Verzekeringsadviseur in Zutphen

Advidens is de verzekeringsadviseur in Zutphen die met jou kijkt welke verzekeringen bij jou passen. Wij leveren maatwerk voor zowel bedrijven als particulieren. We onderzoeken met jou wat je voor verzekeringen nodig hebt, wat je wilt en kunt betalen en natuurlijk welke risico’s je gedekt wilt zien. Wij vergelijken een groot aantal producten en aanbieders, waarna we advies uitbrengen. Wanneer je dat wilt, kunnen we er ook voor zorgen dat je de contracten krijgt.

Wij zorgen ervoor dat je verzekeringen worden afgesloten en actueel blijven. Advidens biedt daarnaast de verzekering overstapservice aan. Dit houdt in dat wij de overstap, inclusief het opzeggen van de lopende verzekeringen, begeleiden. Zo heb jij een verzekeringspakket dat volledig op jou of op je onderneming is afgestemd.

Wat is een verzekering?

Een telefoon die op de grond valt en aan gruzelementen ligt. Een lekkage, die ervoor zorgt dat alles opnieuw geschilderd moet worden. Een aanrijding, waardoor je auto fikse schade heeft. Het zijn maar een paar voorbeelden van onverwachte situaties, die vervolgens behoorlijk in de cijfers kunnen lopen.

Een verzekering biedt jou de zekerheid dat je niet voor de (volledige) kosten op moet draaien wanneer er sprake is van een onverwachte gebeurtenis waarbij er financiële schade geleden wordt. Je betaalt een maandelijkse premie, waarmee de verzekeraar de verplichting op zich neemt een financiële vergoeding te betalen wanneer de verzekerde situatie zich voordoet. Advidens is de verzekeringsadviseur in Zutphen, die jou graag helpt het voor jou ideale pakket samen te stellen.

Particuliere verzekeringen

Wij kunnen jou als particulier advies geven over een groot aantal verzekeringen. Samen met jou bespreken wij welke verzekeringen bij jouw persoonlijke situatie passen. Welke verzekeringen we allemaal kunnen onderzoeken? Denk bijvoorbeeld aan een:

 • Woonhuisverzekering
 • Inboedelverzekering
 • Aansprakelijkheidsverzekering
 • Reis- of annuleringsverzekering
 • Rechtsbijstandsverzekering
 • Verzekering voor je auto, motor, caravan, camper, scooter en/of je fiets
 • Uitvaart- of overlijdensverzekering
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Zakelijke verzekeringen

Wanneer jij een bedrijf hebt, wil je je natuurlijk indekken tegen vervelende situaties. Als verzekeringsadviseur in Zutphen kunnen wij een groot aantal aanbieders voor jou vergelijken. Wij bespreken met jou wat jij als ondernemer moet, wilt en kunt verzekeren. Je kunt hierbij denken aan verzekeringen voor:

 • Opstal
 • Inventaris / goederen
 • Aansprakelijkheid
 • Werknemersaansprakelijkheid
 • Bedrijfsschade
 • Verkeer en transport
 • Ziekteverzuim
 • Arbeidsongeschiktheid
 • Rechtsbijstand
 • Pensioen (sparen)
 • Diverse andere zaken


Het Belang van een goede adviseur bij het Afsluiten van Verzekeringen

Het is van groot belang om de juiste verzekeringen af te sluiten, aangezien dit niet alleen belangrijk is, maar ook een complexe taak kan zijn. Gelukkig staat onze verzekeringsadviseur bij Advidens klaar om u te ondersteunen. Dankzij onze uitgebreide kennis van de verzekeringsmarkt kunnen we u op maat gemaakt advies geven en de juiste polissen vinden die perfect aansluiten bij uw specifieke situatie en behoeften. Of u nu particuliere of zakelijke verzekeringen zoekt, onze professionele en betrouwbare adviseurs staan altijd voor u klaar om de beste oplossingen te vinden.

Particuliere Verzekeringen van Advidens: Uw Persoonlijke Bescherming

Het beschermen van uw eigendommen, gezondheid en financieel welzijn met particuliere verzekeringen is een belangrijke stap. Gelukkig biedt Advidens verschillende soorten particuliere verzekeringen die passen bij uw situatie. Onze verzekeringsadviseur kan u bijstaan bij het begrijpen van de verschillende soorten verzekeringen, zoals autoverzekeringen, inboedelverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen en zorgverzekeringen. Door uw risico’s te evalueren en de benodigde dekking te bepalen, krijgt u een goed beeld van welke verzekeringen u nodig heeft. De verzekeringsadviseurs van Advidens zullen u begeleiden bij het vergelijken van verschillende verzekeringsmaatschappijen om zo de beste prijs-kwaliteitverhouding te vinden. Kies voor Particuliere Verzekeringen van Advidens voor uw persoonlijke bescherming.

Alle Verzekeringen onder één Dak bij Advidens

Bij Advidens streven we ernaar om onze klanten te helpen al hun verzekeringen op één plek te consolideren. Dit heeft niet alleen het voordeel van tijdbesparing, maar kan ook leiden tot kortingen en betere voorwaarden. Bovendien zorgen we ervoor dat u nooit oververzekerd bent. Onze verzekeringsadviseur staat klaar om u te helpen bij het evalueren van uw huidige dekking, of u nu een autoverzekering, reisverzekering, opstalverzekering of levensverzekering zoekt. We zullen ook eventuele hiaten identificeren en aanbevelingen doen, zodat u optimaal beschermd bent. Kortom, het consolideren van al uw verzekeringen onder één dak bij Advidens biedt de gemoedsrust die u verdient.

Zakelijke Verzekeringen: Bescherming voor uw Bedrijf

Als ondernemer is het belangrijk om u bewust te zijn van de verschillende risico’s die uw bedrijf kunnen bedreigen om succesvol te kunnen zijn. Bedrijfsrisico’s variëren van algemene aansprakelijkheid tot diefstal en brand. Gelukkig zijn er bij Advidens zakelijke verzekeringen beschikbaar die uw bedrijf de nodige dekking bieden om hiermee om te gaan. Het kiezen van de juiste verzekeringen kan echter een uitdaging zijn. Onze verzekeringsadviseur kan u hierbij helpen door specifieke risico’s te identificeren waarmee uw bedrijf te maken heeft en passende zakelijke verzekeringen te vinden. Met de juiste verzekeringsdekking kunt u als ondernemer gerust zijn, wetende dat uw bedrijf beschermd is tegen onvoorziene gebeurtenissen.

Verzekering voor je bedrijf: Maatwerk voor uw Onderneming

Elk bedrijf heeft unieke behoeften als het gaat om verzekeringen. Het is daarom van groot belang om onze verzekeringsadviseur te raadplegen die kan helpen bij het selecteren van de juiste verzekeringen die aansluiten bij de specifieke kenmerken en risico’s van uw bedrijf. Of u nu een klein bedrijf, een middelgrote onderneming of een grote organisatie heeft, een op maat gemaakte verzekering is de beste manier om uw bedrijf te beschermen tegen onverwachte gebeurtenissen. Het kiezen van de juiste verzekeringen kan onder andere aansprakelijkheidsverzekeringen, bedrijfsmiddelenverzekeringen, transportverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen omvatten. Laat onze Advidens-expert op het gebied van bedrijfsverzekeringen u helpen om de juiste keuzes te maken en zorg ervoor dat uw bedrijf goed verzekerd is door op maat gemaakte verzekeringsplannen af te sluiten.

Zakelijke Verzekeringen voor ZZP’ers: Bescherming voor Zelfstandig Ondernemers

Als ZZP’er draagt u als enige de verantwoordelijkheid voor uw onderneming. Het is van essentieel belang om uzelf goed te beschermen tegen eventuele risico’s. Bij Advidens begrijpen we hoe belangrijk het is voor ZZP’ers om de juiste zakelijke verzekeringen te hebben. Onze verzekeringsadviseur kan u helpen bij het beoordelen van uw specifieke risico’s en het vinden van passende verzekeringen. Zo bent u goed beschermd met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering of rechtsbijstandverzekering. Laat ons u helpen om de juiste bescherming voor uw onderneming te vinden.

Kosten van een Verzekeringsadviseur: Een Investering in Bescherming

Het inhuren van een verzekeringsadviseur brengt inderdaad kosten met zich mee, maar het is een investering die zich kan terugbetalen in de vorm van waardevol advies en passende dekking. De kosten van een verzekeringsadviseur kunnen variëren, afhankelijk van factoren zoals het type verzekeringen dat u nodig heeft, de omvang van uw bedrijf en de complexiteit van uw verzekeringsbehoeften. Het is belangrijk om transparantie te hebben over de kosten en de toegevoegde waarde die een verzekeringsadviseur kan bieden bij het beschermen van uw bedrijf. Onze verzekeringsadviseurs bij Advidens kunnen u helpen om de kosten en de voordelen van hun diensten duidelijk te bespreken, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Verzekeringen afsluiten bij Advidens

Het afsluiten van verzekeringen is inderdaad belangrijk voor het beschermen van uw gezin en uw bedrijf tegen onvoorziene omstandigheden. Het kan echter een uitdaging zijn om de juiste verzekeringen te vinden die passen bij uw specifieke behoeften. Gelukkig kan Advidens u helpen om de juiste dekking te vinden voor zowel particuliere als zakelijke verzekeringen. Onze deskundige verzekeringsadviseurs bieden waardevol advies en werken samen met u om uw vereisten en budget te begrijpen. Door samen te werken met Advidens kunt u er zeker van zijn dat u de juiste dekking heeft tegen een verifieerbare kosten-batenverhouding. Bespaar tijd en geld door verzekeringen af te sluiten bij Advidens voor iedereen!

Neem contact op voor onafhankelijk verzekeringsadvies

Wil jij ook een verzekeringspakket dat naadloos aansluit bij jou of je bedrijf? Maak dan een afspraak met jouw verzekeringsadviseur in Zutphen. Wij bespreken met jou wat je graag verzekerd wilt zien, wat de kosten zijn en welke risico’s je wel of niet wilt nemen. Neem vandaag nog contact op voor eerlijk en duidelijk verzekeringsadvies.

Wij scoren een

9.7

Uit 517 reviews.

Advieskeuze.nl is onafhankelijk.

Welke zorgverzekering heb ik nodig?

De keuze voor een zorgverzekering hangt af van jouw persoonlijke situatie, zoals je gezondheid, leeftijd en voorkeuren voor bepaalde zorgverleners. Het is belangrijk om te vergelijken op basis van dekking, premie en voorwaarden. Een basisverzekering is verplicht voor iedereen in Nederland, maar je kunt kiezen voor aanvullende verzekeringen voor extra dekking.

Welke verzekeringen zijn verplicht in Nederland?

In Nederland zijn enkele verzekeringen verplicht. Dit zijn de zorgverzekering, WA-verzekering voor motorvoertuigen, en als je personeel in dienst hebt, een werknemersverzekering. Het is belangrijk om deze verplichte verzekeringen af te sluiten om financiële risico’s te dekken.

Welke verzekeringen heb ik nodig als zzp’er?

Als zzp’er heb je mogelijk verschillende verzekeringen nodig, afhankelijk van je beroep en risico’s. Denk aan een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven, een arbeidsongeschiktheidsverzekering, en eventueel een rechtsbijstandsverzekering. Het is belangrijk om goed te inventariseren welke risico’s je loopt in je werk.

Welke verzekeringen heb ik nodig voor een koophuis?

Voor een koophuis zijn enkele verzekeringen aan te raden. Een opstalverzekering dekt schade aan je huis zelf, een inboedelverzekering dekt schade aan of diefstal van je spullen, en een aansprakelijkheidsverzekering voor schade die je of je gezinsleden toebrengen aan anderen. Daarnaast is een overlijdensrisicoverzekering vaak verplicht bij het afsluiten van een hypotheek.

Is een WA-verzekering verplicht?

Ja, een WA-verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering) is in Nederland verplicht voor alle motorvoertuigen, zoals auto’s, motoren en brommers. Deze verzekering dekt de schade die je met je voertuig aan anderen toebrengt.

Wat is een verzekering?

Een verzekering is een financieel product waarbij je periodiek (vaak maandelijks) een premie betaalt aan een verzekeringsmaatschappij. In ruil daarvoor biedt de verzekeringsmaatschappij financiële bescherming bij bepaalde risico’s of onvoorziene gebeurtenissen, zoals schade, diefstal, ziekte of aansprakelijkheid.

Wat kost een aansprakelijkheidsverzekering?

De kosten van een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) zijn relatief laag, vaak tussen de €6 en €8 per maand. De exacte premie hangt af van je persoonlijke situatie en de dekkingsgraad die je kiest. Deze verzekering dekt schade die je of je gezinsleden per ongeluk toebrengen aan anderen of aan hun spullen.

Welke verzekering is verplicht?

In Nederland zijn enkele verzekeringen verplicht:

Zorgverzekering: voor iedereen die in Nederland woont of werkt.

WA-verzekering: voor iedereen die een motorvoertuig bezit.
Werknemersverzekeringen: voor werkgevers, om werknemers te verzekeren voor werkloosheid en arbeidsongeschiktheid.

Hoe werkt een verzekering?

Een verzekering werkt als een soort financieel vangnet. Je betaalt een premie aan de verzekeringsmaatschappij, en in ruil daarvoor biedt de verzekeraar dekking voor bepaalde risico’s of gebeurtenissen. Als er iets gebeurt dat onder de dekking van je verzekering valt (bijvoorbeeld diefstal van je fiets of schade aan een andere auto bij een ongeluk), dan kun je een claim indienen bij je verzekeraar. De verzekeraar zal de situatie beoordelen en, indien de claim wordt goedgekeurd, de financiële schade vergoeden.

Referenties van klanten

5 / 5
Wij zijn echt fantastisch geholpen door Danny! Hij is altijd bereikbaar, maakt het onmogelijke mogelijk en legt alles goed uit.
Serena
5 / 5
Goed voorgelicht. Duidelijke uitleg over nieuwe hypotheek
P.G
5 / 5
Deskundige en persoonlijke begeleiding, met oog voor onze specifieke situatie
David
5 / 5
Zoals altijd ontzettend goed geholpen door Danny. Open en eerlijk, bekwaam en duidelijk. Schakelen en communicatie ook altijd kort en prettig.
C.vdN
5 / 5
Fijne eerlijke man die erg kundig is in zijn werk. Vriendelijk en geïnteresseerd.
S.A
5 / 5
Duidelijke uitleg en advies. De hypotheekadviseur weet precies wat er bedoeld wordt met bepaalde vragen en geeft hier goed antwoord op. Ook denkt zij goed mee.
RB
4 / 5
Goede communicatie, duidelijke uitleg en snelle reactie
ivo
5 / 5
Zeer betrokken en oprecht geïnteresseerde adviseur met goed oog voor de behoefte van de klant (ik dus)
Lex
4 / 5
Was zeer geduldig met ons. Ondanks dat wij veel vragen hadden nam hij de tijd nam om deze uit te lichten en op te helderen.
AFM
5 / 5
Van Disseldorp heeft het vermogen om zich zeer snel een beeld te vormen van de financiële situatie, kan daar adequaat in adviseren en begeleidt het proces van advies tot en met uitvoering zeer punctueel.Eerlijk gezegd heb ik het zo goed nog weinig meegemaakt in m'n leven. Wat daarbij komt: Paul hanteert de menselijke maat en begeleidt zeer persoonlijk, met begrip en mensenkennis.
Ronald
advidens vergaderruimte

Wij horen graag van u

WhatsApp Advidens