Particuliere verzekeringen

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar voordat je het weet heeft dat ongelukje grote, financiële gevolgen. Natuurlijk kun je je niet tegen alles in het leven indekken, maar veel risico’s kun je uitstekend verzekeren. Als jong gezin kun je soms honderden euro’s besparen, wanneer je de juiste verzekeringen afgesloten hebt. Maar welke verzekeringen moet je nou precies afsluiten? Niet elke verzekering past immers bij jouw persoonlijke situatie. Wij helpen je graag uit te zoeken welke verzekeringen en aanbieders het beste passen bij jou en je wensen.

Heb jij je verzekeringen écht goed geregeld?

Het kan in eerste instantie heel aantrekkelijk te zijn te bekijken welke premie het laagst is, maar ook bij particuliere verzekeringen is goedkoop vaak duurkoop. Je betaalt al snel teveel premie en het kan zomaar zijn dat je ineens voor veel minder verzekerd blijkt te zijn dan je had verwacht. Meestal kom je daar pas achter als het te laat is: je zit middenin een toch al vervelende situatie, waarbij je verzekering ook nog eens moeilijk doet. Uiteindelijk zit je met een financiële strop, terwijl je dacht dat je je verzekeringen goed geregeld had.

Verzekeringen vergelijken is niet eenvoudig

Het loont dus om je particuliere verzekeringen eens goed onder de loep te leggen en verschillende aanbieders te vergelijken. Veel vergelijkingssites doen het overkomen alsof dit een fluitje van een cent is, maar in de praktijk blijkt dit toch minder eenvoudig te zijn. Elke verzekeraar heeft net weer andere voorwaarden, kleine lettertjes en uitsluitingen. Je hebt al snel het gevoel dat je door de bomen het bos niet meer ziet en laat het daarom maar zoals het is. Wij helpen je daarom graag met het samenstellen van het voor jou ideale pakket aan verzekeringen.

Welke particuliere verzekeringen kun je afsluiten?

Particuliere verzekeringen vragen om maatwerk. Gelukkig kan Advidens jou adviseren over een groot aantal verzekeringen. Je kunt hierbij denken aan de volgende verzekeringen:

  • Verzekeringen voor je woonhuis
  • Inboedelverzekering
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Een verzekering voor je caravan of camper
  • Rechtsbijstandsverzekering
  • Verzekeringen voor verschillende voertuigen (auto, fiets, motor)
  • Overlijdensverzekering
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Welke verzekeringen jij nodig hebt en welke aanbieders bij jou passen, zoeken wij graag samen met jou uit.

Onafhankelijk advies bij particuliere verzekeringen

Wij vinden dat schade al genoeg ellende veroorzaakt en adviseren jou graag welke verzekeringen en aanbieders bij jou passen. Op die manier kom je niet voor onverwachte, nare verrassingen te staan, omdat je toevallig iets in de kleine lettertjes niet gezien of goed begrepen hebt. Met het afsluiten van de juiste verzekeringen voorkom je een hoop ellende en extra stress in een toch al vervelende situatie. Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat jouw persoonlijke risico’s verzekerd zijn tegen scherpe prijzen en fatsoenlijke voorwaarden.

Wij scoren een

9.9

Uit 421 reviews.

Advieskeuze.nl is onafhankelijk.

Referenties van klanten

5 / 5
Duidelijke uitleg, goede communicatie, zeer vlotte reactie, goed advies passend bij mijn persoonlijke situatie
WB
5 / 5
Danny denkt mee, zoekt voor de klant de voordeligste oplossing. Hij communiceert duidelijk en het contact is altijd prettig. We hebben ook voor onze hypotheek en eerdere kredieten van de diensten van Advies gebruik gemaakt tot volle tevredenheid.
KKR
5 / 5
Altijd betrokken bij de klant en zeer kundig advies en handelen
Daniëlle
5 / 5
Hij heeft ons super goed geholpen en geadviseerd ben er heel tevreden over
Funda
5 / 5
Kennis van zaken en neemt de prive situatie mee in het gesprek voordat hij advies geeft
Eric
5 / 5
Staat klaar bij vragen, duidelijke uitleg waarom en geeft ook mogelijkheid tot eigen keuzes
J
5 / 5
Adviseur was zeer duidelijk en luisterde goed naar de wensen die we hadden
Rene Rutter
5 / 5
Grondig, duidelijk, zeer gedreven en altijd oplossingsgericht
JP_Arnhem
4 / 5
Professioneel en vriendelijk Prima en snel geholpen
Anoniem
5 / 5
Danny is een betrokken hypotheekadviseur die het beste voor zijn klant wil
ESK
advidens vergaderruimte

Wij horen graag van u

WhatsApp Advidens