tool om snel en eenvoudig jouw maandelijkse lasten en de totale kosten over de looptijd te berekenen.

Lineaire hypotheek berekenen


Wil je een duidelijk beeld van hoe je schuld afneemt bij een lineaire hypotheek? Ontdek met onze berekeningstool hoe je maandlasten veranderen en hoe snel je hypotheek aflost.

Actuele rentetarieven

Blijf op de hoogte van de huidige rentetarieven om de beste beslissing voor jouw hypotheek te kunnen maken.Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bekijk onze FAQ-sectie voor antwoorden op de meest gestelde vragen over hypotheken.

Een onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijkt verschillende hypotheekverstrekkers om jou te voorzien van advies dat het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Dit zorgt voor een hypotheek met de meest gunstige voorwaarden en tarieven, afgestemd op jouw financiële toekomst.

Tijdens een eerste hypotheekgesprek krijg je inzicht in jouw financiële mogelijkheden en de verschillende hypotheekopties. We bespreken jouw wensen en behoeften, en je ontvangt een eerste indicatie van wat je kunt lenen.

De kosten voor hypotheekadvies bij Advidens variëren afhankelijk van jouw specifieke situatie en behoeften. Wij bieden transparante prijzen en zullen een duidelijk overzicht van de kosten verstrekken tijdens het eerste gesprek.

Voor een hypotheekadviesgesprek zijn de volgende documenten nodig:

 • Een geldig identiteitsbewijs
 • Informatie over je inkomen, zoals recente loonstrookjes en werkgeversverklaringen (indien in loondienst)
 • De laatste drie jaarrekeningen (indien zelfstandig ondernemer)
 • Gegevens over eventuele schulden en lopende verplichtingen
 • Details over de woning die je op het oog hebt

Deze documenten helpen ons om jou van het beste hypotheekadvies te voorzien.

Ja, in veel gevallen is het mogelijk om je huidige hypotheek mee te nemen naar een nieuwe woning. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en voorwaarden die hieraan verbonden zijn.

Zeker, wij bieden hypotheekadvies op maat voor ZZP’ers. We begrijpen de unieke uitdagingen en kansen voor zelfstandig ondernemers op de hypotheekmarkt en helpen je graag bij het vinden van een passende hypotheek.

Advidens is gevestigd in Zutphen. We bedienen echter klanten door heel Nederland. Dankzij moderne technologieën kunnen we je ook op afstand uitstekend van dienst zijn, ongeacht waar je woont.

Wij scoren een

9.7

Uit 518 reviews.

Advieskeuze.nl is onafhankelijk.

Referenties van klanten

5 / 5
Uitermate deskundig. Goed financieel onderlegd. Eerst de mens met sociale aspecten en dan de financien. Eerst denken dan stop en vervolgens adviseren en dan handelen
HCD
5 / 5
Wij zijn echt fantastisch geholpen door Danny! Hij is altijd bereikbaar, maakt het onmogelijke mogelijk en legt alles goed uit.
Serena
5 / 5
Goed voorgelicht. Duidelijke uitleg over nieuwe hypotheek
P.G
5 / 5
Deskundige en persoonlijke begeleiding, met oog voor onze specifieke situatie
David
5 / 5
Zoals altijd ontzettend goed geholpen door Danny. Open en eerlijk, bekwaam en duidelijk. Schakelen en communicatie ook altijd kort en prettig.
C.vdN
5 / 5
Fijne eerlijke man die erg kundig is in zijn werk. Vriendelijk en geïnteresseerd.
S.A
5 / 5
Duidelijke uitleg en advies. De hypotheekadviseur weet precies wat er bedoeld wordt met bepaalde vragen en geeft hier goed antwoord op. Ook denkt zij goed mee.
RB
4 / 5
Goede communicatie, duidelijke uitleg en snelle reactie
ivo
5 / 5
Zeer betrokken en oprecht geïnteresseerde adviseur met goed oog voor de behoefte van de klant (ik dus)
Lex
4 / 5
Was zeer geduldig met ons. Ondanks dat wij veel vragen hadden nam hij de tijd nam om deze uit te lichten en op te helderen.
AFM
advidens vergaderruimte

Wij horen graag van u

WhatsApp Advidens