Echtscheiding of relatiebeëindiging

U gaat uw relatie beëindigen of u bent al uit elkaar. U bent onzeker over uw toekomst. Hoe ziet uw situatie er financieel uit na uw scheiding? Heeft u nog geld om van te leven? Bij een scheiding komt er in korte tijd financieel veel op u af. De scheiding van financiële zaken is een vraagstuk op zich.


Een financiële scheiding betekent vragen als: hoe wordt de alimentatie geregeld, hoe zit het met uw pensioen later, moet de woning verkocht worden, hoe zit het met de belasting of met de lening voor de auto of andere zaken? U moet veel beslissingen nemen waar u een flink deel van uw leven mee te maken krijgt en die wellicht veel impact hebben op uw (toekomstige) financiële positie of mogelijkheden.


Advidens helpt u om uw financiële scheiding optimaal te laten verlopen.

Neem direct telefonisch contact met ons op zodat wij u kunnen aangeven wat op dat vlak een scheiding voor u betekent. Ons telefoonnummer is 0575547799.
Onze missie is het ontzorgen van onze klanten door hen duidelijk financieel inzicht en advies te bieden en het in balans brengen en houden van hun financiële huishouding gericht op een gewaardeerde lange termijn relatie.


Uw belang heeft onze aandacht