Recreatiewoning

Recreatiewoning op Vakantiepark Bronsbergen ? Advidens Maakt het Mogelijk!

Het kopen van een recreatiewoning is een droom voor velen onder ons. Het idee om een eigen plek te hebben waar we kunnen ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven, omringd door natuurlijke schoonheid, heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Bij Advidens begrijpen we deze droom en bieden we oplossingen op maat om deze realiteit te maken. Laten we dieper duiken en zien hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van jou droomwoning.

Stelt je zich eens voor: een eigen recreatiewoning in het prachtige vakantiepark Bronsbergen Zutphen. Omringd door de rust van de natuur, de kalmerende geluiden van het kabbelende water en de mogelijkheid om elk moment van de dag te genieten van de buitenlucht en ontspanning. Bij Advidens maken wij deze droom werkelijkheid.

Bij Advidens begrijpen we dat het kopen van een recreatiewoning een grote stap is. Daarom willen wij je hierin zo goed mogelijk begeleiden en ondersteunen. Of je nu van plan bent om jou vakantiehuis te gebruiken voor persoonlijk gebruik, verhuur of een combinatie van beide, bij ons bent je aan het juiste adres voor de financiering van jou droomwoning.

135209470 1

Onze gespecialiseerde adviseurs hebben ruime ervaring met de unieke uitdagingen die het financieren van een recreatiewoning met zich meebrengt. Zij begeleiden je door het gehele proces, van de aanvraag van de financiering tot de daadwerkelijke aankoop. Hierbij houden we rekening met jou specifieke situatie en wensen. Of je nu op zoek bent naar een recreatiewoning als investering, voor jou pensioen, of gewoon om meer tijd door te brengen met jou gezin, wij hebben de kennis en ervaring om je te helpen bij het realiseren van jou droom.

Met onze hulp wordt het mogelijk om jou eigen stukje paradijs in vakantiepark Bronsbergen Zutphen te bezitten. Geniet van de rust, de natuur en de vele recreatieve mogelijkheden die dit park te bieden heeft. Of je nu wilt ontspannen aan de waterkant, wilt vissen, zeilen of zwemmen, in vakantiepark Bronsbergen Zutphen kan het allemaal. En met een eigen recreatiewoning heeft je altijd een plek om naartoe te gaan, wanneer je maar wilt.


De Recreatiehypotheek: jou Sleutel tot een Recreatiewoning

Bij Advidens begrijpen we dat het kopen van een recreatie woning een grote investering is. Daarom hebben we de Recreatiehypotheek geïntroduceerd. Deze unieke hypotheek is speciaal ontworpen voor mensen die een recreatie woning willen kopen, of het nu een nieuw of een bestaand pand is.

De Recreatiehypotheek is geformuleerd op de basis van annuïteiten- of lineaire hypotheekvormen, waardoor je in staat bent om tot wel 70% van de marktwaarde van jou vakantiewoning te financieren.Daarbij heeft je de mogelijkheid om te kiezen tussen een vaste of variabele rente, zodat je altijd de controle heeft over jou financiële situatie.

Wie Kan de Recreatiehypotheek Aanvragen?

De Recreatiehypotheek is beschikbaar voor iedereen die een recreatie woning in Nederland wil kopen. De voorwaarden zijn eenvoudig en duidelijk:

  1. De recreatie woning moet in Nederland staan en op eigen grond zijn.
  2. De woning moet aangesloten zijn op water en elektriciteit.
  3. De woning moet van steen zijn en niet verplaatsbaar.
  4. De woning moet in alle seizoenen bewoonbaar zijn.
  5. De woning moet aangesloten zijn op het openbare wegennetwerk.
  6. De woning is hoofdzakelijk bedoeld voor eigen gebruik.

Bij Advidens geloven we in transparantie. Daarom willen we je erop wijzen dat de Belastingdienst een tweede woning en de bijbehorende schuld als vermogen ziet, waardoor deze meestal belast worden in box 3.

Wonen in een Recreatiewoning: Wat je Moet Weten

plattegrond bronsbergen2018

Het aanschaffen van een vakantiehuis is een aanzienlijke beslissing, en het is cruciaal om correcte informatie tot je beschikking te hebben. Alvorens de aankoop van een recreatiewoning te overwegen, is het essentieel om te verifiëren wat de bestemming van de woning is bij de betreffende gemeente waar de woning gelegen is.

De regels voor (permanent) wonen in een vakantiewoning worden bepaald door de gemeente. Bijvoorbeeld, een vakantiechalet gelegen op een recreatiepark, camping of aan het strand is meestal aangewezen voor ‘recreatief gebruik’ en mag daarom niet het hele jaar door bewoond worden.

Belangrijk om te weten is dat je de recreatiehypotheek niet kunt gebruiken als financiering van jou hoofdverblijf. Het is dus cruciaal om de bestemming van de woning te controleren voordat je de koop overweegt.

Tijdelijk Recreatief Verhuren: Een Mogelijkheid om te Overwegen

Bij Advidens begrijpen we dat er momenten zijn waarop je jou recreatiewoning misschien wilt verhuren. Dit is toegestaan, mits je aan bepaalde voorwaarden voldoet en je vooraf schriftelijk toestemming vraagt.

Dit zijn de voorwaarden voor tijdelijke verhuur:

  • U mag het huis niet meer dan 60 dagen per jaar verhuren.
  • U mag het huis nooit langer dan 4 weken achter elkaar verhuren.
  • U moet een opstalverzekering hebben die tijdelijke verhuur dekt.
  • U moet je houden aan de regels die de gemeente stelt.

Klaar om jou Recreatiewoning Droom te Realiseren?

Indien je een vakantiehuis wilt aanschaffen en daarvoor een Recreatiehypotheek wilt gebruiken, dan staat Advidens klaar om je te ondersteunen bij elke fase. We helpen je om rekening te houden met alle noodzakelijke voorwaarden en ervoor te zorgen dat je over voldoende eigen geld beschikt.

Bij Advidens is ons doel om jou droom van een recreatie woning te realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen de eerste stappen zetten naar jou nieuwe thuis. 

Wat is een recreatiewoning?

Een recreatie woning is een vakantiehuis dat speciaal is ontworpen en gebouwd voor recreatieve doeleinden. Het is een eigendom dat mensen kunnen kopen of huren om te genieten van een vakantie of een weekendje weg. Recreatie woningen zijn meestal gelegen in vakantieparken, resorts of op campings en bieden een comfortabele en ontspannen omgeving voor vakantiegangers.

Hoe lang mag je in een recreatiewoning wonen?

In Nederland zijn er geen specifieke regels die de maximale duur van het wonen in een recreatie woning vaststellen. Het wonen in een recreatie woning is echter vaak onderworpen aan beperkingen en voorwaarden die zijn vastgesteld door de gemeente of de eigenaar van het recreatiepark. Deze beperkingen kunnen variëren, afhankelijk van de specifieke locatie en het bestemmingsplan.

Arthur

Sinds 1990 ben ik actief als allround adviseur in hypotheken, verzekeringen en kredieten. Ik leg mijn focus op het ondersteunen van klanten, met de overtuiging dat goede service begint bij beschikbaarheid en een open oor. Het is voor mij een uitdaging en een genoegen om het team te voorzien van de beste tools om hun werk uitstekend te doen. Ik streef ernaar om niet alleen een expert te zijn in mijn vakgebied, maar ook een betrouwbare partner voor mijn klanten en een inspirerende leider voor mijn collega’s.

Wij horen graag van u

Alle berichten

Gerelateerde berichten

WhatsApp Advidens