Particulier geld lenen

Een huis kopen, je droombruiloft betalen of je huis verduurzamen. Mensen hebben veel verschillende redenen om een lening aan te gaan. Het gaat vaak om flinke bedragen, dus het is verstandig hierin niet over één nacht ijs te gaan. Ga samen met Advidens na wat jouw mogelijkheden zijn en of de gewenste lening bij jouw plannen en je financiële situatie past. Wil jij als particulier geld lenen in Zutphen? Met onze jarenlange ervaring en persoonlijke benadering, geven wij jou advies op maat.

Wat is een particuliere lening?

Wanneer je een lening afsluit, krijg je van een ander een bedrag, dat je binnen een bepaalde periode moet terugbetalen. Uiteraard doet de geldverstrekker dat niet zomaar; voor een lening moet je betalen, in de vorm van rente. Hoe hoog deze rente is, verschilt per aanbieder.

Eenvoudig gezegd kun je leningen verdelen in twee varianten. Zo is er de variant waarbij je in één keer een groot bedrag krijgt, dat je binnen een bepaalde periode terug moet betalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hypotheek of een persoonlijke lening. Daarnaast heb je het zogenaamde krediet, waar je naar wens tot een bepaald bedrag geld van op kunt nemen. Hierbij kun je denken aan een doorlopend krediet, maar ook het hebben van een credit card of de mogelijkheid rood te staan op je betaalrekening zijn kredietovereenkomsten.

Waar wordt op gelet bij het afsluiten van een lening?

Wil jij als particulier geld lenen? Dan wordt er door geldverstrekkers naar verschillende zaken gekeken. Zo wordt er onder andere onderzocht of je na het afsluiten van de lening wel voldoende geld overhoudt om van rond te kunnen komen. Er wordt gekeken naar je inkomen en of je nog meer leningen hebt. Elk krediet dat hoger is dan €250,- wordt geregistreerd bij het bureau kredietregistraties (BKR), om zo veel mogelijk te voorkomen dat je in financiële problemen raakt.

Welke particuliere leningen heb je nodig?

Maar met deze informatie ben je er nog niet. Want wat voor soort lening heb je nou precies nodig en ook: bij welke geldverstrekker moet je je lening afsluiten? Wanneer je een huis wilt kopen is het duidelijk dat je een hypothecaire lening (een hypotheek) moet afsluiten, maar welke hypotheek past nou precies bij jou? En welke vorm van lenen is nou verstandig bij het kopen van die andere auto of het verduurzamen van je huis?

Advidens informeert jou graag over de volgende leningen:

  • Persoonlijke lening
  • Doorlopend krediet
  • Duurzaamheidslening
  • Hypotheek

Ga je scheiden en wil je je gezamenlijke leningen netjes en in goed overleg geregeld hebben? Heb je samen een hypotheek of wil je een convenant op laten stellen? Ook dan ben je op ons kantoor in Zutphen van harte welkom voor een eerlijk en passend advies.

Dit doet Advidens voor jou

Jij wilt graag particulier geld lenen in Zutphen en neemt contact met ons op. Wij bespreken met jou wat je wensen zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen. Daarna analyseren wij jouw financiële situatie, waarna we bekijken wat de mogelijkheden zijn en wat het beste bij jouw persoonlijke omstandigheden past. Ook wanneer je al lopende leningen of kredieten hebt, zijn we jou graag van dienst. We bekijken of ze nog bij jouw huidige situatie passen en of je er wellicht verstandig aan doet ze over te sluiten naar een andere aanbieder.

Transparant advies over leningen

Het kan best verleidelijk zijn snel een lening af te sluiten bij de eerste de beste goedkope aanbieder. Vaak worden mensen gelokt met lage rentes of de mogelijkheid veel geld te lenen. Toch moet je daarmee uitkijken, omdat je al snel teveel betaalt. Laat je wanneer je geld wilt lenen dus altijd adviseren door een professional. Of jij nou advies wilt over een hypotheek of over een doorlopend krediet, Advidens is dé financiële expert in Zutphen. Neem contact op voor persoonlijk en onafhankelijk advies over jouw particuliere leningen.

geld lenen kost geld

Wij scoren een

9.9

Uit 421 reviews.

Advieskeuze.nl is onafhankelijk.

Referenties van klanten

5 / 5
Duidelijke uitleg, goede communicatie, zeer vlotte reactie, goed advies passend bij mijn persoonlijke situatie
WB
5 / 5
Danny denkt mee, zoekt voor de klant de voordeligste oplossing. Hij communiceert duidelijk en het contact is altijd prettig. We hebben ook voor onze hypotheek en eerdere kredieten van de diensten van Advies gebruik gemaakt tot volle tevredenheid.
KKR
5 / 5
Altijd betrokken bij de klant en zeer kundig advies en handelen
Daniëlle
5 / 5
Hij heeft ons super goed geholpen en geadviseerd ben er heel tevreden over
Funda
5 / 5
Kennis van zaken en neemt de prive situatie mee in het gesprek voordat hij advies geeft
Eric
5 / 5
Staat klaar bij vragen, duidelijke uitleg waarom en geeft ook mogelijkheid tot eigen keuzes
J
5 / 5
Adviseur was zeer duidelijk en luisterde goed naar de wensen die we hadden
Rene Rutter
5 / 5
Grondig, duidelijk, zeer gedreven en altijd oplossingsgericht
JP_Arnhem
4 / 5
Professioneel en vriendelijk Prima en snel geholpen
Anoniem
5 / 5
Danny is een betrokken hypotheekadviseur die het beste voor zijn klant wil
ESK
advidens vergaderruimte

Wij horen graag van u

WhatsApp Advidens