Bedrijfshypotheek

Bedrijfshypotheek: Financieren van jou  Bedrijfspand

De sleutel tot het succes van jou onderneming kan zomaar in het bezit van jou  eigen bedrijfspand liggen. Investeren in onroerend goed is een strategische zet die jou bedrijf kan stimuleren en groei kan bevorderen. Dat is precies waar wij, bij Advidens, om de hoek komen kijken. Wij begrijpen jou behoeften en stellen ons tot doel je te helpen deze te bereiken. Met onze op maat gemaakte bedrijfshypotheek, maken we het voor je mogelijk om jou droombedrijfspand te financieren.

Advidens Bedrijfshypotheken: Flexibiliteit en Snelheid

Bedrijfshypotheek 1 1

Als ondernemer bent je altijd op zoek naar mogelijkheden om te groeien en te verbeteren. Soms kan dat betekenen dat je op korte termijn financiering nodig heeft voor een bedrijfspand, winkelpand, of misschien zelfs voor een horecapand. Dit is waar onze bedrijfshypotheken in beeld komen. Bij Advidens kunt je een bedrijfshypotheek afsluiten om jou zakelijke vastgoed te financieren, zonder de rompslomp en wachttijden van traditionele financieringsmethoden.

Tussentijds Extra Boetevrij Aflossen

Een van de meest aantrekkelijke kenmerken van onze bedrijfshypotheken is de mogelijkheid om tussentijds extra boetevrij af te lossen. Dit geeft je als ondernemer maximale flexibiliteit en stelt je in staat om jou hypotheek naar wens aan te passen.

Aantrekkelijke Voorwaarden

Wij bieden bedrijfshypotheken aan met concurrerende rentetarieven en aantrekkelijke voorwaarden. Dit betekent dat je profiteert van lage maandlasten, waardoor je meer financiële ruimte heeft voor jou onderneming.

Hoe Bereken Ik Mijn Bedrijfshypotheek?

Het aanvragen en berekenen van jou  bedrijfshypotheek is bij Advidens eenvoudig en snel gedaan. We vereisen een aantal details voor de aanvraag, bijvoorbeeld de huidige marktwaarde van het eigendom, de locatie van het eigendom en jou eigen financiële bijdrage. Met deze informatie wordt de zakelijke hypotheek bepaald. Dankzij onze online quickscan kunt je deze gegevens eenvoudig invullen, waarna wij je binnen twee werkdagen de haalbaarheid van jou financieringsaanvraag laten weten.

Veelgestelde Vragen

Kan Ik Als Startende Ondernemer Een Bedrijfshypotheek Afsluiten?

Ja, bij Advidens maken we het voor startende ondernemers mogelijk om een bedrijfshypotheek aan te vragen. Voor ons is het onderpand belangrijker dan jou  jaarcijfers. Dit maakt het mogelijk om snel en eenvoudig een financiering te realiseren. Met een aantrekkelijke rente en een deel van de lening dat tot 50% aflossingsvrij is, profiteert je als beginner van minimale maandelijkse kosten en daarmee maximale flexibiliteit. 

Bedrijfshypotheek 2

Welke Benodigdheden Zijn Er Voor Een Aanvraag Van Een Zakelijke Hypotheek?

Voor het indienen van een zakelijke hypotheekaanvraag hebben we bepaalde informatie nodig. Dit heeft betrekking op de huidige marktwaarde van het onroerend goed, de locatie van het onroerend goed en jou  eigen bijdrage. je kunt deze gegevens invullen in onze online snelle check.

Kan Ik Een Zakelijke Hypotheek Aanvragen Zonder Eigen Kapitaal?

Voor de zakelijke hypotheek verzoeken wij een minimale eigen bijdrage van 30% van het totale leenbedrag. Dit kan ook geld zijn van andere geldschieters, zoals zakenpartners, familie of vrienden.

Hoeveel Kan Ik Lenen Voor Een Bedrijfspand?

De Loan-To-Value voor een bedrijfshypotheek van Advidens bedraagt maximaal 70%. De Loan-to-Value wordt vastgesteld op basis van verschillende risicofactoren, waaronder de locatie van het onroerend goed.

Hoe de financiering bij Advidens verloopt

Bedrijfshypotheek 3

Bij Advidens hebben we de financiering procedure eenvoudig en transparant gemaakt. Hier is hoe het proces verloopt:

  1. Quickscan: Dien uw financieringsaanvraag via onze website. Dit kan eenvoudig en snel online.
  2. Uitsluitsel haalbaarheid: Binnen twee tot vijf werkdagen laten we je weten of we uw object kunnen financieren.
  3. Persoonlijk gesprek en offerte: We nodigen je uit op ons kantoor voor een persoonlijk gesprek en bieden je een offerte aan. Indien gewenst kunt u deze direct ondertekenen.
  4. Een investeerder gaat uw pand financieren: De notaris maakt de stukken op, je krijgt een uitnodiging om de akte te tekenen.
  5. Gefeliciteerd! De financiering is een feit. Je kunt door met ondernemen!

Ons doel is om de financiering van jou  bedrijfspand zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. We bieden een snelle, eenvoudige en flexibele oplossing voor jou  financieringsbehoeften.

Conclusie

Een bedrijfshypotheek kan een uitstekende manier zijn om het bedrijfspand van jou  dromen te financieren. Of je nu een ervaren ondernemer bent of net begint, Advidens biedt de ideale oplossing om jou  bedrijfsvastgoed te financieren. Wij bieden aantrekkelijke voorwaarden, een gemakkelijke aanvraagprocedure en maximale flexibiliteit met de mogelijkheid om boetevrij extra af te lossen.

Wacht niet langer. Bereken jou  bedrijfshypotheek nu en ontdek de vele voordelen die Advidens je kan bieden. Het financieren van jou  bedrijfspand was nog nooit zo eenvoudig. We helpen jou met de aanvraag en als het zo ver is, regelen we de contracten voor je. Zo ben je er zeker van dat jouw zakelijke hypotheek in Zutphen goed geregeld is. Neem vandaag nog contact op met een van onze adviseurs, om te onderzoeken wat de opties zijn voor jouw bedrijf.

369 fullimage geld lenen kost geld 5 2
Arthur

Sinds 1990 ben ik actief als allround adviseur in hypotheken, verzekeringen en kredieten. Ik leg mijn focus op het ondersteunen van klanten, met de overtuiging dat goede service begint bij beschikbaarheid en een open oor. Het is voor mij een uitdaging en een genoegen om het team te voorzien van de beste tools om hun werk uitstekend te doen. Ik streef ernaar om niet alleen een expert te zijn in mijn vakgebied, maar ook een betrouwbare partner voor mijn klanten en een inspirerende leider voor mijn collega’s.

Wij horen graag van u

Alle berichten

Gerelateerde berichten

WhatsApp Advidens