Verhoog de kans op een goedgekeurde hypotheek ondanks een BKR-codering

Door ons onafhankelijk hypotheekadvies maken personen met een BKR-codering meer kans op een goedgekeurde hypotheek.


Een BKR-codering betekent lang niet altijd dat u geen hypotheek meer kunt afsluiten

Vaak wordt er gedacht dat een negatieve BKR-codering meteen betekent dat een hypotheek of een nieuwe lening niet meer mogelijk is. Wellicht heeft u ook al een hypotheekaanvraag gedaan, die dan door de geldverstrekker wegens uw BKR-codering werd afgewezen. Echter is het met de juiste aanpak in vele gevallen wel mogelijk om ook met een BKR-codering een hypotheek of lening te krijgen.

Meer weten?

Om zeker te zijn dat u de grootste kans maakt op een hypotheek ondanks BKR-codering is het uiterst belangrijk om u door ervaren BKR Hypotheekadviseurs te laten begeleiden.


Bezoek onze gespecialiseerde BKR Hypotheek pagina

Het aanvragen van een hypotheek met BKR-codering vraagt om een juiste en voorzichtige aanpak

BKRHypotheek.nl van Advidens is gespecialiseerd in hypotheekadvies voor mensen met een BKR-codering. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring met BKR en het aanvragen van een hypotheek. Als ervaren hypotheekadviseurs kennen ze de hypothekenmarkt dan ook als geen ander. Zij weten hoe u een hypotheekaanvraag met BKR het beste opzet en kunnen perfect berekenen welke rentevoet en welke condities van de verschillenden banken en geldverstrekkers het beste bij u past.

Hulp niet alleen bij een nieuwe hypotheek, maar ook bij het oversluiten van uw hypotheek of het aanvragen van een tweede hypotheek

Bij Advidens staat de klant altijd centraal. Wij helpen de klant dus niet alleen aan een goedgekeurde nieuwe hypotheek ondanks BKR-codering, maar zorgen er ook voor dat de maandlasten van deze nieuwe hypotheek bij de financiële situatie passen. Ons advies helpt u dus niet alleen bij het verkrijgen van een hypotheek, maar helpt ook uw financiële situatie over de jaren te verbeteren. Vooral voor personen die te maken hebben met een BKR-codering is dit van groot belang. Trouwens geven wij ook advies over het afsluiten van een tweede hypotheek of een eventuele oversluiting van uw hypotheek om zo bijvoorbeeld uw bestaande maandlasten te verlagen.

Doe vandaag nog de BKR Hypotheektest en kom meteen te weten of u in aanmerking komt voor een nieuwe hypotheek

Om zeker te zijn dat u de grootste kans maakt op een hypotheek ondanks BKR-codering is het dus uiterst belangrijk om u door ervaren BKR Hypotheekadviseurs te laten begeleiden. Bezoek onze gespecialiseerde BKR Hypotheek pagina voor meer informatie of neem alvast geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder!
Wilt u meteen weten of u met uw BKR-codering überhaupt kans maakt op een hypotheek, dan kunt u ook de door ons speciaal ontwikkelde BKR Hypotheektest doen. Binnen enkele minuten ontvangt u dan per email de mogelijkheden en de volgende te ondernemen stappen.