Sparen met persoonlijk advies

Geld opzij zetten kan door te sparen, te beleggen of door een levensverzekering af te sluiten. Elke manier heeft zijn specifieke kenmerken. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kiest u voor één van de mogelijkheden of voor een combinatie.
Kiest u voor optimale zekerheid, dan kunt u sparen op flexibele spaarrekeningen of spaarrekeningen met een vaste looptijd.

  • Wilt u optimale vrijheid in opnemen en storten? Dan kunt u sparen op flexibele spaarrekeningen. De rente varieert afhankelijk van de ontwikkelingen op de geld- en kapitaalmarkt. U behoudt altijd uw ingelegde bedrag vermeerderd met de rente.
  • Wilt u zekerheid over de rente die u ontvangt? Dan kunt u sparen op spaarrekeningen met een vaste looptijd. U kiest zelf de looptijd en afhankelijk van de door u gekozen looptijd wordt de rente vastgesteld. U behoudt altijd uw ingelegde bedrag vermeerderd met de rente.


Persoonlijk advies

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van sparen en beleggen via Advidens, vraag dan direct informatie aan of maak een afspraak met onze adviseurs via info@advidens.nl


Uw belang heeft onze aandacht